واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ آبان ۱۳۹۴ (۹:۴۹ق.ظ)
رئيس اتاق بازرگاني ايران تاکيد کرد: اقتصاد زيرزميني عرصه را براي فعالان با عملکرد شفاف تنگ کرده است/ شرکت هاي دانش بنيان از عدم پرداخت ماليات بيشترين بهره را ببرند موج - رئيس اتاق بازرگاني کرمان گفت: با توجه به اينکه ماليات به عنوان يکي از ابزار هاي سخت هميشه مقابل بخش خصوصي قرار دارد، شرکت هاي دانش بنيان از عدم پرداخت ماليات در راستاي افزايش بهره وري و توسعه خود استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزار موج، محسن جلال پور رئيس اتاق بازرگاني ايران در جلسه صبحانه امروز اتاق بازرگاني که با سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور برگزار شد با تاکيد بر اينکه توسعه ي اقتصادي نيازمند پيشرفت کشور است، اظهار کرد: بايد توسعه اقتصادي و پيشرفت همه جانبه کشور در توسعه سرمايه پايدار و فعاليت هر چه بيشتر فعالان بخش خصوصي ديده شود .
وي ادامه داد: مهمترين راهکار توسعه اقتصاد فراهم سازي شرايط مساعد براي کسب وکار شرکت هاي دانش بنيان است که اتاق بازرگاني ايران در آينده خود اين مسير را در دستور کار خود قرار داده است.
رئيس اتاق بازرگاني کرمان با اشاره به رشد سرمايه گذاري ها در شرکت هاي دانش بنيان و مخصوصا در آمريکا تصريح کرد: دو در هزار سرمايه گذاري آمريکا در بخش هايي نظير شرکت هاي دانش بنيان رخ داده است، اما؛ از سال 2010 به بعد بيش از 21 درصد سرمايه گذاري ها در اين کشور مربوط به شرکت هاي دانش بنيان بود و براساس آخرين اطلاعات در سال 2014 اين رقم حتي به 64 درصد نيز رسيده است.
رئيس اتاق بازرگاني ايران با اشاره به پيشرفت هاي ارتقا شرکت دانش بنيان نيز گفت: سه اصل جمعيت نخبگان، پهناي باند و فضاي مساعد کشور به عنوان اصلي ترين پيش نياز هاي شرکت هاي دانش بنيان به شمار مي آيند؛ امروز از لحاظ جمعيت نخبگان در نقطه مطلوبي به سرمي بريم و تکيه به همين جمعيت تحصيل کرده باعث شده است تا گام هاي مثبتي در اکثر بخش هاي دانش بنيان برداشته شود.
وي افزود: فضاي کسب وکار به عنوان دومين فاکتور از پيش نياز هاي اين شرکت هاست، تصويب قانون دانش بنيان که قانون جامعي است مي تواند به شرکت هاي دانش بنيان کمک بسزايي را انجام دهد، اما؛ متاسفانه فاصله اين قانون از مرحله تصويب تا مرحله اجرا فاصله بسياري زيادي را دارد و نيازمند آنيم که در دولت و مجلس مورد اهتمام بيشتري قرار گيرد.
جلال پور در ادامه با اشاره به گله ي فعالان بخش خصوصي از نحوه وصول ماليات تاکيد کرد: دو ايراد اساسي به نحوه اخذ ماليات دارم، ماليات ها عمدتا از بخش شفاف اقتصاد گرفته مي شود و بخش زيرزميني اقتصاد از پرداخت ماليات مصون مي مانند و اين مورد، بخش هاي شفاف اقتصاد را بسيار آسيب پذير مي کند.
جلال پور همچنين با اشاره به اينکه قانون، شرکت هاي دانش بنيان را از پرداخت ماليات معاف کرده است، گفت: عدم پرداخت ماليات باعث مي شود تا شرکت هاي دانش بنيان در عرصه جهاني رشد کنند و در نهايت در چند سال آينده ماليات خود را پرداخت کنند چراکه اکنون کمتر از يک درصد اقتصاد ما در دستان شرکت هاي دانش بنيان است.
وي در پايان خاطر نشان کرد؛ پيشنهاد تشکيل کميته اي با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ارائه شده است که برآن اساس شرايط براي توسعه فعاليت هاي شرکت هاي دانش بنيان در بخش خصوصي کاملا تسهيل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]