واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
طنز؛ تاثیر سقراط روی نمایندگان مجلس
آيدين سيارسريع در روزنامه قانون نوشت:
خبر اول)
آقای محمدصالح جوکار نماینده یزد با اشاره به این که برخی نمایندگان به دلیل کهولت سن و کثرت کارهای نمایندگی از سر خستگی و فرسودگی گاهی در جلسات علنی خوابشان میبرد و تصاویری از آنها در رسانهها منتشر میشود گفت: انتشار چنین تصاویری مایه وهن مجلس است.
ما هنوز نمیدانيم چرا برخی افراد مسئله خواب نمایندگان را اینقدر بزرگ میکنند. خب نماینده هم آدم است، خسته میشود. من قبلا هم به سیاق سرهنگ علیفر عرض کردهام آن دوازده نماینده عزیزی که به برجام رای ممتنع دادهاند خستهاند. خسته از زندگی، خسته از بودنها، از آمدنها و رفتنها ...
یک جور خستگی فلسفی دارند! ماشاا... همینطور هم دارند زیاد میشوند. انگار این خستگی هم مُسری است. حالا من نمیدانم دقیقا این خستگی را چطور منتقل میکنند. بعضی ها میگیرند قربانی را ماچ می کنند و طرف خسته میشود، بعضی هم میگویند یک تماس کوچک از طرف یک خسته برای خسته شدن کافی است. از همین جا یک خسته نباشید کلی به یکایک این عزیزان میگوییم. حالا خبر میرسد که گویی شدت تکثیر به حدی بوده که دیروز اسماعیل کوثری نماینده تهران در تذکری گفته: یک سوم نمایندگان در رای گیریها شرکت نکرده و رای نمیدهند و اضافه کرده که «این در شأن مجلس نیست». البته دقیقا اشاره نکردهاند که منظورشان کدام دوره مجلس بوده که اگر میگفتند ما هم اینقدر تعجب نمیکردیم. بههرحال
رای گیری در مجلس سرنوشت یک مملکت را مشخص میکند و آدم نباید راجع به چیزی که اطلاع ندارد نظر بدهد. نقل است که از سقراط هم هر سوالی میکردند میگفت: نمیدانم، آخر گفتند: پس تو چه میدانی؟ گفت: میدانم که نمیدانم. امیدواریم در انتخابات بعدی این عزیزان سقراط را هم رد کنند و به مقام بایزید بسطامی برسند. بگویندشان کاندیدا شو! گویند که نخواهم. بگویندشان: پس چه خواهی؟ بگویند: خواهم که نخواهم! این حالت اگر پیش بیاید خیلی مطلوب است. با تشکر!
خبر آخر)
منصور کبگانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به دغدغه اهالی علم و فرهنگ نسبت به کاهش سطح کیفی دانشگاهها، مهاجرت روزافزون نخبگان، افزایش فضای یأس و ناامیدی در محیطهای آکادمیک، توسعه کمی آموزش عالی، پیدا شدن دانشگاه در زیر زمین و پشت کوه و توی جیب و لای درخت مسئله بسیار مهمی را مطرح کرد که جا دارد نخبگان و اساتید و اهالی فن همگی به این موضوع عنایت داشته باشند و نسبت به آن بی تفاوتی پیشه نکنند. ایشان فرمودند: اگر نظارت کافی و برخورد مناسب با انتشار تصویر رئیس دولت اصلاحات صورت نگیرد به این مسئله ورود میکنیم.
ایشان در ادامه فرمودند: در نقشه جامع علمی برای ما هم محتوای علمی و هم محتوای فرهنگی آموزش عالی اهمیت دارد و بخشی از نقشه جامع علمی مربوط به نظارت بر همین موضوعات است.
در همین رابطه صبح دیروز رئیس دانشگاه هاروارد ضمن اعلام تاسف از استفاده برخی کانونهای علمی از تصویر رئیس دولت اصلاحات گفت: علت پیشرفت علمی ما مبارزه با نصب تصویر رئیس دولت اصلاحات در دانشگاههای کشور است. وی همچنین نصب عکس رئیس دولت نهم و دهم را برای پیشرفت علمی، فرهنگی و افزایش روحیه دانشجویان مفید دانست و به دانشجویان توصیه کرد از تصویر ایشان در سایزهای گوناگون برای افزایش اعتماد به نفس خود بهره بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]