واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رسانه دولت علاقهاي به عبور از برجام ندارد!
حمله به عملكرد صدا و سيما در خصوص پوشش نظرات موافق و مخالف برجام در حالي از سوي رسانههاي وابسته به دولت دنبال ميشود كه مرور آماري برنامههاي پخش شده از صدا و سيما بيانگر اين واقعيت است كه بخش بزرگي از زمان صدا و سيما در برنامهسازي پيرامون برجام، به نيروهاي موافق برجام اختصاص داشته است.
روزنامه ايران ارگان مطبوعاتي دولت، در همين ارتباط ديروز گزارشي ويژه از عملكرد صدا و سيما در خصوص بررسي نقاط ضعف و قوت توافق هستهاي برجام منتشر كرد و در آن ضمن حمله به رسانه ملي در اين خصوص ادعا كرد كه تريبون اين رسانه در اختيار مخالفان برجام قرار داشته است.
اين روزنامه حمله به صدا و سيما را اينگونه آغاز كرده است: فراگيرترين رسانه كشور همچنان بر طبل بدبيني و سياهنمايي «برجام» ميكوبد و ميكوشد ثابت كند آنچه در «وين» حاصل شده، هيچ دستاوردي براي ملت نخواهد داشت. اين روزنامه همچنين ادعا كرده كه بخشي از مديران سازمان صدا و سيما به سعيد جليلي، مذاكره كننده ارشد سابق هستهاي كشورمان وابستگي دارند و در ادامه نيز عنوان كرده مديريت روزنامه جامجم نيز در اختيار تيم رسانهاي احمدينژاد قرار دارد. البته ارگان مطبوعاتي دولت در ادامه نخواسته خود را بيشتر با رسانه ملي درگير كند و كوشيده در گفتوگو با برخي چهرهها، توپ را در زمين آنها بيندازد و حرف خود را از زبان اين چهرهها بزند.
اما حمله روزنامه ايران به سازمان صدا و سيما در حالي صورت گرفت كه در يك اتفاق همزمان روزنامه جام جم نيز يادداشتي از دكتر پيمان جبلي، معاون خبر رسانه ملي منتشر كرده است. يادداشتي كه در آن جبلي بر بيطرفي سازمان صدا و سيما در خصوص بررسي برجام تأكيد و عنوان كرده كه در توليد برنامهها پيرامون برجام بيشترين زمان در اختيار موافقان برجام قرار داشته است.
دكتر جبلي در يادداشت خود گزارش داده است: «نگاهي به عملكرد صدا و سيما نشان ميدهد در ماههاي منتهي به اعلام نظر مجلس محترم شوراي اسلامي درباره برجام در مجموع 3هزار و 800 دقيقه فرصت به تيم محترم مذاكرهكننده و موافقان برجام و 2هزار دقيقه به منتقدان اختصاص داده شد.»
اما طرح ادعاي ارگان مطبوعاتي دولت عليه رسانه ملي در خصوص برجام در حالي است كه پس از فرمان مقام معظم رهبري در خصوص تأييد مشروط برجام، بسياري از چهرههاي سياسي اين فرمان را فصلالخطاب موضوع برجام معرفي و بر گذر از دوران نگرش سياسي به اين طرح تأكيد كردند. اين در حالي است كه به نظر ميرسد، روزنامه ايران تمايل چنداني براي پايان دادن به اين موضوع ندارد و ميكوشد با طرح ادعاهاي مختلف در اين حوزه، همچنان در تنور اختلاف ميان جريانهاي سياسي بدمد؛ روندي كه بيشك برخلاف مصالح ملي است.
نكته جالب توجه اينكه معصومه ابتكار، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در نامهاي به رئيس سازمان صداوسيما نسبت به آنچه كه وي بهرهبرداري سياسي از اعتراض صنفي كاركنان اين سازمان در بخشهاي خبري صداوسيما عنوان كرده، انتقاد كرد.
ابتكار در نامه طولاني خود به سرافراز حركت صدا و سيما در پوشش خبري اعتراض كاركنان محيط زيست را تنزل جايگاه رسانه ملي در حد يك جريان خاص منتسب به جبهه پايداري توصيف كرده و ضمن متهم كردن رسانه ملي به بهرهبرداري سياسي از اعتراض صنفي كاركنان مدعي شده است اين اقدام نوعي تحريك مردم عليه دولت و ترغيب كاركنان دستگاههاي ديگر به اقدام مشابه است!
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]