واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
انتقاد مستمر از لاریجانی؛ دستور کار جدید رسایی در صحن علنی
روز نو : حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، این روزها از هر فرصتی برای تخریب و انتقاد از علی لاریجانی رئیس مجلس و مدیریت جلسات استفاده میکند، او در صحنهای علنی مجلس با تذکرات در دستور یا خارج از دستور، انتقادات خود را از لاریجانی پس از جلسه تصویب برجام بیان میدارد.
در جلسه علنی امروز ـ یکشنبه 10 آبان ـ مجلس نیز حمید رسایی نماینده تهران اصرار داشت تذکری شفاهی بدهد. به دنبال این خواسته رسایی، محمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس از وی پرسید که آیا تذکر شما در دستور است؟ او مثل همیشه برای اینکه بتواند تذکرش را بگوید، گفت بله در دستور است.
به دستور ابوترابیفرد، میکروفون رسایی روشن شد و او در همان ابتدا گفت که من یک ساعت است میگویم که تذکرم در دستور است.
به این ترتیب، در حالی که نمایندگان در حال بررسی طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی بودند، رسایی تذکرش را درباره انتخاب یک نماینده ناظر در هیئت نظارت بر مطبوعات بود، مطرح کرد.
وی اظهار کرد: امروز بحث انتخاب عضو ناظر مجلس در شورای راهبردی دادرسی الکترونیکی مطرح بود، تعداد نامزدها ظاهرا 2 نفر بودند. چند ماه پیش در زمان انتخاب عضو ناظر مجلس در هیئت نظارت بر مطبوعات کمیسیون فرهنگی 2 نفر را به صحن مجلس معرفی کرد یکی بنده و دیگری آقای نبویان؛ در آن زمان رئیس محترم مجلس حدود 2 ماه انتخابات را به تأخیر انداخت و گفت: برداشت ما از آییننامه این است که باید بیش از 2 نفر باشند و باید کمیسیون فرهنگی یک نفر دیگر را معرفی کند.
نماینده تهران در مجلس این سؤال را مطرح کرد که آیا نظر شما (هیئت رئیسه) از آییننامه تغییر کرده، ما تغییر کردهایم یا مجلس عضو شده است؟ چگونه است در آن دوران که قرار بود یک نفر به عنوان ناظر در هیئت نظارت بر مطبوعات باشد و کمیسیون فرهنگی دو نفر را معرفی کرد اجازه برگزاری انتخابات را ندادند و حدود 3 ماه این موضوع به تأخیر افتاد اما امروز در حالی که یک نفر عضو ناظر مطرح است و فقط 2 نفر معرفی شدند، انتخابات برگزار میشود.
حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد نایب اول رئیس مجلس، که در غیاب علی لاریجانی ریاست بخشی از نشست امروز مجلس را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر رسایی گفت: اقدامی که امروز انجام شد مطابق آییننامه است. بنده در موردی که شما توضیح دادید حضور ذهن ندارم؛ اما کمیسیونهای دیگر نیز میتوانستند مشارکت کنند. ولی امروز نامزدها از کمیسیون تخصصی حقوقی و قضایی معرفی شده بودند شاید در گذشته به این مورد دقت نشده بود.
به گزارش آنا، بر اساس تبصره 1 ماده 218 آییننامه داخلی مجلس، نحوه انتخاب نمایندگان ناظر برای عضویت و شرکت در جلسات مجامع، هیئتها و شوراهای مذکور در قوانین و چگونگی اجرای وظایف نظارتی آنها به این صورت است که «برای انتخاب ناظران کمیسیونهای تخصصی و یا مجلس شورای اسلامی، کمیسیون ذیربط موظف است حداقل به تعداد دو برابر مورد نیاز از نمایندگان داوطلب واجد شرایط را به مجلس معرفی نماید تا مجلس نسبت به انتخاب تعداد مورد نیاز اقدام کند.»
در انتخاب اعضای ناظر مجلس در هیئت نظارت بر مطبوعات، کمیسیون فرهنگی بدون توجه به اعضای خود که مایل بودند در این هیئت عضو شوند، رسایی و نبویان را که اعضای دیگر کمیسیونها هستند، به عنوان نامزد معرفی کرد. این کمیسیون نمایندگان دیگر از کمیسیونهای دیگر را نیز که راغب بودند در این هیئت عضو شوند، مورد توجه قرار نداد و با اصرار فقط حمید رسایی و سید محمود نبویان را معرفی کرد. رئیس مجلس با این اقدام کمیسیون فرهنگی مخالفت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]