تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829783190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معروف‌ترین تصمیم های «کبری» در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
معروف‌ترین تصمیم های «کبری» در جهان




گاهی برخی از تصمیم های انسانی به حدی بزرگ، عجیب یا سرنوشت ساز هستند که ماندگار می شوند و حتی تا سال ها و قرن ها بعد دیگران درباره این تصمیم ها صحبت می کنند و این گزارشی است درباره برخی از این تصمیمات عجیب و شگفت انگیز.





مجله سرنخ - سامرا قلی زاده: گاهی برخی از تصمیم های انسانی به حدی بزرگ، عجیب یا سرنوشت ساز هستند که ماندگار می شوند و حتی تا سال ها و قرن ها بعد دیگران درباره این تصمیم ها صحبت می کنند و این گزارشی است درباره برخی از این تصمیمات عجیب و شگفت انگیز.

نجات حیوانات

«جین کریمر» دوستدار حیوانات است البته نه یک دوستدار معمولی؛ او زندگی اش را برای نجات حیوانات به خطر می اندازد و حتی تا پای مرگ و نقص عضو نیز پیش می رود.

دهه 1970 بود که کریمر با دیدن یک صحنه دلخراش «تصمیم» گرفت حامی حقوق حیوانات شود. در آن زمان او سگی را دید که در آزمایشگاه به اجبار حیوان بیچاره را وادار می کردند تا سیگار بکشد، از آن موقع به بعد او تبدیل به یک حامی بین المللی حیوانات شد.


تصمیم های «کبری»



جین به همراه همسرش «تیم» به سراسر دنیا سفر می کنند تا حیواناتی که شکنجه می شوند یا در شرایط بسیار بدی به سر می برند را نجات دهند.

او به دلیل این که با حیوانات در ارتباط است و در نتیجه بیشتر اوقات در محیط های نه چندان بهداشتی به سر می برند با بیماری های گوناگونی دست و پنجه نرم کرده است که حتی گاهی اوقات این بیماری ها او را تا یک قدمی مرگ برده است. به عنوان مثال یک بار در پرونده کمک به نجات 25 شیر در بولیوی، پشه مالاریا، جین را گزید و وی مدت ها در بستر بیماری بود که خوشبختانه از مرگ نجات یافت.

جین و همسرش با تلاش هایی که کرده اند موفق شده اند سیرک ها را از نگهداری حیوانات وحشی منع کنند و این کار در بیشتر نقاط دنیا ممنوع اعلام شده است.


نگهبانی 78 ساله

از دوم جولای 1937 از قبر یک سرباز ناشناس در گورستان ملی آرلینگتون - آمریکا - به صورت شبانه روزی نگهبانی می شود.

هویت این سرباز معلوم نیست اما به احترام او، همیشه یک سرباز در کنار قبرش قدم می زند. نگبهانان به احترام شلیک 21 گلوله در هنگام خاکسپاری نظامی، در هنگام نگهبانی دادن، تنها 21 گام به طرفین برمی دارند و دوباره به جای اولشان برمی گردند.


تصمیم های «کبری»



تابستان ها هر نیم ساعت و زمستان ها هر یک ساعت، نگبهان ها شیفت عوض می کنند. البته هر سربازی نمی تواند بر سر این گور نگهبانی بدهد. سربازانی که می خواهند بر سر قبر این سرباز ناشناس نگهبانی بدهند، باید «تصمیم» خیلی سختی بگیرند، این تصمیم سخت را که آیا حاضرند در سخت ترین شرایط و از جمله در هنگام وقوع حوادث طبیعی سهمگین هم در کنار این قبر بمانند؟

در توفان سندی سال 2011، سربازی که نگهبان این قبر بود، به هیچ عنوان پست خود را ترک نکرد و تا رسیدن نفر بعدی در محل باقی ماند.

تاکنون 700 داوطلب پس از طی مراحل مختلف و موفقیت در آزمایش های گوناگون، موفق به گرفتن چنین مسئولیتی شده اند که در میان آنها سه زن نیز به چشم می خورند.


عشق برادرانه

«چاد آرنولد» همیشه بیمار بود تا این که سال 2010 کبد وی از کار افتاد و در بیمارستان بستری شد.

چاد به امید این که کبد پیوندی برای وی پیدا شود روزها را سپری می کرد اما کبدی پیدا نشد. به گفته پزشکش تنها کورسوی امید، اهدای کبد از سوی یک فرد زنده بود که چنین اهدایی بسیار به ندرت اتفاق می افتد.


تصمیم های «کبری»



وقتی ریان، برادر چاد از این موضوع با خبر شد اندکی شک به دلش راه نداد و برای اهدای کبد نزد پزشک رفت. به دلیل خطرات بسیاری که این پیوند همراه داشت، چاد به هیچ عنوان راضی نبود برادر کوچکترش چنین لطفی در حقش بکند اما ریان در تصمیمی که گرفته بود مصمم بود. پس از عمل پیوند، ریان به دلیل مشکلات پس از پیوند، جان خود را از دست داد اما چاد زنده ماند.


دستی که بالا ماند

سال 1973 بود که «ماهانت آماربارتی» یک هندوی اهل دهلی هندوستان، تصمیم گرفت زندگی خودش را وقف صلح جهانی و الهه هندوها - شیوا - کند. سه سال پیش از این تصمیم، او خانواده و کار خود را رها کرده و در خیابان زندگی می کرد اما این برای او کافی نبود.


تصمیم های «کبری»



در این زمان ناگهان فکر عجیبی به سرش زد. او دست راست خود را بالا گرفت و تصمیم گرفت هیچ وقت آن را پایین نیاورد. اکنون بیش از 40 سال می گذرد که دست ماهانت همانطور بالا نگه داشته شده. در این مدت دست راست او کاملا از کار افتاده و دیگر نمی تواند آن را تکان دهد.

نکته جالب اینجاست که این حرکت ماهانت منبع انگیزه دیگر هندوها نیز به شمار می رود.


کشیش و نازی ها

«ماکسی میلیان کالب» یک کشیش لهستانی - فرانسوی بود که در هنگامه جنگ جهانی دوم، کمک بسیاری به آوارگان جنگی کرد و برای آنها سرپناه فراهم می کرد.

سال 1941 او توسط آلمان ها دستگیر شده و همراه دیگر اسیران جنگی به زندان انداخته شد.

در جولای همان سال، سه مرد از زندان فرار کردند و با شنیدن این خبر، فرمانده نازی زندان دستور داد 10 نفر از اسرای جنگی را آنقدر گرسنه نگه دارند تا آنها بمیرند و به این ترتیب درس عبرتی برای بقیه باشند.


تصمیم های «کبری»



کالب جزو 10 نفری که می بایست تنبیه می شدند نبود اما وقتی یکی از آنها برای بخشش التماس کرد، کالب تصمیم خودش را گرفت و به جای وی داوطلب مرگ شد.

سه هفته گذشت و در این مدت، کالب به تنبیه شده ها می گفت که فقط عبادت کنند اما سرانجام هر نه نفر به غیر از کالب، جان خود را از دست دادند و فرمانده وقتی فهمید او زنده است دستور داد وی را با تزریق سم اعدام کنند. وقتی کالب را اعدام می کردند، او دست اعدام کننده خود را به آرامی گرفت و جان باخت.

تصمیم بزرگ کالب باعث شد که نام او در تاریخ ماندگار شود.


دفترچه خاطرات 75 ساله

بیش از 8 دهه از زندگی مشترک «جک» و «فیلیس پاتر» می گذرد. از سال 2007 فیلیس دچار ضعف حافظه شد و برای همین او را به خانه سالمندان بردند.


تصمیم های «کبری»



جک از آن روز به بعد «تصمیم» بزرگی در زندگی اش گرفت. او هر روز که برای دیدن همسرش به خانه سالمندان می رود، برای او صفحه هایی از دفترچه خاطرات شان را که از سال 1938 آن را نوشته اند می خواند.

نکته قابل توجه اینجاست که فیلیس با وجود این که چیز زیادی به یاد نمی آورد اما شوهرش را می شناسد و حتی با شنیدن خاطراتشان بسیار خوشحال می شود و لبخند نیز می زند.


همه عمر با همبرگر

«دان گورسکی» اهل ویسکانسین آمریکا به همبرگرهای مک دونالد علاقه بسیار زیادی دارد تا جایی که همه زندگی اش را وقف خوردن این ساندویچ کرده است.


تصمیم های «کبری»



همبرگر خوردن های دان، از سال 1972 آغاز شد. او اتومبیل جدیدی خرید و برای جشن گرفتن، سه همبرگر برای خودش سفارش داد. ازت آن موقع تا به حال دان 26 هزار همبرگر خورده است.

وی حتی در تقویم روزانه اش می نویسد که در هر روز چند همبرگر باید بخورد و رسید تمام همبرگرهایی که خورده است را دارد تا بتواند ادعای خود را ثابت کند.







تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن