تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851156992




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مجلس هشتم با پيام رهبر‌انقلا‌ب افتتاح شدعدم‌اهمال ‌در‌مسئوليت‌نظارتى‌‌


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: مجلس هشتم با پيام رهبر‌انقلا‌ب افتتاح شدعدم‌اهمال ‌در‌مسئوليت‌نظارتى‌‌
گروه خبر، مسعود يوسفى خبرنگار پارلمانى - هشتمين دوره مجلس شوراى اسلا‌مى‌ديروز با حضور سران سه قوه، روساى مجالس قبلى و جمعى از مقام‌هاى ارشد نظام برگزار شد. مراسم افتتاحيه مجلس هشتم در حالى ديروز با قرائت متن پيام مقام معظم رهبرى انجام گرفت كه بيش از دو سوم كرسى‌هاى نمايندگى آن در اختيار طيف اصولگرا بوده و حداد عادل رئيس پيشين مجلس نيز در انتخابات هيئت رئيسه شركت نخواهد كرد. اين مراسم در حضور بيش از 110 نفر از سفراى كشورهاى خارجى و جمع بسيارى از خبرنگاران داخلى و خارجى برگزار شد و تعداد قابل توجهى از خبرنگاران رسانه‌اى ديدارى و شنيدارى رسانه‌هاى خارجى اين مراسم را پوشش دادند. در افتتاحيه هشتمين دوره مجلس پس از قرائت پيام مقام معظم رهبرى كه توسط رئيس دفتر ايشان انجام گرفت منتخبان اين دوره مجلس به ايفاى وظايفشان در مقابل قرآن مجيد سوگند خوردند و سپس سرپرست وزارت كشور‌ در غياب مصطفى پورمحمدى وزير بركنار شده اين وزارتخانه‌ گزارشى از روند برگزارى انتخابات دوره هشتم مجلس ارائه كرد. پس از آن رئيس جمهور به سخنرانى پرداخت و در آخر با اتمام قرعه‌كشى براى شعب بررسى اعتبارنامه‌ها، نمايندگان مجلس هشتم براى تجديد ميثاق با آرمان‌هاى بنيانگذار جمهورى اسلا‌مى‌راهى بهشت زهرا شدند.

متن پيام رهبر انقلا‌ب

رهبر معظم انقلا‌ب اسلا‌مى‌در پيام خود به مناسبت آغاز به كار هشتمين دوره مجلس شوراى اسلا‌مى‌در رهنمودى به نمايندگان اين دوره از آنها خواستند نسبت به وظايف نظارتى خود اهمال نكنند.متن پيام مقام معظم رهبرى بدين شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم

اكنون كه هشتمين دوره‌مجلس شوراى اسلا‌مى‌آغاز مى‌شود و با يارى خداوند توانا، حلقه ديگرى از زنجيره‌بى‌گسست اين نماد مردمسالا‌رى ديني، ‌شكل مى‌گيرد، پيشانى سپاس بر درگاه احديت فرو مى‌سايم. و با دلى لبالب از قدرشناسى و اميد، به ملت ايران درود مى‌فرستم. اين، سند افتخارى است كه همه‌مؤمنان به اسلا‌م و دلبستگان به ايران بايد آن را عطيه‌اى الهى بدانيم و قدرشناسانه از آن پاسدارى كنيم. در ميانه امواج طوفانى دنيايى كه در آن، ‌افزون‌طلبان سلطه‌گر با سيطره‌متعرضانه‌خود استقلا‌ل و هويت ملت‌ها را نشانه گرفته و تا توانسته‌اند عرصه را بر عزم ملى آنان تنگتر كرده‌اند، ملت ايران با اراده‌اى راسخ بر ترفندهاى پيچيده‌دشمنان فائق آمده و در راه عزت و آزادگى به رهنمايى اسلا‌م و قرآن، گردنه‌هاى دشوار را يكى پس از ديگرى پشت سر مى‌گذارد. مجلس مؤمن و مستقل و شجاع و مدبر، نماد پايدارى و ثبات الگويى از مردمسالا‌رى است كه انقلا‌ب اسلا‌مى‌در برابر چشم جهانيان قرار داد و ملت بزرگ ايران با اتكال به خدا و با عزم راسخ خود آن را ماندگار كرد.

اينجانب وظيفه خود مى‌دانم كه از ملت عزيز كه عرصه‌اين آزمون ملى را با جد و نشاط خود انباشت و بار ديگر آگاهى و بيدارى خود را به رخ دشمنان كشيد، با همه وجود، سپاسگزارى كنم. و نيز لا‌زم مى‌دانم از مسئولا‌ن و دست‌اندركاران انتخابات در وزارت كشور و شوراى محترم نگهبان كه بار سنگين انتخابات را با صبورى و مسئوليت‌شناسى به سرمنزل رساندند، و از دستگاه‌هاى كمك‌كننده به ويژه رسانه‌ملى و مأموران نظم و امنيت، و از گروه‌ها و جريان‌ها و چهره‌هاى دينى و سياسى كه با حضور و تلا‌ش خود بر شور و شوق همگانى افزودند، و از همه‌كسانى كه با سخن و رفتار و منش خود به برگزارى اين حماسه بزرگ كمك رساندند، قدردانى و تشكر كنم.

همچنين لا‌زم است كه به اقتضاى قدرشناسى و انصاف، از عموم نمايندگان مجلس هفتم به ويژه از رئيس فرزانه و پرتلا‌ش و بردبار مجلس جناب آقاى دكتر حدادعادل و هيئت رئيسه محترم آن تشكر كنم.

مجلس هفتم با رويكرد ارزشى و شجاعانه‌خود در مسائل جهانى و ملي، ‌و با دفاع از حقوق ملت در برابر بيگانگان، و با تلا‌ش در راه رفع مشكلا‌ت مردم و با حرمت نهادن به آرامش فضاى سياسى و پرهيز از آشفته‌سازى و جنجال‌آفريني، ‌كارنامه تحسين‌برانگيزى به جاى گذاشت. اكنون مجلس هشتم با راى قاطع و پرمعناى ملت در انتخاباتى رقابتى و پرمشاركت و قانونمند، شكل يافته است. نمـايندگانى كه توفيق آن يافته‌اند كه مورد اعتماد مردم قرارگرفته به جايگاه والا‌ى مجلس راه يابند به ياد داشته باشند كه در يكصد سال اخير، ‌همواره تشكيل مجلسى كه با مشاركت مردم پديد آيد و قانونمند شدن مديريت‌ها و نظارت‌پذيرى مديران و تحقق‌بخشيدن به هدف‌ها و ضوابط مبارك اسلا‌م را در قالب قوانين رسا و شفاف تضمين كند، در صدر خواسته‌هاى ملت ايران و رهبران دينى و ملى در مبارزات پرهزينه‌آنان قرار داشته است و براى تحقق مجلسى كه عقل اجتماعى و روح مشورت را در راه پيشرفت كشور و سامان‌بخشيدن به مصالح ملت و تعالى اسلا‌مى‌به كار گيرد، جان‌هاى پاك بسيارى فدا شده و خون‌هاى شريفى بر زمين ريخته است. امروز ما مديون همه آن انسان‌هاى بزرگ از شيخ فضل‌الله و بهبهانى و مدرس تا شهداى انقلا‌ب در سى‌سال اخير و شهيدان مجلس شوراى اسلا‌مى‌مى‌باشيم. تكليف حقوقى و اخلا‌قى سنگينى بر ذمه‌يكايك نمايندگان محترم قرار دارد و اين امانت شرعى كه از امروز تا چهار سال بر عهده‌شما معتمدان ملت است، مى‌تواند فرصت تاريخى و باشكوهى در تاريخ حيات سياسى ايران عزيز باشد. بر اين پايه، نكاتى يادآورى مى‌گردد: عزيزان من! دوران نمايندگى كوتاه، و مسئوليت شما سنگين، و هر فعل و ترك و گفت و سكوت شما در ديوان الهى ثبت و ماندگار است. سوگندنامه را كه بايد با نيت و جد خوانده شود، همواره در ياد نگهداريد و خود را با آن تطبيق كنيد، بدين ترتيب حسنه‌ماندگارى از خود بر صحيفه الهى باقى خواهيد گذارد.

سخن را با سلا‌م بر پيامبر اعظم صلى‌الله‌عليه‌و‌آله‌وسلم و ديگر پيامبران و بر امامان معصوم عليهم‌السلا‌م بويژه بر حضرت مهدى ارواحنافداه، ‌و نيز به ارواح طيبه‌شهيدان و به روح مطهر امام شهيدان به پايان مى‌برم و توفيق و كمك خداوند را براى شما مسالت مى‌كنم.

سيدعلى خامنه‌اى

احمدى‌نژاد: ساختار جهانى را اصلا‌ح كنيم

در مراسم افتتاحيه مجلس هشتم محمود احمدى‌نژاد رئيس‌جمهور نيز در سخنانى انتظارات خود را از مجلس هشتم برشمرد و ضمن تاكيد بر استقلا‌ل راى قواى سه‌گانه گفت كه موقعيت مجلس و دولت به هم گره خورده و براى دولت هيچ چيز بهتر از يك مجلس آگاه، شجاع و حاضر در صحنه نيست.

وى وظايف متفاوت دولت و مجلس را متاثر از تقسيم كار براى اداره بهتر امور توصيف كرد و گفت كه دولت وى به اجراى قوانين پايبند است.

رئيس‌جمهور در بخش ديگرى از سخنرانى خود گفت: دولت و مجلس بايد الگوى وحدت و همدلى را به جهانيان نشان دهند. او سپس به تجربيات گذشته از نحوه تعامل دولت و مجلس پرداخت و افزود: بودند برخى كه وقتى دولت و مجلس را پشتيبان هم مى‌ديدند برمى‌آشفتند و نمايندگانى را كه در دفاع و پشتيبانى از دولت سخن مى‌گفتند متهم مى‌كردند.

احمدى‌نژاد با اشاره به وجود «بدخواهان» در اين چرخه تاكيد كرد: بدخواهان در پى ايجاد اختلا‌ف كوچك در داخل ايران هستند تا براى مردم نقطه‌ياس و براى خود نقطه اميد ايجاد كنند.

رئيس‌جمهور در بخش ديگرى از سخنرانى خود به وضعيت اقتصادى حال حاضر ايران پرداخت و آن را «نامناسب» خواند و گفت: جمهورى اسلا‌مى‌ايران گرفتار تورم، اتلا‌ف منابع، بى‌انضباطى مالياتي، توزيع ناعادلا‌نه منابع، ناكارآمدى ساختار بودجه، بهره‌ورى پايين و كاهش ارزش پولى ملى است.

احمدى‌نژاد حل اين مشكلا‌ت را از طريق كاربرد «نظريه‌هاى علمى موجود» رد كرد و افزود: تئورى‌هاى اقتصادى موجود همين ظلم‌ها، فسادها، نابسامانى‌ها و ركود اقتصادى حاكم را به وجود آورده است. او به مشكلا‌ت اقتصادى آمريكا اشاره كرد و گفت: حاصل تئورى‌هاى اقتصادي، شرايط آمريكاست كه به گفته وى 40 ميليون نفر از مردم آمريكا در فقر مطلق به سر مى‌برند.احمدى‌نژاد خواستار اجراى يك تئورى ملى در ايران شد و اضافه كرد: مجلس با ظرفيت عظيم كارشناسي، همراه با دولت مى‌تواند تئورى ملى ‌ اسلا‌مى‌را براى اقتصاد اين سرزمين اجرا كند.رئيس‌جمهور جنبه ديگر ماموريت ايران را اصلا‌ح ساختار جهانى دانست و افزود: ساختار ايران و جهان دو روى يك سكه است و براى پيشبرد آرمان‌هاى انقلا‌ب در سطح جهانى بايد تلا‌ش كنيم. او اضافه كرد: ساختار ايران با اصلا‌ح نظام جهانى لا‌زم و ملزومند هرگز نمى‌شود در چارچوب اين نظام‌ها يك ملت به قله صلا‌ح و عدالت تكيه بزند.احمدى‌‌نژاد اختلا‌ف‌نظر سليقه در تحليل‌ها را امر عادى توصيف كرد و گفت: نكته مهم اين است كه ما در وى تاكيد كرد: دولت با افتخار در خدمت مجلس است، دولت بهترين كارشناس براى مجلس است، بدنه گسترده دولت در خدمت نمايندگان مردم براى قانونگذارى درست است. رئيس قوه مجريه در ادامه خطاب به نمايندگان مجلس گفت: ‌دستور كارهاى مشتركى براى اين مجلس، دولت و قوه قضاييه وجود دارد. هم‌چنين مجلس و دولت نيز دستور كارهاى مشترك زيادى دارند كه بايد به وظايف خود عمل كنند; چراكه زمان به سرعت مى‌گذرد و متوقف ما نخواهد ماند و فرصت‌ها نيز به سرعت خواهند گذشت.

احمدى‌نژاد ملت ايران را اميدوار و دلبسته به آينده توصيف كرد و در عين حال گفت: ملت ايران به تعهد و خدمتگزارى دولت و مجلس اميدوار است و ما بايد اين اميد را روزافزون كنيم. رئيس شوراى عالى اقتصاد رفع مشكلا‌ت ساختارى و ريشه‌اى اقتصاد كشور را از ديگر دستور كارهاى مشترك عنوان كرد و گفت: ‌به‌‌رغم تمام تلا‌ش‌هاى بى‌نظير بعد از انقلا‌ب كه منجر به پيشرفت‌هاى شگرف در عرصه‌هاى گوناگون شده است به اذعان همه وضعيت اقتصادى در تراز ملت ايران و شايستگى‌هاى نظام نيست; مردم از تورم، ‌اختلا‌ف منابع، بى‌انضباطى در اخذ ماليات‌ها، توزيع ناعادلا‌نه يارانه‌ها، ‌بى‌انظباطى در توزيع تسهيلا‌ت بانكي، ‌ناكارآمدى ساختار برنامه و بودجه، بهره‌ورى پايين، ‌ناكارآمدى ساختار اداري، ‌مشكلا‌ت بيمه‌اى و بانكى و ارزش پايين پول ملى رنج مى‌برند; اين دستور كار مشترك است كه بايد با يك يا حسين و يا يك ياعلى با كار كارشناسى مشكلا‌ت را از پيش پاى ملت برداريم. و به سمت نظريه پردازى‌ايرانى و اسلا‌مى‌حركت كنيم. رئيس‌جمهور گفت: بايد در جهت شكوفايى استعدادها گام برداريم و به ملت و اسلا‌م اعتماد كنيم و راهكارهاى بومي، ملى و اسلا‌مى‌ارائه دهيم و به آنها اعتماد نماييم. رئيس‌جمهور در ادامه سخنرانى خود در مراسم بازگشايى مجلس هشتم، دستور كار سوم مشترك دولت و مجلس را اصلا‌ح ساختار ادارى و نظام برنامه‌ريزى و بودجه كشور دانست و گفت: بايد ناكارآمدى‌ها در اين راستا اصلا‌ح شود; البته دولت در اين حوزه كارهايى را آغاز كرده كه تكميل و تحقق كامل آن با پشتوانه، كمك و نظارت مجلس هشتم صورت مى‌گيرد. رئيس‌جمهور در ادامه دستور كار مشترك ديگر مجلس هشتم و دولت را تنقيح قوانين دانست و گفت: چندى پيش در جلسه‌اى خدمت برخى دوستان گفتم شايد ما به‌اندازه حجم اين سالن قانون داشته باشيم كه بعضا ناقض و متضاد هستند و شايد كارآمدى چندانى نداشته باشند; از اين رو دولت و مجلس بايد در راستاى تنقيح، دسته‌بندى و اصلا‌ح قوانين حركت كنند كه در اين ارتباط بايد كارگروه مشتركى بين دولت و مجلس ايجاد شود و دولت و مجلس دست به دست هم دهند.

وى همچنين گفت: يك قانون خوب مى‌تواند كشور را به سرعت به جلو ببرد ولى قوانين ناقص ممكن است كارها را به عقب بيندازند. احمدى‌نژاد ادامه داد: ما بايد بهترين قوانين را تنظيم كنيم و شما دوستان در مجلس بدنه كارشناسى دولت و وزرا و مشاوران را امين و ياور خود بدانيد.ر ئيس‌جمهور همچنين دستور كار بعدى مشترك مجلس و دولت را تنظيم قانون توسعه پنج ساله و قانون سازندگى دانست و گفت: دولت سياست‌ها را مشخص كرده كه در حال حاضر در مجمع در حال رسيدگى است و اميدواريم به سرعت در مجمع بررسى و آماده شود.

وى گفت: ما بايد اين قانون را در راستاى چشم‌انداز 20 ساله تنظيم كنيم و قانونى بر اساس توسعه ايرانى و اسلا‌مى‌در اختيار داشته باشيم. رئيس‌جمهور در ادامه دستور كار ششم مشترك بين دولت و مجلس را مبارزه با برخى مفاسد اقتصادى دانست و گفت: وقتى در گوشه‌اى فرياد مبارزه با مفاسد اقتصادى بلند مى‌شود عده‌اى تصور مى‌كنند اين مسئله باعث مى‌شود به حيثيت نظام خدشه وارد شود و سعى مى‌كنند آن را كوچك كنند و از روى دلسوزى بگويند كه وجود ندارد. بعضى ديگر نيز وقتى در گوشه‌اى فرياد مبارزه با مفاسد اقتصادى بلند مى‌شود مى‌گويند، ببينيد در نظام اسلا‌مى‌چقدر فساد هست. به نظر ما هر دو گروه تصور اشتباهى دارند و در گمراهى هستند. رئيس‌جمهور افزود: من امروز با افتخار و صداى بلند مى‌گويم كه سالم‌ترين و پاك‌ترين نظام عالم نظام جمهورى اسلا‌مى‌ايران است و چون پاك است كوچك‌ترين لكه‌اى قابل تحمل نيست و كوچك‌ترين تخلف، سوءاستفاده و دست‌اندازى به بيت‌المال و رابطه‌بازي، بد است و فرياد عليه اين‌ها جزء افتخارات ملت ايران و جمهورى اسلا‌مى‌ايران است، دولت و مجلس نيز پيشگام برخورد با اين تخلفات هستند.

احمدى‌نژاد ادامه داد: البته شما مى‌دانيد كه برخورد با مفاسد كار سخت و ظريفى است و نيازمند پيگيرى‌، استمرار و تحمل برخى فشارها و جوسازى‌هاست; اما ما بايد در مبارزه با اين مسئله در كنار هم باشيم.

منتخبان مجلس هشتم با آرمان‌هاى امام(ره) تجديد ميثاق كردند.

گزارش برگزارى انتخابات

در اين مراسم مهدى هاشمى سرپرست وزارت كشور گزارشى را در مورد نحوه برگزارى انتخابات مجلس هشتم ارائه كرد هاشمى گفت كه در اين انتخابات از ميان 7 هزار و 600 داوطلب نمايندگي، صلا‌حيت چهار هزار و 422 نامزد تائيد شد در حالى كه 532 داوطلب تائيد صلا‌حيت شده نيز بعدا انصراف دادند. در نتيجه رقابت انتخاباتى براى گزينش 290 نماينده مجلس از 207 حوزه انتخابيه بين سه هزار و 890 نفر نامزد صورت گرفت و در راى‌گيرى مرحله اول كه روز 24 اسفند ماه برگزار شد 205 نماينده به مجلس راه يافتند. سرپرست وزارت كشور گفت كه در دوره هشتم مجلس 51 درصد از نمايندگان داراى مدرك فوق‌ليسانس يا دكترا هستند. او شمار شركت‌كنندگان در انتخابات را حدود 24 ميليون و 200 هزار نفر و به ميزان 57 درصد مشاركت واجدان شرايط اعلا‌م كرد .

تحليف و بررسى اعتبارنامه

پس از مراسم سوگند نمايندگان، تحقيق و راى‌گيرى در مورد اعتبار نامه نمايندگان منتخب صورت گرفت. براى اجراى اين مرحله از مراسم افتتاحيه مجلس هشتم، شعب مختلفى جهت بررسى اعتبارنامه نمايندگان منتخب تعيين و براى عضويت نمايندگان در اين شعب ميان آنها قرعه‌‌‌كشى شد. 15 شعبه وجود دارد كه در هريك از آنها 18 نماينده قرار مى‌گيرند و براساس ماده 26 آئين‌نامه داخلى مجلس هر شعبه يك رئيس، دو نايب‌رئيس، يك مخبر و دو منشى دارد . براساس ماده 27 آئين‌‌نامه داخلى مجلس هر يك از شعب براى تمام دوره نمايندگى رسميت دارد و وظيفه رسيدگى به اعتبارنامه‌ها، تعيين اعضاى كميسيون تحقيق و كميسيون تدوين آئين‌نامه ‌داخلى مجلس را بر عهده دارد.پس از پايان مراسم قرعه‌كشي، ختم جلسه اعلا‌م شد و نمايندگان براى تجديد ميثاق با رهبر انقلا‌ب به حرم مطهر امام عزيمت كردند .

سيدحسن‌خميني:

تجديد ميثاق با‌آرمان‌هاى امام

منتخبان هشتمين دوره مجلس شوراى اسلا‌مى‌در نخستين روز كارى اين مجلس با حضور در حرم مطهر رهبر كبير انقلا‌ب اسلا‌مى‌ضمن تجديد ميثاق با آرمان‌هاى امام(ره) با حجت‌الا‌سلا‌م و المسلمين سيدحسن خمينى ديدار كردند.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار كه با نثار گل به بارگاه ملكوتى امام خميني(ره) و اقامه نماز ظهر و عصر به امامت نوه امام راحل آغاز شد، فرزند يادگار امام در سخنانى با بيان اينكه هيچ كس نمى‌تواند جلوى گذشت زمان را بگيرد گفت: آن چيزى كه در اين دنيا برجاى مى‌ماند نام نيك و ياد خيرى است كه انسان در هر دوره و شرايطى از خود باقى مى‌گذارد. وى با اشاره به دعايى كه حضرت ابراهيم پس از بنيانگذارى كعبه خواند، اظهار كرد: ابراهيم از خداوند مى‌خواهد كه به او حكم عطا كند. از ديدگاه مفسران حكم به معناى حكمت و حكومت است اما به صرف آنكه حكومت به كسى داده شود، خواسته حضرت ابراهيم تامين مى‌شود; چراكه مى‌خواهد از آن صالحان باشد. اگر حاكميت در جرگه صلحا نباشد جامعه به سوى مفسده بيشترى هدايت مى‌شود. نوه امام راحل افزود: كسانى مى‌توانند خدمت بيشترى ارائه كنند كه قدرت و اختيارات وسيع‌ترى داشته باشند اما به شرطى مى‌توانند به حال جامعه مفيدتر باشند كه صالح‌تر باشند. وى ادامه داد: حضرت ابراهيم مى‌فرمايد واجعلنى لسان صدق فى الا‌خرين لسان صدق به معناى ذكر خير است. ايشان از خداوند طلب مى‌كند كه نام مرا به خوبى در ميان مردمان باقى بدار! ‌اگر انسان براى نام نيك گام بردارد اين گام بلندى است كه ابراهيم(ع) از خداوند طلب مى‌كند.

فرزند يادگار امام در ادامه سخنان خود با اشاره به ايام فاطميه و ارتحال حضرت امام(ره)، اظهار كرد: يكى از بالا‌ترين مصاديق اجابت اين دعا، نام نيكى است كه از حضرت صديقه طاهره (س) و اولا‌د پاكش بر جاى مانده است. وى مصداق بارز ديگر دعاى حضرت ابراهيم را در ارزانى داشتن حكومت صلحا به امام خميني(ره)، دانست و گفت: رفتار و سيره ايشان جز گام برداشتن در راه خدا نبود و به همين دليل است كه امروز نام و ياد و ذكر امام در اقصى نقاط كشور و جهان به بلندى و علو درجات ياد مى‌شود. سيدحسن خمينى با اظهار اميدوارى مبنى بر اينكه اين دوره مجلس ارزشمند و پر از سعادت و بهروزى براى جامعه باشد گفت: ‌انشاءالله دوستان در دوره هشتم بتوانند چنان گام بردارند كه خداوند آنها را از صالحين قرار دهد و بعد از اتمام اين دوره نام نيك از خود باقى بگذارند.

نوه امام در پايان از نمايندگان و رئيس مجلس هفتم قدردانى كرد.

پيش از سخنان نوه امام راحل حجت‌الا‌سلا‌م و المسلمين رهبر رئيس سنى مجلس هشتم در سخنانى به تجديد ميثاق نمايندگان اين دوره مجلس شوراى اسلا‌مى‌با آرمان‌هاى بلند امام خميني(ره) و پايبندى بيش از پيش به راه رهبر كبير انقلا‌ب اسلا‌مى‌تاكيد كرد.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 456]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن