واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فرهیختگان دیروز، کارتن خوابهای امروز / دست یاری به سوی کارتن خوابهای پایتخت
کارتن خوابها آن قدر در پایتخت زیاد شدهاند که بدون نیاز به جستجو حتی در طول روز نیز میتوان آنها را به راحتی پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ هنگامی که برای پیاده روی در شب از خانه خارج میشویم ، زیباییهای این شهر در شب چشم هر بینندهای را به خود جذب میکند.
نورپردازیهای زیبای شهر و خنکای هوای تهران در شب بسیار دلانگیز و دلنواز است اما در گوشههای خلوت این شهر که از زیبایی بینصیب مانده است با پدیدهی رو به رشدی مواجه میشویم که نه تنها زیبا نیست بلکه بسیار تاسفبار وناگوار است.
پدیده کارتن خوابی ، پدیدهای که تمام شهرهای بزرگ جهان مانند تهران با آن رو به رو بوده و روز به روز نیز در حال افزایش است.
هرچه به انتهای شب نزدیک میشویم بساط خواب کارتن خوابها در سطح شهر و در کنار پیادهروها پهن میشود و از مکانهایی که در طول روز در آن از چشم مردم پنهان بوده و یا درحال مصرف مواد بودهاند، بیرون میآیند و برای خواب و استراحت آماده میشوند.
کارتن خوابها ، اعم از مرد و زن در کنار هم بر روی کارتنهای خود در خیابانهای پایتخت دراز کشیده و بسیاری از آن ها در حال مصرف مواد و خوردن غذا هستند.
*بیماران فراموش شده
بیماریهای نظیر ایدز ، هپاتیت ، گال و شپش بیماریهایی است که در بین کارتن خوابها به وفور یافت میشود و برای درمان این بیماریها هیچکدام ، هیچ اقدامی نمیکنند.
بسیاری از گرم خانهها از پذیرش کارتن خوابهای معتاد و بیمار سرباز میزنند و از هر کدام که جویای این امر میشویم عدم توانایی رسیدگی به این افراد و امکان واگیر دار شدن و انتقال این بیماریها به باقی کارتن خوابهای داخل گرم خانه را بیان می کنند اما در نهایت باید راهی برای رسیدگی به این بیماران نیز وجود داشته باشد. نمیتوان به این راحتی از کنارشان گذشت و همانند خودشان بیاهمیت بود و آنها را به فراموشی سپرد.
* بیخانمانان فرهیخته
تحصیلات دانشگاهی بالا، سطح سواد ، شخصیت و فرهنگ خانوادگی و ثروت بیش از حد تا زمانی که فرد دارای سلامت جسمی و روحی باشد ، میتواند برایش سود داشته باشد.
در بین کارتن خوابها افرادی با مدرک دکتری ، فوق لیسانس نیز وجود دارند و برخی از آن ها از خانوادههای بسیار بزرگ و متشخص هستند که بعد از ابتلا به اعتیاد و به تبع آن اذیت و آزار خانواده، طرد شده و دیگر به خانه بازنگشتهاند.
افرادی که در هم صحبتی با آنها میتوان درسهای بزرگی گرفت اما نگاه به سبک زندگی این روزهایشان دل آدمی را به درد میآورد. ای کاش میشد افرادی که این گونه از خانه و اجتماع طرد شدهاند دوباره به زندگی امیدوار ساخته و راهی برای بازگشتشان به زندگی یافت.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
کاهش آمار اعتیاد در کشور را چه کسی مدیریت خواهد کرد؟
بررسی برنامههای شهرداری در معضلات هرندی
ساعی: اقداماتی برای ایمنی زنان کارتنخواب انجام شده ولی کافی نیست
مهم ترین اخبار گروه اجتماعی در 29 مهرماه
مسئولیت کارتن خواب ها را چه کسی بر عهده میگیرد؟
کودکانی که از بدوتولد به دنبال مواد میگردند
آیا با شانه خالی کردن سازمانها معضل کارتن خوابی حل میشود؟
سر و سامان دادن هرندی برعهده کیست؟
۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]