واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آبان ۱۳۹۴ (۲۲:۳۵ب.ظ)
موافقت دولت با اختصاص اعتبارات به مناطق سيلزده ايلام و لرستان موج - در جلسه امروز هيأت دولت، با اختصاص مبلغ يکهزار و 53 ميليارد و 810 ميليون ريال به استان ايلام و 236 ميليارد و 107 ميليون ريال به استان لرستان موافقت شد.
به گزارش خبرگزاري موج، هيأت دولت در جلسه امروز يکشنبه 17 آبان به رياست حجتالاسلام حسن روحاني بهمنظور بازسازي و جبران خسارت ناشي از سيل در استانهاي ايلام و لرستان با اختصاص مبلغ يکهزار و 53 ميليارد و 810 ميليون ريال به استان ايلام و 236 ميليارد و 107 ميليون ريال به استان لرستان موافقت کرد.
اين اعتبار به صورت کمک بلاعوض جهت بازسازي و تعمير واحدهاي مسکوني شهري، روستايي و تأمين لوازم خانگي، اجراي عمليات آبخيزداري، بازسازي راهها و ابنيه فني، بازسازي و ساماندهي مسيلهاي شهري، بازسازي و ترميم ابنيه و تأسيسات کشاورزي و خدمات فني و پشتيباني و آواربرداري به صورت هزينهاي و تملک دارايي مصرف ميشود.
همچنين مبلغ يک هزار و 492 ميليارد و 800 ميليون ريال براي استان ايلام و 346 ميليارد ريال براي استان لرستان تسهيلات بانکي ارزان قيمت با سود چهار درصد روستايي و پنج درصد شهري جهت بازسازي و تعمير اماکن مسکوني شهري و روستايي تعيين شد.
در ادامه جلسه، سازمان مديريت و برنامهريزي کشور گزارش «آخرين وضعيت پيشرفت تدوين برنامه ششم توسعه» را به هيأت وزيران ارايه داد. اين گزارش شامل موضوعاتي همچون اقدامات انجام شده توسط سازمان پس از ابلاغ سياستهاي کلي برنامه ششم توسعه، تفاوت هاي اصلي برنامه ششم نسبت به برنامه هاي توسعه پيشين، رويکردها و ويژگيهاي برنامه ششم توسعه، ساختار تدوين لايحه برنامه و مدلهاي مورد استفاده در تدوين آن، الگوي توزيع بخشي اهداف برنامه و تهيه اسناد برنامه و اجزاء و فعاليتهاي گام به گام براي تهيه و تدوين برنامه ششم است.
هيأت وزيران آييننامه اجرايي يکي از مواد قانون جامع خدماترساني به ايثارگران را به تصويب رساند. به موجب آييننامه ياد شده، بنياد شهيد و امور ايثارگران موظف است در چارچوب اعتبارات مصوب و نسبت به پرداخت هزينههاي خدمات آموزشي طرح شاهد در برنامههاي آموزش عمومي و ساير برنامههاي آموزش عالي براي مشمولين اين طرح اقدام کند.
اين آييننامه، برنامههاي آموزشي عمومي و آموزش عالي مشمول برخورداري را احصاء کرده است. همچنين مدت ارايه خدمات و تسهيلات موضوع اين آييننامه در هر يک از بخشهاي مذکور تعيين شده است.
اعضاي دولت در ادامه به استناد قانون ارتقاي سلامت نظام اداري و مقابله با فساد، برنامه راهبردي ارتقاي سلامت نظام اداري در مبادلات مرزي در حوزههاي بازارچههاي مرزي، مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و اسکلههاي خاص را به منظور مقابله با فساد و پيشگيري و جلوگيري از قاچاق کالا در محدودههاي ياد شده تصويب کردند.
به موجب اين برنامه، مجموعه فعاليتهاي دستگاههاي اجرايي در اين محدودهها به صورت منسجم و يکپارچه ديده شده است و بدين ترتيب از دوگانگي و چندگانگي عمليات و موازيکاري جلوگيري ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]