تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829919892




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودک خود را اقتصادی بار بیاورید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کودک خود را اقتصادی بار بیاورید




اغلب پدر و مادرها سعی می کنند برای فرزندان شان شرایطی آماده کنند تا آنها انواع مهارت ها مثل ورزش، زبان، موسیقی و ... را آموزش ببینند اما کمتر والدینی به فکر آموزش یکی از بنیادین ترین موضوع های زندگی انسان ها یعنی اقتصاد یا به اصطلاح شم اقتصادی داشتن هستند.











هفته نامه سلامت - ترجمه مریم امیدی: اغلب پدر و مادرها سعی می کنند برای فرزندان شان شرایطی آماده کنند تا آنها انواع مهارت ها مثل ورزش، زبان، موسیقی و ... را آموزش ببینند اما کمتر والدینی به فکر آموزش یکی از بنیادین ترین موضوع های زندگی انسان ها یعنی اقتصاد یا به اصطلاح شم اقتصادی داشتن هستند.

توانایی مدیریت امور مالی شخصی یکی از مهمترین درس هایی است که باید به بچه ها آموخت. با اینکه در این راه مدارس هم نقش تعیین کننده ای دارند اما والدین هم می توانند به صورت شخصی آموزه هایی را به کودکان شان انتقال دهند. در ادامه، راهکارهایی به شما پیشنهاد می شود تا در این مسیر کمک تان کند.


کودک خود را اقتصادی بار بیاورید



1) زود دست به کار شوید

متخصصان می گویند اولین باری که کودکان متوجه می شوند پول برای این منظور است که با آن چیزهایی را بخرید، زمانی است که آنها آمادگی دانستن مطالب بیشتری در مورد اقتصاد را دارند. به عنوان مثال می توانید با کودک در مورد اینکه پول از کجا می آید و چگونه استفاده می شود صحبت کنید و نگران این مسئله نباشید که او متوجه نمی شود.

2) پول توجیبی

لازم است بچه ها متوجه شوند و یاد بگیرند چگونه به طور مستقل پول خرج کنند. به همین دلیل آنها نیاز دارند مبلغی را به صورت کاملا اختصاصی متعلق به خود بدانند. این کار باعث می شود کودک تا قبل از این که خودش پولی به دست بیاورد، تجربه ای در زمینه خرج کردنش داشته باشد.
بیشتر متخصصان و روانشناسان معتقدند سال اول تحصیلی بهترین زمان برای داشتن پول توجیبی است. فراموش نکنید همانطور که ما در سنین بزرگسالی هم در زمینه های اقتصادی اشتباه می کنیم، پس باید این پذیرش را داشته باشیم که فرزندمان هم در گام های نخستین اشتباه کند.

3) چقدر پول توجیبی

جواب این سوال هم چندان راحت نیست اما طبق تحقیق ها و آمارهای گرفته شده برای سنین 6 تا 8 سال هفته ای 3 دلار (معادل تقریبا 10 هزار تومان) و برای کودک 9 تا 11 ساله هفته ای 5 دلار (حدود 15 هزار تومان) مناسب است. در واقع در این برهه زمانی قرار نیست کودک با این مبلغ، خرج چیزی حتی وسایل مدرسه، هدیه دوستان و ... بکند. در واقع او گام های اولیه را برای اینکه با پولش چه کار کند، برمی دارد. حتی می توانید به کودک قلکی بدهید و به او بگویید می تواند این مبلغ را پس انداز کند.

4) وقت عمل است

بهترین راهی که متوجه شوید او در زمینه مالی چگونه است، این است که بگذارید وارد عمل شود. یک حساب بانکی برایش باز کنید و به او بگویید مسئولیت این حساب بانکی و مبلغی که برای تو ریخته می شود با توست. در پایان هر ماه از او بخواهید فهرستی از کارهایی که با پولش انجام داده را برای تان تهیه کند. مطمئنا این کار را باید از سنین نوجوانی او آغاز کنید.


کودک خود را اقتصادی بار بیاورید



5) تشخیص «خواستن» یا «احتیاج»

یکی از بزرگترین آموزه ها این است که به کودک بیاموزید در اقتصاد و خرج کردن اولویت اول نیاز به خرید وسیله ضروری است و اولویت دوم صرف خواستن و آرزوی چیزی داشتن است. بهتر است راجع به این موضوع همراه همسرتان در یک جلسه با او صحبت کنید و از تجربه های تان بگویید مهم است که او درباره این مسائل هم کمی فکر کند.

6) الگوی خوبی باشید

بدیهی است عملکرد شما از حرف های تان مهمتر است. شما نمی توانید به فرزندتان بگویید پول هایت را پس انداز کن در حالی که خودتان به ولخرجی ادامه می دهید. راجع به تصمیم های مالی که او هم می تواند آنها را بشنود در حضورش صحبت کنید، مثلا شارژ آپارتمان، پول آب و برق و تلفن که او هم حتما در آنها نقشی دارد.

7) آموزش عملی

سعی کنید زمان هایی را برای خرید مواد غذایی یا وسایل شخصی به کودک تان اختصاص دهید. مسئولیت خرید برخی وسایل را به او بسپارید، ضمن اینکه خودتان هم همراهی اش کنید. سعی کنید این کار را پله به پله انجام دهید و ناگهان حجم زیادی از مسئولیت های مالی را بر دوش او نیندازید.







تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن