واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۴۰ب.ظ)
کوتاه نگري به حل مسائل يکي از مشکلات در ايران است/در بخش کودکان کمتر سياستگذاري کردهايم موج - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به تغييرات سريعي که در جهان در حال رخ دادن است، گفت: يکي از مشکلات در ايران نگرش کوتاه نگري به حل مسائل است و کمتر براي مسائل درازمدت چارهاي ميانديشيم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي ربيعي در همايش «کاهش فقر، آموزش کودکان و مؤسسات غيردولتي-تجربه هاي آموخته» که با حضور سمنها در محل وزارت کار برگزار شد، افزود: براي حل معضلات اجتماعي بيش از هر زماني نياز به انديشيدن، گفتوگو و تبادل دانش و تجربه داريم.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به تغييرات سريعي که در جهان در حال رخ دادن است، گفت: در گذشته بيشتر کودکان به شکل بين النسلي آموزش ميديدند، اما؛ امروز نميتوان به هيچ وجه ارتباطات جديد را در تربيت کودکان ناديده گرفت.
وي افزود: به طور معمول دل مشغولي ما موضوعي است که در آستانه قرار دارد و کمتر به زيرآستانه توجه داريم؛ اين دل مشغولي کوتاه مدت حتي در ميان دولتها هم ديده ميشود و کمتر برنامهاي براي آينده داريم.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه به برنامهريزي در خصوص کودکان در کشور نيز اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه به مسائل اين قشر کمتر توجه ميشود و در اين موضوع نيز کمتر سياستگذاري کردهايم.
ربيعي با بيان اين که وظيفه سنگيني بر عهده ما قرار دارد، افزود: خانوادهها نميتوانند کودکان محروم از فرصتهاي برابر را براي زندگي آينده آماده کنند.
وزير تعاون به برگزاري همايش يادشده اشاره کرد و گفت: اين نخستين همايشي است که سمنهايي فعال در زمينه کودک گردهم آمدهاند تا دانش و تجارب خود را در زمينه آموزش و توانمندسازي کودکان به اشتراک گذارند.
وي با بيان اين که اين درياي دانش ميتواند همچون جويباري رهسپار خانوادههاي فقير شود، افزود: بايد تلاش کنيم که رنج کودکان را بکاهيم؛ بايد زندگي را براي کودکاني که رنج فقر را تجربه ميکنند و بدون اين که کسي سراغي از آنها بگيرد در خيابانها و يا در داخل کارگاهها به کار مشغولاند، با نشاط کنيم.
ربيعي خاطرنشان کرد: هيچ فردايي مانند امروز نيست و جامعهاي که بخواهد رشد کند نياز به توانمند شدن کودکان خود دارد.
وزير کار با تاکيد بر توجه بيشتر به دختران گفت: کودکان دختر بيش از پسران نياز به حمايت و توجه دارند؛ زيرا آسيبپذيري آنها بيشتر است.
وي با اشاره به فعالان مدني حاضر در سالن که بيشتر آنها را زنان بودند، گفت: زنان همواره از مردان دلسوزترند و حضور انبوه فعالان مدني زن در اين همايش دليلي بر اين موضوع است.
ربيعي يادآور شد: در صورتي که بخواهيم از رنج کودکان بکاهيم و شرايط زندگي را براي آنها بهتر کنيم نياز است يکديگر را بيشتر درک کرده، نظام ارتباطي را شفاف کنيم، به محله گرايي بپردازيم و گفتوگوي ميان خود و ديگران را افزايش دهيم.
وي در ادامه تاکيد کرد: براي حل معضلات اجتماعي و کاهش آسيبها بايد از يکديگر حمايت کنيم تا بتوانيم جامعهاي پرنشاط و فارغ از رنج فقر و تبعيض را براي آحاد جامعه ايجاد کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]