واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۱:۰ق.ظ)
معاون رييس جمهوري: بايد پاسخگوي سرخوردگي دختران تحصيلکرده بود موج-معاون رئيس جمهوري گفت: دختران تحصيلکرده بسياري آماده اشتغال و خدمت به جامعه هستند و ما بايد جوابگوي سرخوردگي ناشي از پاسخ ندادن به اين انتظار باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، شهيندخت مولاوردي ديروز در جمع زنان نخبه آذربايجان غربي افزود: با توجه به سرمايه گذاريهاي انجام شده در زمينه آموزش و تحصيل دختران، هم اکنون بسياري از دختران تحصيلکرده کشور آماده اشتغال و کار در جامعه هستند و به نظر ميرسد که به علت نبود فرصتهاي اشتغال تنها راه پيش روي آنها ادامه تحصيل است.
وي مشکلات دختران روستايي را دو چندان عنوان کرد و ادامه داد: روستاها به علت مهاجرت و گسترش شهرنشيني خالي از مرد و پسر شده و دختران روستايي با مساله نوظهوري به نام بازماندگي از ازدواج رو به رو هستند.
وي اظهار کرد: هم اکنون شاهد افسردگي در دختران به علتهاي مختلف و مهمتر از همه بيکاري هستيم که موجب گرايش آنها به سوي اعتياد شده است.
معاون رييس جمهوري اضافه کرد: ميانگين سن مصرف مواد مخدر به 13 سال رسيده و بيشتر معتادان مواد صنعتي و روانگردان مصرف ميکنند و اين زنگ خطري براي جامعه زنان کشور محسوب ميشود.
مولاوردي اضافه کرد: دختران روستايي اغلب تحصيلکرده هستند و دختران بازمانده از تحصيل نيز شناسايي شدهاند و ما پيگير امر تحصيل آنها از طريق دستگاههاي مرتبط هستيم.
وي گفت: در ضرورت مشارکت زنان در جامعه و بهره مندي از توانمنديهاي زنان دو رويکرد در جامعه ديده ميشود که يکي حضور زنان در تصميم گيريها و مسير قدرت را رد کرده و نقش اصلي را براي زنان نقش مادري و همسري ميداند و کسي مخالف آن نيست و ديگري رويکردي است که پيشرفت و توسعه کشور را منوط به حضور بانوان ميداند و خود نظام اسلامي هم بر اين باور صحه گذاشته است و در پي آن بسياري از زنان ما توانمند شدهاند.
وي درباره موضع معاونت زنان و خانواده رياست جمهوري درباره ورود بانوان به ورزشگاهها نيز گفت: وقتي معاونت به موضوعي ميپردازد، نميتواند به اين معني باشد که ما تمامي کارها و فعاليتهاي خود را تعطيل کرده و فقط به اين موضوع متمرکز شدهايم.
مولاوردي اضافه کرد: مسايلي در جامعه مطرح ميشود که به نظر ميرسد معاونت بايد ورود پيدا کند و گاهي اوقات نيز با شيطنتهاي رسانه اي خاصي مواجه ميشويم که در اين قضيه هم روزنامه اي خاص که اغلب اين مأموريت را دارد، شيطنتهايي کرد که منجر به آن واکنشها در زمان برگزاري مسابقات واليبال جام جهاني شد.
وي اظهار کرد: حرف اصلي ما اين بود که بعد از 36 سال ما توان تعيين ساز و کار لازم براي برگزاري مناسب و در چارچوب ملاحظات شرعي و قانوني مسابقات واليبال با حضور زنان و دختران علاقه مند داريم.
مولاوردي افزود: با اين کار هم خواستههاي اين گروه برآورده ميشد و هم نگرانيهاي افرادي که آن را خلاف شرع ميدانند، برطرف ميشد که در اين کار شيطنت شد.
معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده گفت: ما نميگوييم درها را بدون قيد و شرط و تمهيدات لازم باز کنيم و در سالنهاي ورزشي اتفاقات خاصي بيفتد.
وي در خصوص نحوه و قوانين خروج بانوان از کشور نيز اظهار کرد: در مورد موضوع خروج زنان از کشور نيز مساله طوري بيان شد که گويا ميخواهيم قانون را تغيير دهيم در حالي که اين گونه نبود و ما 11 هزار نامه در اين زمينه دريافت کرديم.
مولاوردي درباره فرهنگ حجاب و عفاف نيز گفت: ما بايد در توسعه امنيت فرهنگي که از شعارهاي رياست جمهوري بود، پيشنهادهاي خود را در راستاي اصلاح و بازنگري قانون و راهکارهاي گسترش حجاب و عفاف ارائه کرديم.
وي افزود: در اين زمينه نياز به بازنگري احساس ميشود.
معاون رئيس جمهور در امور زنان روز گذشته با هدف حضور در مراسم اختتاميه نشست منطقه اي سمنها وارد اروميه شد و امروز عصر در جمع يکصد تن از بانوان نخبه استان آذربايجان غربي حضور يافت.
در اين جمع بانوان استان مطالبات و مشکلات خود را با معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده مطرح کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]