واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۸:۳۲ب.ظ)
آيت الله هاشمي رفسنجاني: تغيير اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي در دولت قبل خلاف قانون بود موج - رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با يادآوري اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي که با حضور حقوقدانان برجسته در سال 61 تدوين شد، گفت: در دولت قبل با قانون شکني اساسنامه را در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تغيير داده بودند.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله اکبر هاشمي رفسنجاني در همايش هم انديشي و همسويي نظارت و ارزيابي بي درنگ و هوشمند براي ارتقا کيفيت دانشگاه و پيشتاز در توليد علم و انديشه با بيان وظايف هر يک از بخشهاي مديريتي دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: در تمام اين سالها علي رغم مزاحمتها و کارشکنيها، موفقيتهايي در دانشگاه داشتيم که 242 نماينده مجلس در آخرين بيانيه آن را تأييد کردند.
وي اين دانشگاه را شجره طيبه، يادگار ارزشمند امام (ره) و يکي از مهمترن دستاوردهاي انقلاب اسلامي خواند و گفت: در شرايطي دانشگاه آزاد اسلامي به کمک جامعه آمده بود که در سراسر کشور فقط 150 هزار دانشجو بود و الان 10 ميليون فارغ التحصيل داريم که نيمي از آن از دانشگاه آزاد اسلامي است.
هاشمي رفسنجاني با يادآوري اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي که با حضور حقوقدانان برجسته در سال 61 تدوين شد، گفت: در دولت قبل با قانون شکني اساسنامه را در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تغيير داده بودند، در حالي که با صراحت عنوان شده بود که هر تغيير اساسنامه بايد با تأييد هيات مؤسس باشد.
وي با اشاره به استقبال چند کشور اروپايي، آفريقايي و آسيايي براي ايجاد چند شعبه در خارج از کشور گفت: در سفرم به آفريقا، روساي هر کشوري تقاضاي تأسيس دانشگاه داشتند و ما در جزيره زنگبار، زميني هم گرفتيم و قرار بود استادان زبان سواحلي را تربيت کنيم که متاسفانه بعدها پيگيري نشد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، کمک به تحصيل فرزندان خانوادههاي کم بضاعت را يکي از دستاوردهاي اين دانشگاه آزاد اسلامي دانست و گفت: با سواد شدن بچههاي خانوادههاي متوسط و فقير باعث تقويت و توسعه سواد به عنوان زيربناترين کار در کشور ميشود.
هاشمي رفسنجاني، با يادآوري اقدامات دکتر جاسبي در دوران تصدي در دانشگاه آزاد گفت: امروزه در هر شهري که ميرويم، يکي از بهترين ساختمانهاي آن شهر متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي است و مطمناً مردم هيچ شهري نميگذارند، دانشگاه آنان تعطيل شود.
وي در ادامه سخنان خويش همکاري و همدلي مسوولين دانشگاه را ضرورتي براي توسعه کمي و کيفي دانست و با تقدير از اقدامات دکتر ميرزاده به عنوان مسئول اجرايي و دکتر نوريان به عنوان مسئول نظارت، گفت: هدف همه ما در مجموعه دانشگاه آزاد کمک به ارتقاي تحصيلي و تقويت پژوهش و تحقيق است و بايد به همه کمک کنيم تا عقب ماندگيهاي 2 سال فترت جبران شود.
رئيس هيات مؤسس و هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي افزود: اگر چه اين مجموعه به خاطر دورانديشيهاي امام (ره) و کمکهاي سران قوا آغاز به کار کرد، اما هميشه به اقيانوس بيکران مردم متکي است.
اين همايش به همت دبيرخانه هيات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامي و با حضور رييس، معاونين، مديران و روساي هيات هاي عالي نظارت مناطق، جمعي از اعضاي هيات امنا و هيات مؤسس و همچنين جمعي از مسئولان، مديران و روساي سازمانها و نهادهاي مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد.
در آغاز اين ديدار علي محمد نوريان دبير هيات مؤسس دانشگاه آزاد اسلامي نيز در گزارشي از روند تأسيس اين دانشگاه از سال 61، گفت: در مجموعه اين سالها استادان و کارکنان دانشگاه با اصلاح فرايندها و ضوابط از اين باغ بزرگ علمي حراست کردهاند.
وي فارغ التحصيلي بيش از 5 ميليون دانشجو از اين دانشگاه را به محصولات باغ علم و دانش تشبيه کرد و گفت: اين دانشگاه با ابعاد مختلف هنوز بالنده است و بايد از آن حفاظت کرد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي نيز در سخناني تدبير مسئولان و جديت مديران دانشگاه را براي توسعه کمي و کيفي اين مجموعه بي نظير، ضروري دانست و گفت: 31 ارديبهشت سال 1361، نهال دانشگاه آزاد اسلامي با تدبير آيت الله هاشمي رفسنجاني و با راهنماييهاي امام راحل غرس شد و امروز الگوي جهاني علم، توسعه و پيشرفت است.
دکتر ميرزاده با تاکيد بر ضرورت و منافع تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي در کشور، گفت: براي تداوم کارها هم، طرحهايي داريم که با راهنماييهاي رئيس هيات مؤسس و هيات امنا تدوين شده تا ضمن رفع مشکلاتي چون بدهي بالا، توقف طرحهاي عمراني و کمبود بودجه، به توسعه کيفي برسيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]