واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۰ب.ظ)
معاون اجتماعي ناجا: تشکل هاي مردم نهاد تنها راه برون رفت از آسيب هاي اجتماعي هستند موج - قم - معاون اجتماعي ناجا گفت: بخش اعظمي از امنيت توسط هيأت ها و تشکل هاي مردم نهاد تامين مي شود و هر اندازه معنويت در جامعه حاکم شود بيشتر مشکلات پليس حل مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون اجتماعي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در ديدار رئيس و جمعي از اعضاء هيأت خادم الرضا در قم ضمن اشاره به روايتي از ائمه معصومين خطاب به اين اعضا، گفت:برگه عبور از صراط دوست داشتن اهل بيت (ع) است و لا غير و شما اين توفيق خدمت را داريد.
وي در ادامه تنها راه برون رفت از آسيب ها را تشکل هاي مردم نهاد اسلامي و ديني دانست و خاطرنشان کرد:شما توفيق خدمت داريد و اين شور و شعورتان قابل ستايش است اما کساني که در جامعه از دين و ائمه فاصله مي گيرند به پرتگاه نزديک مي شوند.
سردار منتظرالمهدي، افزود: بخش اعظمي از امنيت توسط هيأت ها و تشکل هاي مردم نهاد تامين مي شود و هر اندازه معنويت در جامعه حاکم شود بيشتر مشکلات پليس حل مي شود.
وي با بيان اينکه شما پليس دروني افراد را بيدار کرده و باعث مي شويد آن ها راه درست را بپيمايند، اضافه کرد: هيأت ها بخش اعظمي از ماموريت هاي پليس را انجام مي دهند.
معاون اجتماعي ناجا با تاکيد بر اينکه سرمايه هاي اصلي اجتماع جوانان هستند و اگر دشمنان شيپور جنگ بزنند همين جوانان از هستي و آرمان هاي نظام اسلامي دفاع مي کنند، تصريح کرد: در دوران جنگ تحميلي عده اي بدون چشم داشت با اينکه در رفاه و آسايش بودند با خدا معامله کرده و از يکديگر براي حضور در جبهه سبقت مي گرفتند.
وي گفت: با نيم نگاهي به ناامني در کشورهاي منطقه ارزش مقام معظم عظماي ولايت در هدايت سکان کشور و شهداي معظم براي ما مسجل مي شود.
سردار منتظرالمهدي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: وقتي در جامعه معتادي ديده مي شود اولين پرسش مردم اين است که پليس کجاست البته اشکالي ندارد، جمع کردن معتادان متجاهر براي پليس کاري ندارد و در کسري از هفته جمع مي شوند اما وظيفه ما در قبال آن ها چيست؟
وي سپس با بيان اينکه پليس در اين زمينه به خوبي فعاليت دارد تقديم بيش از 4 هزار شهيد در امر مبارزه با مواد مخدر و نيز 12 هزار مجروح در اين رابطه را مؤيد اين مطلب دانست.
معاون اجتماعي ناجا با اشاره به اينکه هيأت ها جوانان را از آسيب ها واکسينه مي کنند، بر فرصت ايجاد گفتمان در بين اعضاي خانواده ها تاکيد کرد و بسياري از معضلات را ماحصل بي توجهي به اين موضوع برشمرد.
سردار منتظرالمهدي با بيان اينکه پليس در بسياري از مواقع خصوصاً مسأله جمع آوري معتادان متجاهر مظلوم واقع مي شود، تاکيد کرد: اين مهم وظيفه همه بوده و سهم ساير دستگاه در اين خصوص چيست؟
موضوع ديگري که معاون اجتماعي ناجا به آن اشاره کرد مسأله عفاف و حجاب بود که خاطرنشان کرد: 26 دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسووليت دارند و پليس در مرحله آخر قرار دارد.
وي تاکيد کرد: ما از امر به معروف ونهي از منکر دفاع مي کنيم و بايد در جامعه باشد در مواقعي افرادي اهتمام به انجام آن ندارند و پليس را متهم مي کنند.
معاون اجتماعي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران سپس بر تقويت روح معنويت در جامعه تاکيد کرد.
وي در ادامه با اشاره به حوزه فضاي مجازي يکي از خلاء ها را در اين خصوص عنوان کرد و گفت: بايد اين حوزه در دست گرفته شود و اين شدني است و بايد چاشني آن شور حسيني(ع) باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]