واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۰ب.ظ)
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان: اکثر کشورهاي دنيا از طرح مقابله ايران با اعتياد الگو مي گيرند موج - کرمانشاه - دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: حوزه مقابله کشور در بحث اعتياد در دنيا بي نظير است، به طوري که اکثر کشورهاي دنيا از آن الگوپذيري مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ مراسم افتتاحيه نمايشگاه سيار پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي با حضور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، مدير کل آموزش و پرورش و همچنين جمع ديگري از مسوولين استان در دبيرستان شاهد مصطفي خميني (ره) برگزار شد.
علي شمشيري دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در اين مراسم ضمن قدرداني از اقدامات ارزنده کميته فرهنگي استان و همچنين متوليان برپايي اين نمايشگاه گفت: افتتاح اين نمايشگاه يک نمونه از اقدامات مثبت و ثمربخش حوزه پيشگيري استان مي باشد، به طوري که ايده و تفکر اوليه آن برگرفته از اين استان مي باشد.
وي با اشاره به سابقه تلاش و جديت حوزه مقابله در ايران خصوصاً گستره فعاليت و مبارزه آن در سال هاي بعد از انقلاب اسلامي بيان داشت: حوزه مقابله ما در دنيا بي نظير است به طوري که اکثر کشورهاي دنيا از آن الگو پذيري مي کنند و ما در مسير مبارزه و مقابله سرآمد و پرچمدار اين موضوع در دنيا هستيم و با تقديم هزاران نفر از سرمايه هاي انساني اين مرز و بوم در اين راه سند حقانيت خود را به جهانيان به اثبات رسانيده ايم.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اينکه کشور افغانستان بزرگ ترين توليد کننده مواد مخدرسنتي در دنيا مي باشد، دانش آموزان را از خطر هميشگي حضور اين همسايه آگاه ساخت.
شمشيري ادامه داد: با توجه به اينکه که حدود 70% مواد مخدر در مبادي واردي به کشور توسط نيروهاي مقابله اي کشور و مرزداران، کشف و منهدم مي شود اما عليرغم اين همه تلاش ها، باز شاهد جانفشاني نيروهاي مقابله اي در کشور هستيم و تا به امروز قريب به 16 هزار نفر از بهترين سرمايه هاي اجتماعي به درجه جانبازي و شهادت نائل آمدند و اينجا مسوولين فرهنگي بايد با احساس مسئوليت بيشتري ورود پيدا کنند.
وي گفت: در حوزه فرهنگي با اينکه از ساير کشورها ديرتر ورود پيدا کرده ايم، لذا ضرورت دارد که وقت بيشتري را به اين حوزه اختصاص دهيم و با توجه به نوع آسيب و وسعت دامنه آسيب هنوز به ان نقطه موفقيت نرسيده ايم، لذا دستگاه هاي فرهنگي بايد تلاش و جديت بيشتري دراين زمينه داشته باشند.
در ادامه اين مراسم مدير کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نيز گفت: آموزش و پرورش به نوعي تقويت کننده مسائل تربيتي است، بنابراين ضروري است که تمامي متوليان ذيربط با ارائه طرح ها و برنامه هاي آموزشي دراين مسير همراهي و همکاري لازم را با آموزش و پرورش داسته باشند.
وي هدف از برگزاري و افتتاح اين نمايشگاه را آشنايي و آگاهي بخشيدن به دانش آموزان و خانوالده هاي آنان از عواقب سوء آسيب هاي اجتماعي عنوان کرد.
محبي با بيان اينکه اعتياد و مواد مخدر بزرگ ترين معضل اجتماعي مي باشد، موثر ترين راه مقابله آن را آشنا ساختن و آگاهي بخشي درست به دانش آموزان جهت مصون سازي جامعه دانش آموزي عنوان کرد.
مدير کل آموزش و پرورش استان از سيگار به عنوان يکي از راه هاي خيلي تاثير گذار ورود جوانان و نوجوانان به دام اعتياد برشمرد.
محبي گفت: راه مقابله جامعه دانش اموزي براي دور ماندن از بالاي اعتياد و خيلي از آسيبهاي اجتماعي ديگر،حرکت به سمت علم و دانش و معرفت است، لذا هرچه قدر معلومات ما بيشتر و دانش ما تکميل تر باشد به همان اندازه از انحرافات اجتماعي دوري صورت مي گيرد.
وي در پايان اظهار داشت: اميدوارم که اگر نمي توانيم آرزوي يک جامعه عاري از اعتياد را داشته باشيم اما با کمک و همراهي تمامي دستگاه ها و متوليان امر مبارزه با اعتياد و همچنين با ارائه آموزش درست و به موقع به دانش اموزان و خانواده هاي انان اين معضل را به حداقل برسانيم.
شايان ذکر است همزمان با اين مراسم در 36 مدرسه ديگر چنين مراسمي در سطح شهر کرمانشاه برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]