واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۴۱ب.ظ)
رئيس سازمان عقيدتي-سياسي ارتش در گفت و گو با موج: فرهنگ دفاع مقدس ابزاري براي مقابله با تهاجم فرهنگي است موج - حجت السلام و المسلمين آل هاشم با حضور در خبرگزاري موج، ضمن اشاره به جنگ نرم غرب عليه نظامي جمهوري اسلامي در شرايط کنوني تاکيد کرد: راه مقابله با تهاجم فرهنگي، گسترش فرهنگ دفاع مقدس است.
حجت السلام و المسلمين سيد محمد علي آل هاشم، نماينده رهبري و رئيس سازمان عقيدتي-سياسي ارتش، در روز 13 آبان ضمن بازديد از خبرگزاري موج، به گفت و گو با مسوولان و خبرنگاران اين موسسه خبري پرداخت. وي در پاسخ به سوالي در مورد اينکه اگر شما مدير مسوول اين خبرگزاري بوديد چه مسائلي را در اولويت کارتان قرار مي داديد، به خبرنگار موج گفت: آنچه در رسانه ها خيلي مهم محسوب مي شود بحث صداقت در خبر و اعتماد مخاطب است. متاسفانه بعضا در خبرهايي که در جامعه ما منتشر مي شود، به دليل عدم بررسي دقيق، مشکلاتي به وجود مي آيد. از اين رو اگر من مسووليت چنين خبرگزاريي را در دست داشتم، در بحث اخبار جانب انصاف را رعايت مي کردم و در عين پذيرش انتقادهاي سازنده از سوي دوستاني که همکار من بودند، مانع تخريب مي شدم.
وي با تاکيد بر اينکه بعضي در امور خبر رساني کارشان تخريب ديگران است، تصريح کرد: در صورتي که مديريت رسانه اي را برعهده داشتم، سعي مي کردم در کنار بيان اشکالات و بدي هاي يک مجموعه و تشکيلات، جنبه هاي مثبت آن را نيز اظهار دارم؛ زيرا ما متاسفانه وقتي شروع به انتقاد مي کنيم فقط به جنبه هاي منفي آن موضوع مي پردازيم و از ابعاد مثبت آن غافل مي شويم.
همچنين حجت السلام آل هاشم گفت: يکي ديگر از کارهايي که من انجام مي دادم، مشخص کردن محور کار خبرگزاري بود تا بر اساس آن برنامه ريزي صورت گيرد. در اين شرايط من سعي مي کردم بيشتر در مباحث فرهنگي فعال شوم، زيرا اگرچه ما اکنون درگير جنگ نظامي نيستيم، ولي؛ نيازمند فرهنگ دوران دفاع مقدسيم. به همين دليل روي بعد فرهنگي؛ به ويژه دوران دفاع مقدس کار مي کردم.
نماينده رهبري در ارتش جمهوري اسلامي ايران در ادامه با اشاره به اينکه تاکيد هوشمندانه مقام معظم رهبري در بيش از 20 سال گذشته بر توجه به حوزه فرهنگ بوده، اذعان کرد: مقام معظم رهبري از 20 سال قبل تاکنون به بحث شبيخون فرهنگي، ناتوي فرهنگي، تهاجم فرهنگي، عمليات فرهنگي و جنگ نرم پرداخته اند. چرا که الان هم که در حين نتيجه گرفتن از مذاکرات هسته اي هستيم، هنوز غرب به گزينه نظامي روي ميز اشاره مي کند. با اين همه آنها به اين مساله واقف شده اند که اگر بخواهند به هدف برسند بايد خانواده ها و جوانان را از داخل و با ابزار فرهنگي مورد هجمه قرار دهند.
وي ضمن بيان مدگرايي به عنوان يکي از نمادهاي تهاجم فرهنگي گفت: بعضي افراد ماموريت دارند در شهر تردد کنند تا بتوانند برخي مدها را جا بيندازند. همچنين اختلاف بين مذاهب شيعه و سني، ترويج فساد و فحشا و مواد مخدر، نااميد کردن جوانان نسبت به آينده کشور، تضعيف مسوولين نظامي و اختلاف انداختن بين آنها نيز از ديگر موارد تهاجم فرهنگي در کشور است. از اين رو من براي مقابله با اين مسائل بيش از هر چيز به فرهنگ دفاع مقدس بها مي دادم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]