واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۵:۲ب.ظ)
نقش تربيت نيروي انساني در توسعه صنعت موج-خوزستان- مديرکل آموزش فني و حرفه اي خوزستان: براي توليد محصولي با نام نيروي انساني با کيفيت بايد به گونه اي عمل کرد که صنعت کشور پذيراي آن باشد.
به گزارش خبرگزاري موج از خوزستان، عبدالنبي سواعدي در جلسه هماهنگي آموزشي با حضور نمايندگان پتروشيمي پالايشگاه، فرماندار بهبهان و سرپرست مرکز آموزش فني و حرفه اي شهرستان با بيان اين که بيکاران جوياي کار زمينه ساز امنيت شهر و کشور محسوب مي شوند، اظهارکرد: در کشور ما قوانين مصوبي وجود دارد که رعايت آن راهگشا و باعث شفاف سازي مسائل است.
وي افزود: رسالت سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور تربيت نيروي ماهرمورد نياز صنايع است. منتهي انجام اين رسالت نيازمند مشارکت ديگر دستگاه هاي اجرايي هم هست.
سواعدي گفت: با شناسايي فرصت هاي شغلي و در دست داشتن آمار بيکاران از سوي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان مي توان به نيازسنجي مشاغل پرداخت و ظرفيت ها را براي اين کار بسيج کرد.
مديرکل آموزش فني و حرفه اي کشور رسيدن به اين مهم را وظيفه تمام دستگاه هاي اجرايي دانست و خاطرنشان کرد: براي تربيت نيروي انساني ماهر و ايجاد اشتغال زايي نياز به کار تيمي و تشکيل يک کميته کارشناسي است تا راهکارهاي لازم شناسايي شوند.
وي ادامه داد: با حضور روساي جوان و توانمند مراکز فني و حرفه اي استان، کميته اي تشکيل و کار مطالعاتي شروع شده است تا بتوان با استفاده از ظرفيت هاي بخش خصوصي آموزش هاي مختلف و موردنياز جامعه را برنامه ريزي و اجرايي کرد.
سواعدي از آموزشگاه آزاد جوشکاري در شهرستان آغاجاري خبرداد و گفت: لازم است چند آموزشگاه بخش خصوصي را در بهبهان متمرکز کرده و از ظرفيت هاي موجود در جهت تربيت نيروي انساني استفاده بهينه کرد.
اين مقام مسوول با بيان اين که اعتبارات سازماني پاسخگوي حجم برنامه هاي موردنظر نيست، اظهارکرد: ما بودجه اي با توان مشخص داريم که براي انجام همه پروژه ها کافي نخواهدبود؛ لذا براي انجام يک کار ويژه بايد هم پوشاني کرده و با همکاري همه دستگاه هاي اجرايي پيش رفت.
سواعدي با تاکيد بر اهميت مبحث کنترل کيفيت بيان کرد: براي توليد محصولي با نام نيروي انساني با کيفيت بايد به گونه اي عمل کرد که صنعت کشور پذيراي آن باشد.
وي تصريح کرد: در توليد محصول بايد نياز بازارکار و شرايط حاکم بر آن درنظر گرفته شود. در سرمايه گذاري پالايشگاه و نيروگاه زماني مي توان به موفقيت رسيد که از سرمايه گذاري منابع انساني غافل نشد.
سواعدي خاطرنشان کرد: در کنار خريد هر دستگاه پيشرفته اي بايد دغدغه تامين نيروي انساني ماهر را داشت. بنابراين بايد سرمايه گذاري هاي مناسب را در راستاي آموزش، ارتقاي مهارت و ايجاد نيروي ماهر و متخصص انجام داد.
مديرکل آموزش فني و حرفه اي استان تامين نيروي انساني مورد نياز مراکز فني وحرفه اي را به تناسب اعتبارات از تعهدات اداره کل عنوان کرد و افزود: هزينه مواد مصرفي يک دهم نيروي آموزش است و تا کنون 104 ميليون تومان بابت آموزش تعداد400 نفر در پالايشگاه بهبهان براورد هزينه شده است.
وي از وجود نيروهاي انساني توانمند در مراکز آموزشي فني و حرفه اي خبرداد و افزود: مهارت آموزي تجهيزات مناسب و نيروي توانمند نيازدارد که براي رسيدن به اين مهم تمام توان استان بسيج خواهدشد.
سواعدي با تاکيد بر اين که هزينه انجام پروژه ها بايد کارشناسي شده و در کميته کارشناسي به تصويب برسد، تعهدات هر اداره به تفکيک مشخص شود، بيان کرد: لازم است کميته کارشناسي در همه ابعاد اجتماعي، اقتصادي و امنيتي با حضور کارشناسان پالايشگاه و نيروگاه در بهبهان تشکيل شود و با کميته توسعه اشتغال شهرستان مرتبط باشد.
مديرکل آموزش فني و حرفه اي خوزستان خاطرنشان کرد: در دولت تدبيرواميد دو آيتم شروع هر کاري با تدبير و دادن اميد به مردم بايد سرلوحه برنامه هاي ما باشد.
وي با اشاره به لزوم تعريف حقوق عنوان کرد: در مشاغل غيرمستقيم مي توانيم اطلاع رساني کنيم که انجام اين پروژه ها به ايجاد فرصت هاي شغلي مستقيم و غيرمستقيم ختم مي شود.
سواعدي خاطرنشان کرد: سازمان فني و حرفه اي تا به امروز حسن نيت خود را نشان داده است و تاکنون 420 نفر داربست بند، آرموتور بند و اچ اف سي اموزش ديده اند.
وي خاطرنشان کرد: پيشنهادم اين است جاهايي که نياز به نيرو داريم از ظرفيت هاي شهرستان هاي همجوار استفاده کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]