تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838041970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زندگی در دنیای مجازی چه طعمی است؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: زندگی در دنیای مجازی چه طعمی است؟
دسترسی به فضای مجازی، پدیده ای رو به گسترش است و هر روز تعداد بیشتری از افراد در زمره ی استفاده کنندگان از این فضا قرار می گیرند.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اینترنت امروزه در بسیاری از مکان ها حضور دارد، در خانه، محل کار، دانشگاه، رستوران ها و مکان های فراوان دیگر. میخواهیم کمی درباره ی اعتیاد به دنیای کامپیوتر و همچنین فضای مجازی، بحثی داشته باشیم. این موضوع را در چند بخش برای شما ارائه خواهیم کرد. البته ممکن است تمامی نکات ذکر شده برای شما پیش نیامده باشد ولی خواندن این مقاله به تمامی کاربران کامپیوتر و اینترنت توصیه میشود تا هم به عنوان درمان به کار برود و هم به عنوان پیشگیری.



زندگی در دنیای مجازی



همزمان با دسترسی روزافزون و گسترده ی افراد به فضاهای مجازی ، شاهد نوع جدیدی از اعتیاد یعنی اعتیاد اینترنتی و یا اعتیاد به فضای مجازی هستیم که موضوع رو به رشد عصر ارتباطات است. این فضا هم فرصت محسوب میشود و هم نوعی تهدید؛ ما به عنوان نمونه ای از کاربران اینترنت، ساعات زیادی از روز را در حال استفاده از سایت های اطلاع دهنده، مفید، دارای منابع غنی و همچنین سرگرم کننده هستیم.



زندگی در دنیای مجازی



بعضی افراد نیز از ابتدا مشغول فعالیت های بیهوده هستند. از ترول سازی گرفته تا پرسه زدن در چت روم های مختلف و یا جنگ بر سر برتری برند مورد علاقه. اینجا درباره ی موضوع آخر صحبتی نمیکنیم و صحبت در مورد آن را به مقاله ای دیگر موکول خواهیم کرد.
اما برای بسیاری از مردمی که به فضای مجازی معتادند، منافع این فضا نیز در حال تبدیل شدن به آسیب و نابه هنجاری های روانی و رفتاری است. در واقع استفاده ی صحیح و کنترل شده از فضای مجازی خیلی مثبت و مفید می باشد اما زمانی نگران کننده است که استفاده ی زیاد از این منابع، فرد را از زندگی عادی خود دور سازد و مشکلاتی برای وی و اطرافیان به وجود آورد.



زندگی در دنیای مجازی



اسم اعتیاد که می آید خیلی ها فکر میکنند که این موضوع به آنها ربطی ندارد و معتاد فقط کسی است که مواد مخدر مصرف کند،اما اینگونه نیست. اعتیاد به همه چیز ممکن است به وجود بیاید و در تمامی موارد نیز خطرناک است. همانند تمامی انواع دیگر اعتیاد، این گونه اعتیاد نیز با علائمی همراه است همچون، اضطراب، افسردگی، کج خلقی، بی قراری، تفکر های وسواسی، کناره گیری، اختلالات عاطفی و از هم گسیختگی روابط افراد.



زندگی در دنیای مجازی



 از طرفی، در عین حال که روابط افراد (به ویژه کودکان و نوجوانان) در جهان مجازی افزایش می یابد. در مقابل از دامنه ی روابط آنان در جهان واقعی کاسته میشود و احتمال افت عملکرد آموزشی آنان نیز میرود.اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی، انسانها را به افرادی رها شده تبدیل کرده و بر روابط اجتماعی آنان تاثیر میگذارد. در نتیجه استفاده ی بیش از حد از این فضاها، بهره وری و بازده کاری افراد به ویژه در بحث تحصیل پایین می آید. این گونه افراد از زندگی تحصیلی خود فاصله میگیرند و دچار کم کاری و عدم تمرکز در کلاس های درس میشوند. عدم تحرک جسمی و چاقی به همراه علائمی چون درد کمر، پشت و ماهیچه، از دیگر تبعات این مسئله اند.


اگر شما مشکلات ذکر شده در بالا را ندارید، بخش اعظمی از نگرانی ها برطرف میشود ولی این نکته را فراموش نکنید که عوارض ذکر شده، معمولا در نوع حاد اعتیاد اینترنتی پدید می آیند و ممکن است برای کسانی که هنوز خیلی در فضای مجازی غرق نشده اند، این عوارض پیش نیاید. ولی همیشه باید مراقب بود تا استفاده از کامپیوتر و به ویژه فضای مجازی، در حد اعتدال باشد و استفاده از آن، برنامه ی مشخصی داشته باشد.



زندگی در دنیای مجازی



در توضیح این مسئله که چرا مردم به گونه ای اعتیاد آور از اینترنت استفاده میکنند، تمایل آنها به دوری گزیدن از مشکلاتی است که در زندگی شخصی با آنها مواجه اند. به عبارتی، افراد برای اینکه از دست مشکلات زندگی فرار کنند، به اینترنت روی می آورند.
این افراد اغلب یک "زندگی دوم یا یک زندگی مجازی” برای خود میسازند و راهی برای فراموش شدن مشکلاتشان در فضای مجازی جستجو می کنند. پاداش هایی که فرد از این رفتار میگیرد، فرار از واقعیت، رسیدن به عشق، دوستی و سرگرمی های زیاد میباشد و چنانجه فرد در زمان های آتی نیز به این پاداش ها احساس نیاز کند، احتمالا به اینترنت روی خواهد آورد و در نتیجه، این چرخه ادامه پیدا میکند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



گزارش از حمید نجات

انتهای پیام/











اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

مواد لازم برای ورود به فضای مجازی
خانه به دوشی اينترنت‌بازها
عوارض جدی استفاده از تبلت
آیا فضای مجازی هم مانند فضای حقیقی آلوده می شود؟
اگر مسلح نباشیم شبکه های اجتماعی لبه تیغ هستند





۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن