واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۱۵ب.ظ)
تحليلي بر نشان و جايزه ايثار و رسانه در نمايشگاه مطبوعات موج-نشست تخصصي «توسعه و ترويج فرهنگ ايثار با تحليلي بر نشان و جايزه ايثار و رسانه» برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در پي برگزاري سلسله نشستهاي خانه فرهنگ ايثار و مقاومت، در محل نشست هاي جنبي نمايشگاه مطبوعات موضوع «توسعه و ترويج فرهنگ ايثار با تحليلي بر نشان و جايزه ايثار و رسانه» با حضور حجتالاسلام سيدمهدي فقيهي، معاون دبير شوراي عالي ترويج و توسعه ايثار و شهادت برگزار شد.
دبير شوراي عالي ترويج و توسعه ايثار و شهادت با بيان نقش فرهنگ ايثار در جامعه گفت: در حوزه فرهنگ ايثار و شهادت نظام خانواده به سمت اصلاح پيش مي رود و فرهنگ عمومي جامعه در زير سايه آن جهتدار مي شود و مردم طعم گذشت و فداکاري را به وضوح ميچشند و از آن بهعنوان يک رهتوشه بر بهره مي برند.
وي افزود: اگر وزارتخانهها،نهادها،دستگاهها و رسانهها در روش و مدل ترويج فرهنگ ايثار و شهادت تجديد نظر کنند قطعاً به مدد علم و تکنولوژي و راهبردهايي که در فرمايشات مقام معظم رهبري نهفته و به صراحت بيان شده است، ميتوانيم طرحي نو دراندازيم و مسير روشني را پيش روي فرهنگ جامعه ترسيم کنيم.
فقيهي ضمن ابراز اميدواري از تحولات راهبردي در امر ترويج مصاديق ايثار و فداکاري گفت: اميدواريم در سال جاري، سنگ بناي وحدت و اجماع در حرکتهاي فرهنگي نهادينه شده و منظم و هماهنگ در پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي و پياده کردن هر چه دقيقتر و منسجمتر فرهنگ جهاد، ايثار و شهادت پيش برويم و دستآوردهاي باارزشي از اين حرکت داشته باشيم.
فقيهي در بخش دوم گفتههايش به فعاليتهايي که تا کنون در حوزه ترويج فرهنگ ايثار و شهادت اتفاق افتاده اشاره و اذعان کرد: خوشبختانه طي دهههاي گذشته در کشور ما در امر فرهنگ ايثار و شهادت کارهاي خوبي صورت گرفته و بسياري نهادها اين موضوع و رسالت را محور برنامه خود دانسته و در راستاي تحقق آن گام برداشتهاند که اين جاي تقدير و تشکر فراوان دارد اما اين انتظار را داريم که با هماهنگي و انسجام بيشتر به دستاوردهاي عظيمتري دست يابيم.
دبير شوراي عالي ترويج و توسعه ايثارو شهادت با اشاره به نقش رسانه ها در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت گفت: از صداو سيما سپاسگزاريم که تلاش خود را در نهادينه سازي فرهنگ ايثار و شهادت بکار بسته است اما ترويج فرهنگهايي مثل قرآن، نماز و ايثار و شهادت به اين معني نيست که دقايقي از فيلم ها و توليدات هنري خود را صرفاً به نمادها و نشانه هايي از اين فرهنگها اختصاص دهيم اين کافي نيست، بلکه ما نياز داريم که شبانه روز به اين فرهنگ بانگاهي نوين بپردازيم و از دريچهاي متفاوت به آن نگاه کنيم.
وي در ادامه به جايگاه و اهميت فرهنگ ايثار و مقاومت اشاره کرد و گفت: ترويج فرهنگ عمومي،ترويج ايثار و شهادت و گذشت و مجاهدپروري آن، چيزي جز خواست امام نيست.بايد از خود سوال کنيم که آيا مدل آموزشي ما در دورههاي ابتدايي آموزش پرورش تا دانشگاه مبتني بر مجاهدپروري هست يا خير؟ اين رسالت جدي، تدابير حوزه آموزش ماست؛ بنابراين آموزش به عنوان مفهوم عام که دانشگاه، آموزشپرورش، نهاد نيروهاي مسلح به عنوان دانشگاه تربيت انسان در کنار صدا و سيما به عنوان بزرگترين دانشگاه در نظام جمهوري اسلامي و ساير رسانههاي ملي و مردمي به عنوان متوليان اصلي تبليغ و توسعه مفاهيم متعالي انقلاباسلامي بايد گرد هم جمع شوند و به دنبال راههاي جديد براي ترويج و توسعه اين فرهنگ ناب انساني بگردند.
حجتالاسلام فقيهي در پايان نشست ضمن ابراز اميدواري به فرصتي که نمايشگاه مطبوعات براي تجلي افکار نو و تبادل نظر فراهم شده گفت: نمايشگاه مطبوعات فرصت بيبديلي است براي اين همانديشي و اميدوارم اين جهش و رويش در نمايشگاه مطبوعات شکل بگيرد و ما در روز پاياني نمايشگاه با حضور شخصيتهاي کشور اتحادي در فرهنگ متعالي انقلاب اسلامي براي پيشبرد اهدافمان در حوزه رسانه را شاهد باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]