تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869953847




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارزش ریالی قاچاق سوخت به اندازه یارانه 20 میلیون نفر است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ارزش ریالی قاچاق سوخت به اندازه یارانه 20 میلیون نفر است
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در حال حاضر حجم قاچاق سوخت که از نظر میزان ريالی صورت گرفته، در طول ماه به اندازه یارانه 20 میلیون نفر است.

حجم قاچاق سوخت دوبرابر یارانه‌ای است که برای مردم پرداخت می‌شود
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حقیقی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همایش سالانه سراسری مدیران و مسئولان ارشد سازمان حراست صنعت نفت اظهار داشت: مسئله قاچاق در شرایط حاضر در کشور یک پدیده موضوعی است که نقش برجسته در حوزه مسائل اقتصادی کشور دارد و آن هم به این جهت که ما در شرایط حاضر از آن به عنوان یکی از مسائل اصلی در کشور بحث می‌کنیم که چگونه بهبود وضع اقتصادی عبور از شرایط موجود و  خروج رکود را داشته باشیم.


وی تصریح کرد: برای این موضوع عمل به سیاست‌های اقتصادی به عنوان راهکار مبنایی مطرح است آن هم در بحث سیاست اقتصاد مقاومتی به عنوان بحث نگاه درونزا و برون‌نگر در جهت نگاه به تولید داخلی مطرح می‌باشد.


حقیقی اضافه کرد: قاچاق در شرایط حاضر پاشنه آشیل شرایط اقتصادی است که هم درونزاست و هم برون‌گرا بوده، اگر بخواهیم شرایط موجودی در اقتصاد را تعریف کنیم باید فکر و ایده اساسی داشته باشیم. قاچاق در زمینه بسیاری از مسائل اقتصادی موضوعیت پیدا کرده، چرا که حجم ظرفیت قاچاق در مقوله سوخت است.


رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: در دنیا قاچاق در موضوعات ممنوعه اتفاق می‌افتد، این در حالیست که قاچاق در کشور ما در چند مورد از جمله در کالای مشروع ، رایانه‌ای و قاچاق کالا و سوخت است که در کشور ما قاچاق ممنوعه اولویت آخر به حساب می‌آید.


وی ادامه داد: در دنیا کشورها در معرض قاچاق یا مبداء و یا مقصد هستند که در کشور ما قاچاق عبوری و خروجی بیشتر اتفاق می‌افتد که حجم بسیار گسترده‌تری در حوزه سوخت است و ب رآورد اولیه ما در سال 92 معادل 25 میلیارد دلار قاچاق کالا داشتیم که 17.2 میلیارد دلار قاچاق عبوری و 8.7 میلیارد دلار قاچاق خروجی بودند که از این میزان تقریبا 7.2 میلیارد قاچار سوخت را شامل می‌شود، بنابراین اگر در سال از نظر مسئله عددی و ریالی برآوردکنیم حجم قاچاق سوخت در موقعی که بحث ثبت‌نام یارانه‌ها مطرح شد، ما طرح توجیهی را برای حذف 5 تا 10 میلیون نفر را در نظر گرفتیم که از این افراد ثبت‌نام به عمل نیاید، چرا که حجم قاچاق سوخت تابحال که انجام شده، میزان ریالی قاچاق سوخت در طول ماه دوبرابر یارانه‌ای است که برای 10 میلیون نفر در نظر گرفته می‌شود.


وی تاکید کرد: اگر کار مبارزه با قاچاق را انجام و جلوی قاچاق سوخت را بگیریم، ما در پرداخت یارانه مشکلی نخواهیم داشت.


وی با اشاره به نقش حراست در وزارت نفت اظهار داشت: حراست در وزارت نفت واقعا یک نقش برجسته است که ما در سال 93 اقدامات موثری را در این زمینه انجام داده‌ایم، به طوری که در سال 92 مجموعه سوختی که در 5 فرآورده در طول عرضه اتفاق افتاده حدود 247 میلیون لیتر بوده است.


حقیقی ادامه داد: در سال 93 این میزان فرآورده به 227 میلیون لیتر کاهش پیدا کرد، یعنی به عبارتی روزانه 20 میلیون لیتر در عرضه و توزیع فرآورده کاهش داشتیم.


وی ادامه داد: قاچاق سوخت جزء کالاهایی است که علی‌القاعده منشاء عرضه آن عمدتا در انحصار بوده و ما این بحث را به شکل جدی دنبال می‌کنیم که نیاز به مبارزه با قاچاق سوخت و نیاز فرآیندی در مبداء و مقصد داریم که بتوانیم جلوی قاچاق را در کشور گرفته و آنرا کنترل نماییم.


وی خاطرنشان کرد: صیانت از حوزه عملکردی در حوزه متولی موضوع مبداء تولید و عرضه و توزیع موضوعاتی که در وزارت نفت موضوعیت پیدا می‌کند. اصلاح فرآیندی با همان نگاه سالم‌سازی است که اقدامات اثرگذاری تحت تاثیر بسیاری از تخلفات صورت گرفته است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

نرخ رشد اقتصادی کشور پایین است/صنعت خودرو نیازمند فناوری های جدید





۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن