پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849178593
لزوم همکاري و همدلي ارگانهاي مختلف براي حل مشکلات اقتصادي/ انتقاد از ساختار اداري و اجرايي در کشور
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۵۴ق.ظ)
لزوم همکاري و همدلي ارگانهاي مختلف براي حل مشکلات اقتصادي/ انتقاد از ساختار اداري و اجرايي در کشور موج - شهردار پايتخت با تأکيد بر لزوم همکاري و همدلي ارگانهاي مختلف براي حل مشکلات سخت اقتصادي گفت: من با مشکلات اقتصادي امروز آشنا هستم، اما؛ اين کشور ظرفيتهاي بزرگي دارد که ما با همدلي، همفکري، اتکا به نصرت الهي ميتوانيم گامهاي اساسي براي رفع آنها برداريم.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدباقر قاليباف در نشست همانديشي ديپلماسي شهري در مسير منافع ملي که با حضور سفرا و روساي نمايندگيهاي سياسي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور، در محل برج ميلاد برگزار شد، اظهار داشت: تلاش عزيزان دستگاه ديپلماسي توانست سياستهاي راهبردي نظام را در عرصه بينالمللي محقق سازد و تصميم ظالمانه نظام استکباري، روحيه يکجانبه گرايي آمريکا و هژموني که آنها در دنيا دنبال ميکنند را بشکند.
وي با بيان اين که هر انسان منصفي موفقيت دستگاه ديپلماسي را پايه افتخار کشور ميداند، افزود: بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتي شد و دستي بر قلم بردم سعي کردم تا قدرشناسي کنم. البته، باور دارم که مذاکره محل داد و ستد است و با توجه به شرايط بينالمللي امروز، مجموعه برجام در نگاهي کلي بدون شک، موفقيت بزرگي است. هر چند که ممکن است با کار کارشناسي، در بعضي موارد هم اشکالاتي باشد.
شهردار تهران با مقايسه وضعيت ايران با کشورهايي که مجهز به تجهيزات نظامي هستهاي هستند و کشورهايي که تنها از دانش هستهاي برخوردارند، خاطرنشان کرد: وقتي به شرايط ايران نگاه ميکنيم متوجه ميشويم که در شرايطي که آمريکا و صهيونيسم مخالف استفاده از ظرفيتهاي هستهاي کشور بودند، مسيري در اين راه آن هم به طور ويژه براي جمهوري اسلامي ايران باز شد که اين امر افتخار بزرگي است و وظيفه خود ميدانم بابت تلاش و زحمات اين عزيزان تشکر کنم.
قاليباف با تأکيد بر اين که مذاکره يک مبارزه است و مهم اين است که با روح مبارزه پشت ميز مذاکره بنشينيم، گفت: در زمان تصويب قطعنامه 598، شايد برخي ميخواستند اين قطعنامه را به عنوان سرشکستگي به ملت ايران معرفي کنند، اما؛ واقعيت اين است که ما با اين قطعنامه به همه دستاوردهايي که در ادامه جنگ ميخواستيم رسيديم. من هم در يادداشتي اين دو توافقنامه را با يکديگر مقايسه کردم و بر اين باورم که مهم اين است روح مبارزه و مجاهدت در اين عرصه وجود داشته باشد.
وي در ادامه با اشاره به مسووليتهاي دولتمردان در دوران پسا تحريم تصريح کرد: شايد ظاهر کار براي دوستان و عزيزان دستگاه ديپلماسي در دوران پساتحريم و اجراي برجام اين گونه باشد که گشايشي صورت خواهد گرفت، اما؛ به عقيده من، زحمات شما در اين دوره بيشتر ميشود، چرا که؛ اين دوره آغاز يک ميدان جديد براي حرکت بزرگ است.
شهردار تهران ادامه داد: ما در برجام با يک موضوع و چارچوب مشخص رو به رو بوديم و با دشمن خودمان به توافق رسيديم و آن را دنبال ميکنيم، اما؛ در بسياري از زمينهها وقتي به باورهاي خودمان بر اساس فرهنگ قرآني، آموزههاي انقلاب اسلامي، افکار امام راحل (ره) و تدابير مقام معظم رهبري نگاه ميکنيم ميبينيم که با خوي استکباري نظام سلطه همچنان تعارض داريم و اين تعارض ادامه دارد.
قاليباف با بيان اين که زماني که به چنين ميدان مبارزهاي وارد ميشويم وظيفه سنگيني را براي تحقق سياستهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي بر عهده داريم، عنوان کرد: يک بار سنگين هم بر دوش دولتمردان براي ايجاد يک تحول اقتصادي بزرگ و حل مشکلات قرار دارد.
شهردار پايتخت با تأکيد بر لزوم همکاري و همدلي ارگانهاي مختلف براي حل مشکلات سخت اقتصادي گفت: من با مشکلات اقتصادي امروز آشنا هستم، اما؛ اين کشور ظرفيتهاي بزرگي دارد که ما با همدلي، همفکري، خرد جمعي، اتکا به نصرت الهي و تلاش صادقانه ميتوانيم گامهاي اساسي براي رفع مشکلات برداريم.
وي همچنين به اولويتهاي دولت در دوران پساتحريم اشاره و تصريح کرد: اولين موردي که در دوره پساتحريم بايد مورد توجه قرار بگيرد اين است که تلاش کنيم تا از اين فرصت طلايي استفاده کنيم و تا آن جا که ميتوانيم نگاه منفي که رسانههاي خارجي و دشمنان از انقلاب و مردم ما ايجاد کردند را تغيير دهيم. ما بايد چهره بامحبت، صلحآميز و فرهنگي مردم کشورمان را به دنيا معرفي کنيم.
شهردار تهران تأکيد کرد: واقعيت اين است که نظر منفي بسياري از گردشگراني که به ايران ميآيند و از نزديک اين کشور را ميبينند به سرعت تغيير ميکند و اين مساله در عرصه سياسي هم ما را به موفقيتهاي بينالمللي بهتري ميرساند.
قاليباف به مسير مشخص حرکت شهرداري تهران پرداخت و عنوان کرد: يکي از موضوعات جدي که از لحاظ معماري و شهرسازي، آسيبهاي اجتماعي، هويتي، بينالمللي و ... در شهرداري تهران مورد توجه قرار گرفته است، بخشهاي مرکزي شهر، تهران قديم و منطقه 12 است. بخشهايي که شايد در 7 دهه گذشته به دلايل مختلف دچار آسيبهاي اساسي شد.
به گفته وي طي يک سال و نيم اخير اقداماتي در منطقه 12 انجام شده است و طي 2 سال آينده نيز مرکز شهر اين قابليت را پيدا ميکند که چهره بسيار خوبي از شهر را ارائه دهد.
شهردار تهران در ادامه با انتقاد از ساختار اداري و اجرايي در کشور بيان کرد: بايد بپذيريم که ساختار اداري و اجرايي ما شبيه هيچ کدام از کشورها نيست. شهرداريها در ايران ضعيفاند و اصلا قدرت مناسب مسووليت خود را ندارند. ما مسوول آب، برق، فاضلاب، بهداشت، ترافيک، امنيت و... نيستيم.
قاليباف ادامه داد: البته ما در شهر تهران به دليل اين که قانون فرصتهايي براي شهرداري تهران ديده، در مقايسه با ساير شهرها کمترين مشکل را داريم و بخشهايي از مشکلات را هم با ارتباطات فردي حل و فصل ميکنيم. متأسفانه گاهي يک معاونت عمراني در يک استان براي تمام شهرداريهاي استان تصميمگيري ميکند.
وي با بيان اين که شهرداري مسکو به عنوان دولت مسکو است و معاونين شهردار به عنوان وزير مکاتبه ميکنند، گفت: در مقايسه با اين کشورها، ما در حقيقت يک مدير شهري براي بخشهايي از مديريت هستيم که اين واقعيت تلخي است.
شهردار تهران با تأکيد بر ضرورت تفکيک کار ملي و محلي و امور تصديگري و تولي گري اظهار داشت: تا زماني که اين اتفاق نيفتد کشور روي پيشرفت را نخواهد ديد. در واقع زماني که براي کوچکترين اتفاق در يک نقطه شهر يک وزارتخانه بايد تصميم بگيرد، ما نميتوانيم پيشرفت کنيم.
قاليباف با اشاره به آلودگي هوا و ترافيک به عنوان يکي از نابسامانيهاي شهر تهران اعلام کرد: آمارها نشان ميدهد که 80 درصد از آلودگي شهر براي وسايل نقليه در حرکت است. من بارها به شهروندان هم گفتهام که ما به نقطهاي رسيديم که نيازمند تغيير رفتار هستيم و متأسفانه، در کشور ما قوانين و مقررات رعايت نميشود.
وي ادامه داد: اگر فرهنگ ريختن آشغال در کشور ديگري وجود داشت، امکان نداشت که تميزي را در آن جا ببينيد. تنها در تهران است که هر کس هر جا که بخواهد آشغال ميريزد و شهرداري هم صلواتي جمع ميکند.
شهردار تهران با بيان اين که تمامي پروژههاي بزرگراهي تهران تا سال 1404 تکميل شده است، عنوان کرد: آمارها نشان ميدهد که در حال حاضر 3.5 ميليون خودرو در تهران وجود دارد که همزمان 2 ميليون در خيابانها حرکت ميکنند. با وجود اين تعداد بالاي خودرو در تهران، امروز ما نه به دليل فقدان زيرساختهاي عمراني که به دليل رانندگي بد شاهد ترافيک در سطح شهر هستيم.
به گفته قاليباف امروز نياز به تغيير فرهنگ است و الزاما همه تغييرات نه با کار فرهنگي که گاه با اجبار انجام ميشود. به عبارت ديگر، تغيير رفتار هميشه با خواهش انجام نميشود و با فردي که به قانون احترام نميگذارند بايد جدي و سخت برخورد کرد.
وي با اشاره به گلايه برخي از مسوولان ديپلماسي نسبت به انتشار بوي نامطلوب در اطراف فرودگاه امام خميني (ره) بيان کرد: محدوده فرودگاه امام (ره) در حيطه مسووليت شهرداري تهران نيست و بر خلاف تصور بسيار بوي تعفن در اين محدوده ربطي به زباله ندارد و به جهت ساختاري به استانداري مربوط است. در واقع، آن محدوده محل گاوداري بوده و آبهايي که آن جا جمع ميشود موجب انتشار بوي بد شده است.
شهردار تهران با اشاره به اقدامات شهرداري تهران در خصوص ساخت متروي فرودگاه امام خميني (ره) افزود: در تمامي کشورهاي دنيا متروي شهر و حومه به يکديگر وصل است، در تهران، اما؛ اين گونه نيست. با اين وجود، ما حدود 75 درصد از متروي فرودگاه امام خميني (ره) را کشيديم و به لحاظ قانوني چون اين منطقه در حوزه شهرداري تهران نيست نميتوانيم هزينه آن را بدهيم و دولت بايد پرداخت کند. البته ما تا به حال با هزينه شهرداري کار را به جاي قابل قبولي رساندهايم.
قاليباف موضوع گردشگري را از ديگر چالشهاي مديريت شهري مطرح کرد و گفت: در تمامي دنيا گردشگري در هر شهري بر عهده شهرداري است، اما؛ در کشور ما اين گونه نيست و شهرداري مسووليتي در قبال خانههاي ميراثي ندارد. البته ما امروز به اين دليل که برخي از اين خانهها در حال از بين رفتن هستند به اين موضوع ورود پيدا کرديم و وارد عمل شديم. جالب توجه است که ما موزه صنعتگر که در دست هلالاحمر است را هم احيا کرديم و دوباره به هلالاحمر ميدهيم، اما؛ هلالاحمر پول برق اين مکان را هم ندارد که پرداخت کند.
وي موضوع کمبود هتل در تهران را يکي از گلايههاي دستگاه ديپلماسي در عرصه گردشگري دانست و توضيح داد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي تا به حال به جز دو هتل اسپيناس هتل ديگري در تهران ساخته نشده است. اين در حالي است که شهرداري تهران بالغ بر 50 مجوز هتلسازي صادر کرده است. ما با کمترين قيمت و پروانه مجوز هتل ميدهيم و هتل ساخته نميشود و ارگان مسئول بايد پاسخگوي اين امر باشد. البته اين کار در قدرت شهرداري است و ما به راحتي ميتوانيم آن را به سرانجام برسانيم.
شهردار تهران در ادامه با تأکيد بر همدلي و همراهي ميان شهرداري با دولت و وزرا تصريح کرد: حدود 20 روز پيش با مسوولان وزارت خارجه صحبت کرديم تا بخشهايي از ساختمان وزارت خارجه را ساماندهي کنيم، محيط باز شود، امکان تردد مردم وجود داشته باشد، نردهها را برداريم و با بخش ديگري از ميدان امام (ره) که ساماندهي شده است مسير مشروطيت را کاملا نوسازي کنيم تا گردشگر حداقل 2 روز را براي گشتوگذار به اين منطقه اختصاص دهد.
به گفته قاليباف همکاري شهرداري تهران با ساير وزارتخانهها نيز حتي با وجود گيرها و مشکلات ساختاري ادامه دارد.
وي همچنين به ارتباط تهران با ساير شهرهاي دنيا پرداخت و گفت: واقعيت اين است که من در دوره پساتحريم اميدي به سرمايهگذاريهاي جدي خارجيها در کشور ندارم، اما؛ ارتباط با ساير شهرها ميتواند چيزهايي را به ما بياموزد و ما ميتوانيم از ظرفيتهاي فني و تجربه آنها استفاده کنيم.
شهردار تهران در ادامه با تأکيد بر اين که تهران از حيث فني و برنامهريزي از ظرفيتهاي خوبي برخوردار است، تصريح کرد: ما ميتوانيم از تجربيات آنها استفاده کنيم و در اين راه گفتوشنود، گروههاي کاري و آموزش ميتواند تأثيرات جدي داشته باشد.
در اين نشست، تعدادي از سفرا از جمله سفيران ايران در بلگراد، هنگکنگ، ايروان، مانيل، داکا، دهلي، جلالآباد و... ضمن تقدير از شهردار تهران به دليل زيباسازي شهر و حضور گردشگران، نقطه نظرات و مراتب تقديرشان را در خصوص فعاليتهاي مديريت شهري، ايجاد پيوند خواهرخواندگي، ارسال امکانات و تجهيزات رفاهي، ايجاد مسير دوچرخهسواري و ... با شهردار پايتخت مطرح کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
لاریجانی در جلسه شورای اداری استان البرز مطرح کرد: لزوم حرکت به سمت جلو جهت رشد اقتصادی کشور
لاریجانی در جلسه شورای اداری استان البرز مطرح کرد لزوم حرکت به سمت جلو جهت رشد اقتصادی کشوررئیس مجلس شورای اسلامی گفت لازم است گامی به سمت جلو جهت برون رفت از مشکلات اقتصادی و رشد اقتصاد کشور برداریم به گزارش خبرنگار اعزامی فارس به البرز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امرآلمان در اولویت همکاری اقتصادی ایران با اروپا قرار دارد
در همایش تجارت با آلمان اعلام شد ایران برای شروع دوباره همکاری صنعتی و تجاری با اروپا به شرکت های آلمانی اولویت می دهد این مطلب روز سه شنبه در همایش کاربردی تجارت با آلمان و در جمع صدها نفر از صنعتگران و تجار علاقه مند به توسعه همکاری میان دو کشور اعلام شد به گزارش خبرنگار مارئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل خبر داد حضور 15 رایزن اقتصادی از کشورهای مختلف در اردبیل
رئیس اتاق بازرگانی استان اردبیل خبر دادحضور 15 رایزن اقتصادی از کشورهای مختلف در اردبیلرئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت 15 رایزن اقتصادی از کشورهای اروپایی گرفته تا آسیایی در اردبیل حاضر شدند تا به توسعه صادرات و تجارت استان اردبیل کمک کنند به گزارشمحسنیاژهای: برای رفع مشکلات آماده هرگونه همکاری با دولت هستیم
محسنیاژهای برای رفع مشکلات آماده هرگونه همکاری با دولت هستیم معاون اول قوه قضائیه گفت تمامی سایتهای مجازی مکتوب و تریبونهای آزاد رسانهای باید اهداف روباه پیر و عوامل داخلی بر انهدام روحیه انقلابی و جهادی را رصد کنند آفتاب حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای در جلسه شورایاژهای: برای رفع مشکلات، آماده همکاری با دولتیم
اژهای برای رفع مشکلات آماده همکاری با دولتیم معاون اول قوه قضائیه گفت تمامی سایتهای مجازی مکتوب و تریبونهای آزاد رسانهای باید اهداف روباه پیر و عوامل داخلی بر انهدام روحیه انقلابی و جهادی را رصد کنند کد خبر ۵۴۴۸۲۸ تاریخ انتشار ۱۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۲ - 05 November 2015 معتمام مشکلات اقتصادی را نباید به تحریم نسبت دهیم
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت امروز بزرگترین وظیفه ما در شرایط پپیچیده منطقه بر مبنای آموزه های قرآنی استمرار مقاومت و ایستادگی در مقابل زیاده طلبی نظام سطه و در راس آن آمریکاست به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو محمد اسماعیل سعیدی در جلسه علنی امروز دوشنبه 11آلزوم رسیدگی به پرونده کرسنت/ دوران گره زدن مشکلات به تحریم سرآمده است
دوران تحریم و گره زدن تمام مشکلات ریز و درشت کشور به آن با توجه به گفته های خودشان دیگر تمام شده است وقت وقت عمل است و با اهمال کاری در این زمینه آسیب های دوچندانی خواهیم داشت به گزارش سهیل سنقر به نقل ازخبرگزاری دانشجو انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناسبت سیزدهمدادستان کل کشور: پرونده فسادهای اخیر عبرتی برای اعمال نظارت بیشتر باشد/ امکان کاهش فساد اقتصادی با اصلاح ساختا
دادستان کل کشور پرونده فسادهای اخیر عبرتی برای اعمال نظارت بیشتر باشد امکان کاهش فساد اقتصادی با اصلاح ساختاردادستان کل کشور گفت از طریق اصلاح ساز و کارها و ساختارها باید از فساد پیشگیری شود به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در هماینیاز بخش خصوصی رهایی از برخی قوانین مانع تولید است / مشکلات اقتصادی کشور بیشتر داخلی است
عضو شورای عالی توسعه نیاز بخش خصوصی رهایی از برخی قوانین مانع تولید است مشکلات اقتصادی کشور بیشتر داخلی است ایلنا افشار تصریح کرد امروز یک سرمایهگذار برای احداث یک واحد تولیدی نیازمند اخذ 26 مجوز از نهادهای مختلف است که سختترین آنها مجوزهای محیط زیستی است علیرضا افشار عدر نشست همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی مطرح شد درخواست نعمتزاده برای بازگشت سرمایهگذاران آفریقای ج
در نشست همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی مطرح شددرخواست نعمتزاده برای بازگشت سرمایهگذاران آفریقای جنوبی به صنعت پتروشیمی ایرانوزیر صنعت معدن و تجارت گفت آفریقای جنوبی در حوزه پتروشیمی با ایران همکاری خوبی داشت که به دلیل تحریم از کشور خارج شد و امیدواریم در این حوزه م-