تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869350776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام هزینه جدید ویزای عراق برای زائران اربعین


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اعلام هزینه جدید ویزای عراق برای زائران اربعین
اعلام هزینه جدید ویزای عراق برای زائران اربعین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اضافه کرد: طبق قوانین قبلی، ویزا به مبلغ 43 دلار بود که طبق مصوبه‌ ستاد اربعین کشور و موافقتی که طرف عراقی اعلام کرده، مقرر شده برای زائران ایرانی، ویزا با نرخ 30 دلار صادر شود. این مصوبه هنوز اجرایی نشده و احتمال 99 درصد، ظرف سه یا چهار روز آینده ابلاغ می‌شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، حسن پلارک درباره آخرین وضعیت صدور ویزا برای سفر به عتبات در ایام اربعین حسینی (ع) اظهار کرد: طبق تماسی که سفیر عراق با بنده داشت، سفارت عراق و کنسولگری‌های آن در شهرهای مشهد مقدس، اصفهان و اهواز، آمادگی دارند به هر تعداد از افرادی که مراجعه می‌کنند، طبق قوانین قبلی، ویزا به مبلغ 43 دلار صادر کنند.
 
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اضافه کرد: علاوه بر این موضوع، طبق مصوبه‌ ستاد اربعین کشور و موافقتی که طرف عراقی اعلام کرده، مقرر شده برای زائران ایرانی، ویزا با نرخ 30 دلار صادر شود. این مصوبه هنوز اجرایی نشده و احتمال 99 درصد، ظرف سه یا چهار روز آینده ابلاغ می‌شود.
 
وی یادآور شد: البته طبق این مصوبه، قرار شده علاوه بر سفارت و کنسولگر‌های عراق، 11 دفتر خدمات حج و زیارت در استان‌ها، در صدور ویزا به دولت عراق کمک کنند که نام این استان‌ها متعاقباً اعلام می‌شود.
 
پلارک ادامه داد: در حال حاضر، آنچه قطعی است، همان روش نخست و اخذ ویزا طبق قوانین فعلی عراق است و مصوبه ستاد اربعین هنوز ابلاغ و اجرایی نشده است.
 
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات که جانشین ستاد اربعین در عراق نیز محسوب می‌شود گفت: تا کنون 510 هزار زائر ایرانی در سامانه سماح برای تشرف به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی (ع) نام نویسی کردند.
 
وی درباره نحوه صدور ویزا برای کسانی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند اظهار کرد: سازمان حج و زیارت قصد دارد طبق روال سابق، از طریق کارگزاران خود برای افرادی که در سامانه سماح نام‌نویسی کردند، ویزا دریافت کند. بنابراین برای این افراد از طریق کارگزاران سازمان حج، ویزا صادر می‌شود.
 
پلارک همچنین در خصوص آخرین وضعیت ساماندهی خیرین و نیکوکاران برای خدمت‌رسانی به زائران راهپیمایی اربعین حسینی (ع) در ایران و عراق گفت: تا کنون 150 گروه و تیم، ساماندهی و در قالب آشپز، موکب‌دار و کسانی که کارهای خدماتی، فرهنگی و ارتباطی را انجام می‌دهند، اعزام شدند و وسایل‌شان نیز در حال ارسال است.
 
مسئول کمیته مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین اعلام کرد که خیرین و نیکوکاران نذورات و کمک‌های نقدی خود را برای خدمت‌رسانی به زائران راهپیمایی عظیم اربعین حسینی(ع)، به شماره حساب 1040 بانک ملی واریز کنند.
 









94/8/13 - 15:56 - 2015-11-4 15:56:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن