تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826460776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت ها اهتمام لازم را براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور نداشته اند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۶:۹ب.ظ)
دبير مرکز ارزيابي راهبرد مجمع تشخيص مصلحت نظام: دولت ها اهتمام لازم را براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور نداشته اند موج-دبير مرکز ارزيابي راهبرد مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: تبليغات و فرهنگ سازي مناسبي براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور از سوي دستگاه‌ها، بخش‌هاي خصوصي و تعاوني و غيره کشور نشده و دولت‌هاي مختلف در اجراي آن اهتمام لازم را نداشته‌اند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد صادق موحد در مراسم امضاي تفاهم نامه همکاري‌هاي مشترک دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام و اتاق اصناف ايران در محل دبيرخانه مجمع، با اشاره به سند چشم انداز 1404، تصريح کرد: در اين زمينه کار تبليغاتي و فرهنگ سازي خوبي در سطح دستگاه‌ها، بخش‌هاي خصوصي و تعاوني و...انجام نشده و دولت‌هاي مختلف در اجراي آن اهتمام لازم را نداشته‌اند.
وي با اشاره به تشکيل کميسيون چشم انداز 1404 در سطح استان‌ها،اظهار داشت: متاسفانه در اکثر استان‌ها شاهديم حتي کارگزاران نظام نيز آشنايي خوبي با سند چشم انداز ندارند که اين ضعف، در وهله نخست به خود حاکميت برمي گردد.
دبير مرکز ارزيابي راهبرد مجمع تشخيص مصلحت نظام بطور نمونه با اشاره به برنامه چشم انداز سال 2049 کشور چين، تاکيد کرد: چيني‌ها با در پيش گرفتن يک عزم ملي و با رشد اقتصادي هفت درصدي با قدرت در حال پيشروي به سوي اين هدف هستند و با درج آن در تمام بيلبوردها، گنجاندن در سرفصل‌هاي دروس دانش آموزان و...، حرکت تبليغاتي خوبي براي آن به انجام رسانده‌اند.
وي گفت: امروز و با واکاوي تحق برنامه چشم انداز 20 ساله کشور به اين نتيجه رسيده‌ايم که اگر با رشد فعلي اقتصادي بخواهيم به سمت اين هدف حرکت کنيم، طي 10 سال آينده حداکثر 40 درصد اهداف برنامه محقق مي‌شود، با رشد هشت درصدي به 60 درصد اهداف مي‌رسيم و تحقق کامل اهداف برنامه سند چشم انداز 1404 نيازمند رشد اقتصادي 12 درصدي است.
موحد يادآور شد: در بحث سند چشم انداز توسعه کشور، بخش‌هاي خصوصي و تعاوني بايد همگام با دولت برنامه ريزي داشته و حرکت کنند و دولت در مقطع کنوني عزم جدي براي اجراي آن دارد.
وي بيان داشت: متاسفانه دولت‌ها در ايران، علاقه اي به رها کردن بخش دولتي و واگذاري آن به بخش خصوصي نداشته‌اند، در حالي که تجربه جهاني نشان داده هر دولتي که کار را به بخش خصوصي واگذار کرده، موفق تر عمل کرده است.
معاون امور قوا و شوراهاي دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تشکيل کميته تنقيح در مجمع تشخيص مصلحت نظام، خاطرنشان کرد: حذف قوانين دست و پاگير و تصويب قوانين جديد در اين کميته آغاز شده؛ سهم 17 درصدي بخش خصوصي در اقتصاد کشور نگران کننده است و اين سهم و نقش بايد سال به سال افزايش يابد.
وي يکي از دلايل اصلي اين معضل را وابستگي اقتصاد به نفت و ساير نعمت‌هاي خدادادي برشمرد و ادامه داد: اگر از نعمت‌ها و مواهب خدادادي به خوبي استفاده مي‌کرديم، امروز به مشکل بر نمي‌خورديم.
موحد تصريح کرد: فرق اساسي بخش خصوصي ايران و ساير کشورها، علقه ايدئولوژيک آن با حاکميت است؛ بخش خصوصي که روزگاري کمر طاغوت را شکست، انقلاب را ايجاد کرد و جنگ هشت ساله تحميلي را به خوبي مديريت کرد.
وي با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتي مدنظر مقام معظم رهبري، آن را مقاوم سازي اقتصاد در برابر تهاجمات بيگانگان که بخش خصوصي مي‌تواند در تحقق آن بيشترين سهم و نقش را داشته باشد، توصيف کرد.
اين مسوول در ادامه با بيان اين که مجمع تشخيص مصلحت نظام، بازوي اصلي مشورتي مقام معظم رهبري است، گفت: آنچه از پايان اسفند ماه سال 92 از سوي معظم له به عنوان اختياري ويژه به مجمع تفويض شده، نظارت بر اجراي سياست‌هاي کلي نظام است که تا پيش از اين مطابق بند 2 اصل 110 قانون اساسي از سوي مقام معظم رهبري به انجام مي‌رسيد و به تاکيد ايشان، مرکزي در دبيرخانه مجمع جهت نظارت بر اجراي سياست‌هاي کلي نظام، نظارت بر قواي سه گانه و نهادهاي حاکميتي شکل گرفت.
موحد افزود: از سوي اين دبيرخانه، تاکنون با هماهنگي شوراي دستگاه‌هاي نظارتي کشور شامل وزارت اطلاعات، سازمان بازرسي کل کشور،ديوان عدالت اداري، ديوان محاسبات و برخي ديگر از دستگاه‌ها، 34 پرونده براي اجراي کار پيش بيني شده و کار تدوين گزارش‌هاي مربوطه آغاز شده که پس از مدتي به عنوان اسناد بالادستي منتشر خواهند شد.
وي ادامه داد: از جمله اين اسناد مي‌توان به سند اقتصاد مقاومتي و نظام جامع مديريت آب کشور اشاره کرد که راهبردها و افق‌هاي مرتبط مشخص شده و بر آن‌ها نظارت مي‌کنيم و طي آن، دلايل عدم دسترسي به اهداف مورد نظر شناسايي مي‌شود.
معاون امور قوا و شوراهاي دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بناي کار اين دبيرخانه به هيچ عنوان مچ گيري نيست، بلکه به دنبال شناسايي نقاط ضعف، گره گشايي از امور و اصلاح کار است.
وي با اشاره به اهداف تشکيل اين جلسه، تصريح کرد: هرچند در سياست‌هاي کلان کشور در بخش‌هاي خصوصي و تعاون، موارد به صورت جزئي مطرح شده، اما شاهديم اين دو بخش به جايگاه واقعي خود در اقتصاد نرسيده‌اند و به همين منظور از اتاق اصناف به عنوان متولي بخش خصوصي کشور دعوت به همکاري کرده‌ايم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن