تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زمستان بهار مومن است از شبهاى طولانى‏اش براى شب زنده‏دارى واز روزهاى كوتاهش براى روز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802508106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيش بيني ۱۲ هزار و ۹۰۰ ميليارد تومان اعتبار براي سرمايه‌گذاري در صنعت برق ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۵۰ق.ظ)
پيش بيني ۱۲ هزار و ۹۰۰ ميليارد تومان اعتبار براي سرمايه‌گذاري در صنعت برق ايران موج - منابع لازم براي سرمايه‌گذاري در صنعت برق ايران شامل مصارف بودجه دولتي در بخش‌هاي مختلف برق نظير توليد، انتقال و توزيع است که اعتبار لازم براي اين سرفصل در بودجه سال ۹۴ جمعا حدود ۱۲ هزار و ۹۰۰ ميليارد تومان پيش‌بيني شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، جعفر جولا، عضو هيأت مديره و مدير عامل شرکت سرمايه‌گذاري صنايع برق و آب صبا، درباره ظرفيت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت برق ايران اظهار کرد: منابع لازم براي سرمايه‌گذاري در صنعت برق ايران معمولا شامل مصارف بودجه دولتي در بخش‌هاي مختلف برق نظير توليد، انتقال و توزيع است که براي اين سرفصل در بودجه سال ۹۴ جمعا حدود ۱۲ هزار و ۹۰۰ ميليارد تومان پيش‌بيني شده است.
وي افزود: از طرف ديگر بخشي از منابع لازم براي انجام پروژه‌هاي برق از درآمد حاصل از قبوض دريافتي از مشترکان و صادرات برق تأمين مي‌شود که براي سال ۹۳ مبلغ قبوض دريافتي حدود ۱۴ هزار و ۳۰۰ ميليارد تومان و صادرات برق حدود سه هزار و ۵۰۰ ميليارد تومان پيش‌بيني شده است اما بايد دقت کرد که بخشي از وجوه قبوض دريافتي بايد به سازمان هدفمندي يارانه‌ها و بخشي ديگر به وزارت نفت جهت مصرف سوخت در نيروگاه‌ها پرداخت شود.
مدير عامل شرکت سرمايه‌گذاري صنايع برق و آب صبا تصريح کرد: با اين وجود خالص درآمدهاي صنعت برق براي سال ۹۴ احتمالا در حدود ۴۰۰ ميليارد تومان خواهد بود. به عبارت ديگر مجموع کل منابع دولتي و همچنين درآمدها جهت تزريق در شريان صنعت برق در سال ۹۴ مبلغي در حدود ۲۲ هزار و ۳۰۰ ميليارد تومان است که اين مقدار جوابگوي چشم اندازهاي رشد صنعت برق نخواهد بود.
وي اظهار کرد: مطابق ماده ۱۳۳ برنامه پنجم توسعه، وزارت نيرو مکلف است در طول برنامه نسبت به افزايش توان توليدي برق تا حداقل ۳۳ هزار مگاوات سرمايه‌گذاري‌هاي لازم را در توليد برق انجام دهد که اين امر عملا محقق نشده است اما به هر حال جهت پاسخگويي به رشد تقاضاي برق داخلي بايد سالانه حداقل حدود ۵ هزار مگاوات ظرفيت توليد برق جديد در کشور ايجاد شود.
به گفته جولا در سال‌هاي اخير تحقق اين موضوع بيشتر به دلايل کاهش توان مالي دولت و وجود تحريم‌ها کمرنگ‌تر شده و در نتيجه، مازاد تقاضاي برق در ايران در زمان پيک کاملا مشهود است. در سال‌هاي ۹۳ و ۹۴ پيک مصرف برق را در تابستان به زحمت و با استفاده حداکثري از ظرفيت نيروگاه‌ها و صرفه‌جويي‌هاي انجام شده در بخش توزيع سپري کرديم و اين نکته نشان مي‌دهد که همچنان تا رسيدن به وضع تعادلي برق فاصله بسياري داريم.
وي افزود: در سال ۹۳ حدود ۲۱۹ ميليارد کيلووات ساعت مصرف برق در کشور داشته‌ايم که از اين مقدار حدود ۳۴ درصد، تقاضاي صنعتي برق بوده است. با توجه به رکود فعلي حاکم بر صنعت کشور، بيشتر واحدهاي صنعتي با ظرفيت‌ها يا نوبت‌هاي کاري کمتري فعاليت داشته‌اند. مسلما چنانچه اوضاع صنعت و تجارت در دوران پساتحريم بهبود يابد، اين بخش به عنوان يک متقاضي اصلي برق مطرح خواهد شد که مي‌تواند سطح مازاد تقاضاي برق را به شدت بالا ببرد.
اين کارشناس ارشد اقتصاد انرژي معتقد است: در کنار تقاضاي داخلي با توجه به پايين بودن ظرفيت توليد برق در کشورهاي همسايه نظير عراق، افغانستان و پاکستان و همچنين وجود تکنولوژي توليد و ساخت نيروگاه در ايران، اين موضوع مي‌تواند يک مزيت نسبي بسيار مناسب در صادرات برق براي ايران در بلندمدت ايجاد کند. سال ۹۳ کل برق صادراتي ايران حدود ۱۰ ميليارد کيلووات ساعت بوده و حدود ۳۷۰۰ ميليارد کيلووات ساعت نيز در مواقع پيک وارد کننده برق بوده‌ايم، بنابراين تراز صادراتي خيلي بالايي در سال گذشته به دليل نياز بالاي داخلي نداشته‌ايم اما با ايجاد ظرفيت‌هاي مناسب در کشور مي‌توانيم اميدوار به صادرات بيشتر برق باشيم.
مدير عامل سرمايه‌گذاري صبا، در مجموع فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت برق را پيش‌نياز توسعه اقتصادي هم به دليل لزوم ايجاد زيرساخت‌هاي اساسي در توسعه صنايع توليدي و هم به جهت بهره‌گيري از فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري منطقه‌اي بسيار مناسب قلمداد مي‌کند و معتقد است که بايد برنامه‌ريزي دقيق و حساب‌شده‌اي نيز در اين بخش انجام پذيرد.
بر اساس اين گزارش، صنعت برق به عنوان يکي از صنايع زيربنايي در دنيا مطرح است. بيش از ۲۳ هزار تراوات ساعت برق در دنيا توليد مي‌شود که حدود ۵ هزار تراوات ساعت آن مربوط به چين و چهار هزار و ۳۰۰ تراوات ساعت نيز مربوط به آمريکاست. توليد برق ايران در سال ۹۳ حدود ۲۷۴ تراوات ساعت بوده که چيزي در حدود يک درصد توليد برق دنيا است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن