واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۴۶ق.ظ)
امضاي تفاهم نامه همکاري بانک تجارت و بانک آينده موج - تفاهم نامه همکاري بانکهاي تجارت و آينده، طي مراسمي با حضور محمدابراهيم مقدم نودهي و جلال رسولاف، مديران عامل اين دو بانک، به امضا رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم، خواجه حقوردي، معاون مدير عامل، شريفيان، رئيس اداره بازاريابي و کاظم پور، رئيس اداره روابط عمومي از بانک تجارت و بهزادان، نايب رئيس هيات مديره، دکتر رشيدي، معاون بازاريابي و امور شعب، مهندس مرات نيا، مشاور عالي مدير عامل، مهندس شريفي، معاون بانکداري الکترونيکي و دکتر ترابيان، مدير روابط عمومي و اطلاعرساني از بانک آينده نيز حضور داشتند.
در اين مراسم محمّدابراهيم مقدم نودهي، مدير عامل بانک تجارت، با اشاره به اهميّت همکاري هاي دوجانبه و چندجانبه بانکهاي کشور گفت: بانکها در جهت حمايت از توليد و صنعت کشور و همچنين تسهيل در ارائه خدمات نوين به مشتريان، همکاريهاي متقابل بسياري ميتوانند داشته باشند.
وي استفاده کامل از ظرفيتهاي مختلف بانکها، بر اساس تفاهم و توافق را در جهت همافزآيي اقتصادي و بهره گيري درست از منابع کشور بسيار مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: بانک ها امکانات موازي و مشابه بسياري دارند که ميتوانند با به اشتراک گذاشتن آنها، هزينه هاي مشترک تا ميزان قابل توجهي در جهت منافع مشتريان و خود را کاهش دهند.
مدير عامل بانک تجارت هم چنين بيان کرد: با امضاي اين تفاهم نامه ها بين بانک هاي کشور، علاوه بر ايجاد همدلي، هم افزآيي و همکاري هر چه بيشتر، بانک ها با اتحاد و همبستگي در ارائه خدمات بهتر از قبل ظاهر شده و با امکانات بيشتر و در کنار يکديگر، موانع و مشکلات را از پيشِ روي بردارند و از اين طريق، شعب بانک ها تقويت شده، خدمات بيشتر و برتري را به مشتريان خود در سراسر کشور، ارائه مي نمايند.
مدير عامل بانک آينده نيز، اعلام نمود؛ اتحاد استراتژيک بنگاه ها به طور اعم و بانک ها به طور اخص از اهميت ويژهاي برخوردار است. اينگونه توافق ها، مي تواند؛ موجبات کاهش قيمت تمام شده، ارتقاي رضايت مشتريان، افزايش دسترسي آنها به شبکه شعب و تنوع خدمات و محصولات را در پي داشته باشد. وي اظهار اميدواري کرد نتايج اين تفاهم نامه براي هر دو بانک و ذينفعان آن ها سودمند بوده و بتواند موثر واقع شود.
بر اساس اين تفاهم نامه که در ساختمان مرکزي بانک تجارت و از سوي مديران عامل اين دو بانک به امضا رسيد، مقرر شد؛ دو طرف در ارائه خدمات بانکي، نظير موارد زير همکاري متقابل داشته باشند:
همکاري در حوزه بانکداري الکترونيکي و ارزش آفريني براي مشتريان دو طرف.
همکاري در حوزه ارزي و بانکداري بين الملل.
مشارکت در تامين مالي پروژه هاي بزرگ به صورت سنديکايي.
تبادل اطلاعات در حوزه آموزش، پژوهش و برگزاري همايش ها و کارگاه هاي آموزشي.
همکاري در راستاي مديريت بهينه نقدينگي و قبول چک هاي دو طرف.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]