واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۴:۲۳ب.ظ)
رئيس مرکز تحقيقات راه و مسکن مطرح کرد: ايجاد بانک اطلاعاتي جامع مقالات در سامانه شهراه موج - رئيس مرکز تحقيقات راه و مسکن گفت: در تلاش هستيم تا بانک اطلاعاتي جامعي از مقلات پژوهشگران راه وساختمان را در سامانه شهراه قرار دهيم.
به گزارش خبرنگار موج، در نشست خبري که در حاشيه پنجمين نمايشگاه وزارت راه و شهرسازي برگزار شد، شکرچي زاده با بيان اينکه در دوره جديد مديريت آخوندي به مرکز تحقيقات راه و مسکن با عنوان يک مرکز انديشه تاثيرگذار در حوزه اجرايي توجه مي شود، گفت: ما در اين مرکز تلاش مي کنيم تا فعاليت وزارت خانه فراتر از کار کارشناسي باشد و به تحقيقات نيز منجر شود.
وي افزود: اگر قرار است توسعه اي در کشور صورت گيرد اصلي ترين مقدمه آن تحقيقات است و اين امر در خصوص وزارت خانه اي همچون وزارت راه که عمده زير ساخت هاي کشور تحت مسووليت آن است بيشتر معنا پيدا مي کند.
شکرچي زاده فعاليت هاي مرکز تحقيقات راه و ساختمان را در چهار حوزه ساختمان و ابنيه فني، معماري وشهرسازي، حمل ونقل و مطالعات اجتماعي و اقتصادي مالي مطرح کرد وگفت: فعاليت هايي نيز در اين مرکز وجود دارد که فراتر از بحث مهندسي و کارشناسي ساختمان است و درآن بعد اجتماعي و مالي در نظر گرفته مي شود.
رئيس مرکز تحقيقات راه و ساختمان با بيان اينکه مقولات اقتصادي و مالي جديدي مورد توجه اين مرکز قرار گرفته است، گفت: مرکز تحقيقات راه و ساختمان به نهادي براي ايجاد انديشه و فکر در زمينه راه وشهرسازي تبديل شده است.
شکرچي زاده افزود: در کاتالوگ هايي که اين مرکز در پنجمين نمايشگاه راه وساختمان منتشر کرده، براي اولين بار تمامي فعاليت هاي مرکز تحيقات راه و ساختمان به صورت يکجا قرار گرفته است.
شکرچي زاده تصريح کرد: تمامي فعاليت هاي مرکز تحت امر وي در راستاي افزايش بهره وري و ارتباط بيشتر با شهروندان بوده است.
شکرچي زاده به فعاليت هاي تحقيقاتي مرکز تحقيقات راه و مسکن اشاره کرد وگفت: کل پروژه هاي تحقيقاتي در اين مرکز در طي چهل و دو سالي که از تأسيس آن مي گذرد، بعلاوه فعاليت هاي پژوهشکده هاي زير مجموعه اين مرکز، در يک بانک اطلاعاتي جامع قرار گرفته اند که اين بانک اطلاعاتي به زودي در سامانه شهراه براي استفاده محققان و ساير ذينفعان قابل دسترسي خواهد بود.
شکرچي زاده با اشاره به اينکه زلزله يکي از بلاياي طبيعي است که کشور ما بيش از هر بلاي ديگر با آن روبروست، گفت: بيش از 80 درصد کشور ما در خطر نسبي زياد و بسيار زياد زلزله هستنند و زلزله مي تواند ضربات سنگيني به ساختمان هاي کشور ما وارد کند
وي افزود: سامانه اطلاعات شتاب نگارها که توسط مرکز تحقيقات راه ومسکن طراحي شده است به زودي در اختيار عموم قرار مي گيرد و مي تواند سابقه اطلاعات زلزله هاي اتفاق افتاده در 40 سال اخير را در اختيار مردم قرار دهد.
وي گفت: بر اساس آيين نامه 2800 مردم مي توانند اطلاعاتي درخصوص وضعيت زلزله را در شهري که درآن ساکن هستند را بررسي کرده تا بر اساس ساير اطلاعات، سطح انتظار خود از مسوولان وزارت راه و شهرسازي و شهرداري ها را درخصوص ساخت ساختمان هاي مقاوم در برابر زلزله بالا ببرند.
شکرچي زاده گفت: مجموع مقررات ملي ساختمان توسط مرکز تحقيقات راه و مسکن تدوين مي شود .
ما در اين سازمان به دنبال آن هستيم تا تمامي مهندسان را براي تدوين اين قانون بکار بريم.
شکرچي زاده با بيان اينکه در ساير کشورها اينطور نيست که قوانين را طراحي و سپس ابلاغ کنند، گفت: در تمامي کشورها از متخصصان و مهندسان براي تدوين اين مقررات استفاده مي کنند تا نظر آنها نيز در اين مقررات لحاظ شود.
ما نيز در مرکز تحقيقات راه و ساختمان مي خواهيم تا تمامي مهندسان کشور را در فرايند تدوين مقررات ملي ساختمان درگير کنيم تا آنها نيز بتوانند نظرات خود را اعلام کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]