واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
جلسه ی مطبوعاتی با سوالات پیشنهادی استانها > کرمان - روز پنجشنبه جلسه ی مطبوعاتی، تلویزیونی_رادیویی در محل دادگستری استان کرمان برگزار شد. این جلسه حول محور حقوق بشر و حفظ حقوق شهروندی با حضور معاون محترم امور بین الملل و همکاری های بین المللی قضائی ستاد حقوق بشر و مدیر کل محترم دبیرخانه قوه قضائیه و سرپرست هیات مرکزی نظارت بر حفظ حقوق شهروندی، بود. طبق معمول جلسات خبری، پرسش هایی از سوی خبرنگاران جهت پاسخگویی مسئولان مطرح شد. نکته ی حائز اهمیت در این جلسه وجود برگه هایی حاوی سوالات پیشنهادی، روی میزها بود!
روز پنجشنبه جلسه ی مطبوعاتی، تلویزیونی_رادیویی در محل دادگستری استان کرمان برگزار شد. این جلسه حول محور حقوق بشر و حفظ حقوق شهروندی با حضور معاون محترم امور بین الملل و همکاری های بین المللی قضائی ستاد حقوق بشر و مدیر کل محترم دبیرخانه قوه قضائیه و سرپرست هیات مرکزی نظارت بر حفظ حقوق شهروندی، بود. طبق معمول جلسات خبری، پرسش هایی از سوی خبرنگاران جهت پاسخگویی مسئولان مطرح شد. نکته ی حائز اهمیت در این جلسه وجود برگه هایی حاوی سوالات پیشنهادی، روی میزها بود! بدین ترتیب: "سوالات پیشنهادی در زمینه حقوق بشر"
جناب آقای دکتر کاظم غریب آبادی معاون محترم امور بین الملل و همکاری های بین المللی قضائی ستاد حقوق بشر
1-با توجه به اینکه بعد از پیروزی انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی از جمله اتهاماتی که در حوزه حقوق بشر به ایران وارد شده است، تبعیض حقوق زن و مرد بوده ، کما اینکه اخیرا احمد شهید گزارشگر ویژه ،مجدا این اتهام را تکرار و بیان داشت که در ایران، زنان ،شهروند درجه دوم محسوب می شوند، پاسخ و توضیحات جنابعالی در این زمینه چیست؟
2-یکی از ایرادات حقوق بشری به ایران این است که مجازات قصاص و اعدام مخصوصا در رابطه جرائم مواد مخدر زیاد است در این رابطه توضیح دید؟ و اصولا آیا اسناد معاهدات بین المللی چنین محدودیتی را قائل شده اند؟ نهاد های بین المللی اجازه دخالت در حقوق جزایی داخلی کشورها را دارند؟
3-حقوق اساسی اقلیت های دینی را در ایران چگونه ارزیابی میکنید؟چرا برخی از فرق ضاله همواره مورد توجه معاندین نظام و ابزار تامین مقاصد برخی از دشمنان ایران قرار می گیرند.
4-آزادی های سیاسی و رسانه ای را در ایران و سطح جهان را چگونه ارزیابی می کنید؟
5-ایرادات محتوایی و ساختاری و مکانیزم های حقوق بشری را در چه می دانید؟
6-چرا برای ایران گزارشگر ویژه حقوق بشر تعیین کرده اند؟ این اقدام چه اهدافی را دنبال می کند و موضع ایران در قبال این قضیه چیست؟
7-فعالیت های ستاد حقوق بشرقوه قضائیه را توضیح دهید ؟و برای مصون سازی، آگاهی بخشی جامعه در مقابل تهدیدات خارجی چه برنامه هایی در دستور کار این ستاد قرار دارد؟
"سوالات پیشنهادی در زمینه حقوق شهروندی"
جناب آقای محسن محدث مدیر کل محترم دبیرخانه قوه قضائیه و سرپرست هیات مرکزی نظارت بر حفظ حقوق شهروندی
1-سازو کارهای تضمین و صیانت از حقوق شهروندی را در فرایند تعقیب و رسیدگی های کیفری از حیث قانونی و اجرایی توضیح دهید؟ آیا تاکنون از این تضمینات در موارد نقض حقوق شهروندی استفاده شده است؟آماری در این مورد وجود دارد یا خیر؟
2-منظور از حقوق شهروندی چیست؟برخی از مامورین می گویند حقوق شهروندی مانع کشف جرائم و ایجاد محدودیت در اختیارات مامورین و تجری مجرمان، نتیجتا افزایش نا امنی و تضیع حقوق مردم را دنبال دارد در این مورد چه پاسخی وجود دارد؟
3-اخیرا دولت هم به موازات قوه قضائیه دستورالعملهای حمایت از حقوق شهروندی را صادر و برنامه هایی دارد این موازی کاری است یا هر کدام حوزه جداگانه ای دارند؟امکان دارد در این زمینه توضیح دهید؟ نتایج این اقدامات دوگانه چه بوده است؟
البته می توان احتمال داد علت طرح پرسش های پیشنهادی، تعیین چهارچوب برای خبرنگارانی باشد که اطلاعات و معلومات حقوقی کافی نداشتند.
قضاوت با شما!
کلید واژه ها: استان کرمان - حقوق بشر -
جمعه 8 آبان 1394 - 06:42:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]