واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
روستاها خالی از مردان و پسران شدند
روز نو : معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان این که روستا ها به دلیل مهاجرت و گسترش شهرنشینی خالی از مردان و پسران شدند، گفت: دختران تحصیلکرده بسیاری آماده اشتغال و خدمت به جامعه هستند و ما باید جوابگوی سرخوردگی ناشی از پاسخ ندادن به این انتظار باشیم.
به گزارش ایرنا، شهیندخت مولاوردی شامگاه روز پنجشنبه در جمع زنان نخبه آذربایجان غربی افزود: با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده در زمینه آموزش و تحصیل دختران، هم اکنون بسیاری از دختران تحصیلکرده کشور آماده اشتغال و کار در جامعه هستند و به نظر می رسد که به علت نبود فرصت های اشتغال تنها راه پیش روی آنها ادامه تحصیل است.
وی مشکلات دختران روستایی را دو چندان عنوان کرد و ادامه داد: روستاها به علت مهاجرت و گسترش شهرنشینی خالی از مرد و پسر شده و دختران روستایی با مساله نوظهوری به نام بازماندگی از ازدواج رو به رو هستند.
وی اظهار کرد: هم اکنون شاهد افسردگی در دختران به علت های مختلف و مهمتر از همه بیکاری هستیم که موجب گرایش آنها به سوی اعتیاد شده است.
معاون رییس جمهوری اضافه کرد: میانگین سن مصرف مواد مخدر به 13 سال رسیده و بیشتر معتادان مواد صنعتی و روانگردان مصرف می کنند و این زنگ خطری برای جامعه زنان کشور محسوب می شود.
مولاوردی اضافه کرد: دختران روستایی اغلب تحصیلکرده هستند و دختران بازمانده از تحصیل نیز شناسایی شده اند و ما پیگیر امر تحصیل آنها از طریق دستگاه های مرتبط هستیم.
وی گفت: در ضرورت مشارکت زنان در جامعه و بهره مندی از توانمندی های زنان دو رویکرد در جامعه دیده می شود که یکی حضور زنان در تصمیم گیری ها و مسیر قدرت را رد کرده و نقش اصلی را برای زنان نقش مادری و همسری می داند و کسی مخالف آن نیست و دیگری رویکردی است که پیشرفت و توسعه کشور را منوط به حضور بانوان می داند و خود نظام اسلامی هم بر این باور صحه گذاشته است و در پی آن بسیاری از زنان ما توانمند شده اند.
وی درباره موضع معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره ورود بانوان به ورزشگاه ها نیز گفت: وقتی معاونت به موضوعی می پردازد، نمی تواند به این معنی باشد که ما تمامی کارها و فعالیت های خود را تعطیل کرده و فقط به این موضوع متمرکز شده ایم.
مولاوردی اضافه کرد: مسایلی در جامعه مطرح می شود که به نظر می رسد معاونت باید ورود پیدا کند و گاهی اوقات نیز با شیطنت های رسانه ای خاصی مواجه می شویم که در این قضیه هم روزنامه ای خاص که اغلب این ماموریت را دارد، شیطنت هایی کرد که منجر به آن واکنش ها در زمان برگزاری مسابقات والیبال جام جهانی شد.
وی اظهار کرد: حرف اصلی ما این بود که بعد از 36 سال ما توان تعیین ساز و کار لازم برای برگزاری مناسب و در چارچوب ملاحظات شرعی و قانونی مسابقات والیبال با حضور زنان و دختران علاقه مند داریم.
مولاوردی افزود: با این کار هم خواسته های این گروه برآورده می شد و هم نگرانی های افرادی که آن را خلاف شرع می دانند، برطرف می شد که در این کار شیطنت شد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: ما نمی گوییم درها را بدون قید و شرط و تمهیدات لازم باز کنیم و در سالن های ورزشی اتفاقات خاصی بیفتد.
وی در خصوص نحوه و قوانین خروج بانوان از کشور نیز اظهار کرد: در مورد موضوع خروج زنان از کشور نیز مساله طوری بیان شد که گویا می خواهیم قانون را تغییر دهیم در حالی که این گونه نبود و ما 11 هزار نامه در این زمینه دریافت کردیم.
مولاوردی درباره فرهنگ حجاب و عفاف نیز گفت: ما باید در توسعه امنیت فرهنگی که از شعارهای ریاست جمهوری بود، پیشنهادهای خود را در راستای اصلاح و بازنگری قانون و راهکارهای گسترش حجاب و عفاف ارائه کردیم.
وی افزود: در این زمینه نیاز به بازنگری احساس می شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان روز گذشته با هدف حضور در مراسم اختتامیه نشست منطقه ای سمن ها وارد ارومیه شد و امروز عصر در جمع یکصد تن از بانوان نخبه استان آذربایجان غربی حضور یافت.
در این جمع بانوان استان مطالبات و مشکلات خود را با معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]