واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۵۱ق.ظ)
مجتمعهاي توانمندسازي ويژه آسيب ديدگان اجتماعي در پايتخت راهاندازي مي شود موج-شهردار تهران از مددسرا و مرکز فوريتهاي خدمات اجتماعي منطقه 9 بازديد کرد و پس از برگزاري شوراي معاونين امور اجتماعي و فرهنگي مناطق 22 گانه در اين مرکز مقرر شد تا از اين مدل استفاده شده و در تمامي مناطق، مجتمعهاي توانمندسازي ويژه آسيب ديدگان راهاندازي شود.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 9، در راستاي نيل به اهداف مديريت شهري و تدابير شهردار تهران در خصوص اجراي فرآيند توانمندسازي آسيب ديدگان اجتماعي، ايجاد چنين مراکزي در دستور کار شهرداران مناطق 22 گانه تهران قرار گرفت.
سيد عليرضا حسيني در اين خصوص اظهار داشت: شهرداران مناطق براساس زمانبندي معيني از مجتمع بهاران منطقه بازديد ميکنند تا از اين الگو براي هر منطقه استفاده شده و با مشارکت سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهاي اجتماعي شهرداري تهران نسبت به راهاندازي اين مراکز اقدام شود تا بيش از پيش به مقوله رسيدگي به اقشار آسيبپذير جامعه توجه شود و کارتن خوابها، معتادان و اقشار آسيبپذير جامعه ساماندهي شوند.
وي در خصوص راهاندازي مجتمع بهاران منطقه 9 گفت: يکي از آسيبهاي اجتماعي که در کلانشهر تهران در سالهاي گذشته و دور با آن مواجه بوديم، رسيدگي به وضعيت مددجوهايي است که پناهگاه مناسبي براي استراحت و اسکان نداشتند.
حسيني افزود: با توجه به وجود ميدان آزادي، ترمينال غرب، فرودگاه مهرآباد و بزرگراه فتح و شهيد لشگري، منطقه 9 به نوعي دروازه غربي تهران بوده و از بعد کاهش آسيبهاي اجتماعي منطقه استراتژيک و مهمي است و اين شهرداري در کنار ساير مناطق اين ضرورت را احساس کرد تا نسبت به ايجاد مکان مناسب براي مددجويان اقدام کند تا در جهت بهسازي رواني و اجتماعي آنان فعاليت کرده و از پراکنده شدن مددجويان در سطح شهر جلوگيري کند.
وي تصريح کرد: در مدت دو سال اخير، وجود مددسراي اميد منطقه 9 در اسکان، درمان و بهبودي اقشار آسيبپذير، متکديان، معتادان، کارتن خوابها و ...مؤثر بود و مشاوران و کارشناسان و پزشکان نيز براي بهبود زندگي اين اقشار نيز نقش مهمي را ايفا کردند.
شهردار منطقه 9 با بيان اين که شهرداري منطقه در دو حوزه پيشگيري آسيبهاي اجتماعي برنامههاي متنوعي را اجرايي کرده اظهار داشت: با برپايي کارگاهها و کلاسهاي آموزشي در خصوص آسيبهاي اجتماعي، آگاهسازي و اطلاعرساني مناسبي به شهروندان انجام شده تا اقشار جامعه به سمت مواد افيوني و اعتيادآور نروند.
وي با اشاره به وضعيت متفاوت فعاليتها در مددسرا و مرکز فوريتها گفت: يکي از اقدامات ويژه شهرداري راهاندازي مددسرا بوده که در اين مرکز، افراد آسيب ديده توسط پزشک معاينه شده و در صورت نياز به مراکز درماني و کمپ ارجاع ميشوند.
حسيني اضافه کرد: در مرکز فوريتهاي خدمات اجتماعي منطقه که حدود 240 نفر ظرفيت دارد، افراد سمزدايي شده و طي مدت 3 تا 4 ماه و با گذراندن کلاسهاي آموزشي، در رابطه با توانمندسازي آنان اقداماتي صورت ميگيرد.
وي اذعان داشت: در اين مرکز، بخش کارآفريني نيز به شکل ويژهاي فعاليت ميکند و تاکنون حدود 80 نفر پس از آموختن حرفه به آغوش گرم خانواده خود برگشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]