واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۴۹ق.ظ)
تمايل آلمان براي همکاري با مديريت شهري تهران/پول اضافه براي راهاندازي مونوريل نداريم موج - قائم مقام وزير محيط زيست و ساختمان آلمان گفت: تهران، شهر مدرن و پيشرفتهاي است و با توجه به ايجاد فضاي جديدي که براي توسعه همکاريهاي بينالمللي با ايران ايجاد شده، آماده هستيم تا در خصوص پيشرفتهاي هر چه بيشتر سازوکارهاي شهري با مديريت شهري تهران همکاري نماييم.
به گزارش خبرگزاي موج به نقل از روابط عمومي معاونت حملونقل و ترافيک شهرداري تهران، گونتر آدلر (Gunther Adler) افزود: شرکتهاي آلماني تجربيات ارزشمندي در زمينه ساخت و ساز شبکه ريلي و راه آهن شهري دارند و در حال حاضر، در چند شهر جنوب اروپا، آنکارا و استانبول ترکيه، قاهره در آفريقا و همچنين چند شهر آسيايي همچون رياض، بانکوک و کوالالامپور، در زمينه احداث تونلهاي مترو و توسعه سيستم ريلي، مشغول به کار ميباشند.
وي با اعلام اينکه در تهران، پروژههاي موفقيتآميزي اجرا شده که کنجکاوي هر فردي که به اين کلانشهر وارد ميشود را بر ميانگيزد، تأکيد کرد: تهران از سيستم حملونقل هوشمند پيشرفتهاي برخوردار است و براي نمونه، چراغهايي راهنمايي تهران از چراغهاي راهنمايي برلين بسيار زيباتر هستند و پارکينگ طبقاتي مکانيزه تهران در نوع خود جالب توجه است.
توقع رو به رو شدن با چنين شهر مدرن و پيشرفتهاي را نداشتيم
قائم مقام وزير محيط زيست و ساختمان آلمان که به دعوت وزارت راه و شهرسازي کشورمان به تهران سفر کرده، تأکيد کرد: امروز حفاظت از محيط زيست يک مساله جهاني تبديل شده و موضوع انرژي و آثاري که مصرف بيرويه سوختهاي فسيلي بر آبوهواي شهرها و کشورها و اقليم جهاني بر جاي ميگذارد، بسيار مهم است و واقعيت اين است که قبل از سفر به تهران، هرگز تصور نميکردم که موضوع محيط زيست تا اين اندازه براي مردم و مسئولان ايران از اهميت برخوردار باشد.
آدلر با اشاره به اينکه حملونقل عمومي براي همه اقشار جامعه بايد از جذابيت برخوردار باشد و تدابير و تمهيداتي انديشيده شود تا تمام مردم، از دانش آموزان و دانشجويان گرفته تا سالمندان و کودکان، امکان استفاده از حملونقل عمومي را داشته باشند، اظهار کرد: واقعيت اين است که از پيشرفت تهران و امکانات و تجهيزاتي که در اين کلانشهر وجود دارد متحير شدهايم، چراکه قبل از سفر به تهران توقع رو به رو شدن با چنين شهر مدرن و پيشرفتهاي را نداشتيم.
وي با بيان اينکه تهران با توجه به جمعيت و وسعت زيادي که از آن برخوردار است، شهر بسيار بزرگي است که از يکسو، امکان اجراي زيرساختهاي شهري و از سوي ديگر، مديريت آن کار بسيار سختي است، تصريح کرد: البته مديريت شهري تهران بهخوبي از پس اداره اين کلانشهر و در عين حال توسعه شهر و امکانات و تجهيزات شهري بر آمده است.
قائم مقام وزير محيط زيست و ساختمان آلمان با اشاره به اينکه مترو، ساختار پيچيدهاي دارد و اجراي آن در زير زمين، يکي از مشکلترين پروژههاي شهري محسوب ميشود، اظهار کرد: انجام عمليات عمراني مترو در زير زمين به نحوي که کمترين زحمت و مزاحمت براي مردم در روي زمين ايجاد شود، کاري است که مديريت شهري تهران آن را مورد توجه قرار داده است.
آدلر با بيان اينکه شرکتهاي آلماني علاقهمند هستند تا در تکميل خطوط در دستساخت و اجراي خطوط طراحي شده متروي تهران با مديريت شهري همکاري داشته باشند، تصريح کرد: همچنين در زمينه تأمين واگنهاي متروي تهران، چه به صورت کامل شده و آماده بهرهبرداري و چه در قالب قطعات مورد نياز، آمادگي داريم.
وي با تأکيد براينکه در صورتي که در برنامههاي آينده تهران، سهمي براي مونوريل در نظر گرفته باشيد، آمادگي داريم تا در اين زمينه نيز با مديريت شهري تهران همکاري کنيم، اضافه کرد: علاوه بر اين، آماده هستيم تا با توجه به تجارب طولاني که در ارتباط با اجراي تراموآ در شهرهاي آلمان داريم، با استفاده از اين تجربيات در زمينه احداث تراموآ در تهران نيز مشارکت نماييم و در مجموع، آمادگي و علاقهمندي شرکتهاي آلماني را براي فعاليت در پروژههاي حملونقل شهري تهران اعلام مينمايم.
فعاليت شبانهروزي ماشينهاي حفار آلماني در متروي تهران
معاون شهردار تهران در اين ملاقات با ارائه توضيحاتي در خصوص ساختار شهرداري تهران به عنوان نهادي عمومي گفت: در پايتخت جمهوري اسلامي ايران، پروژههاي متعدد و متنوعي در دست اجرا است که يکي از مهمترين آنها، متروي تهران است که توسعه آن از اهميت ويژهاي نزد مديريت شهري برخوردار است.
تشکري هاشمي با بيان اينکه خطوط يک تا 5 متروي تهران به بهرهبرداري رسيده، خطوط 6 و 7 در دستساخت است و خطوط 8 و 9 و 10 تهران نيز طراحي شدهاند، اظهار کرد: همچنين کارخانه واگن سازي متروي تهران، بخش قابل توجهي از نيازهاي تهران به ناوگان حملونقل ريلي را تأمين ميکند.
وي با بيان اينکه تونلهاي متروي تهران با دو روش کاملا مکانيزه با استفاده از ماشينهاي حفار مترو موسوم به تي.بي.ام و روش نيمه مکانيزه در دستساخت است، تصريح کرد: در حال حاضر، ماشينهاي حفار آلماني و ايتاليايي در تهران به صورت شبانهروزي، مشغول حفر تونلهاي مترو هستند.
معاون شهردار تهران در خصوص تأکيد اين مقام آلماني مبني بر امکان استفاده کودکان و سالمندان از حملونقل عمومي گفت: دانشجويان و دانش آموزان از تخفيف 50 درصدي و سالمندان از تخفيف 90 درصدي در استفاده از حملونقل عمومي برخوردارند و علاوه بر اين، اقشار مورد حمايت نهادهاي حمايتي نيز به صورت رايگان از اين امکان استفاده ميکنند، ضمن اينکه دسترسپذير کردن شهر براي همه شهروندان از جمله سالمندان و معلولان، مورد تأکيد مديريت شهري نيز قرار دارد.
تشکري هاشمي در مورد اعلام آمادگي اين مسوول آلماني مبني برساخت مونوريل و تراموآ در تهران، اظهار کرد: اولويت نخست تهران، مترو است و در حال حاضر مونوريل از اولويت برخوردار نيست و اگر روزي پول اضافه داشته باشيم، ممکن است آن را براي راهاندازي مونوريل در فضاهاي تفريحي به کار بگيريم، اما؛ در مورد ساخت تراموآ، اعتقاد داريم اين وسيله براي معابري که مسافر کمتري دارند، ميتواند گزينه مناسبي باشد.
وي در ادامه با تأکيد بر اينکه مديريت شهري تهران، بر استفاده از انرژيهاي پاک و نو در حملونقل شهري تأکيد دارد، خاطرنشان کرد: هر سه نفر در تهران يک دستگاه خودروي شخصي دارند و ميل به استفاده از خودرو و ميزان استفاده از اين وسيله در اين کلانشهر، بسيار بالاست و براي همين، شاهد تردد انبوه خودروهاي تک سرنشين در سطح شهر هستيم، اما؛ تمام تلاش خود را به کار گرفتهايم تا از طريق توسعه مترو و بي آر تي، استفاده از ناوگان حملونقل عمومي را بيشتر توسعه دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]