واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۳۶ق.ظ)
سردار جلالي در چهارمين همايش ملي پدافند غيرعامل: کانون قدرت نرم افزاري کشور تحت رهبري است موج-رئيس سازمان پدافند غيرعامل با اشاره به تداوم تهديدات در دوره پسابرجام، بر نقش قدرت نرم افزاري و مديريت مقام معظم رهبري در خنثي سازي تهديدات تاکيد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در سومين روز از هفته پدافند غيرعامل چهارمين همايش ملي پدافند غيرعامل در سالن همايش هاي صدا و سيما با حضور سردار جلالي و چند تن از مقامات کشوري و لشگري و مسوولان پدافند غيرعامل در استان ها برگزار شد.
سردار جلالي در اين نشست با ضمن خيرمقدم و گراميداشت مقام شامخ شهدا گفت: مهم ترين مساله در کشور بحث نگاه به تهديدات است؛ زيرا تهديدات انسان ساز به طور مرتب در حال تغيير و تحول است و يکي از عناصر اين تهديدات موضوع فناوري و دانش است که به علت تغييري که در آن رخ مي دهد مي تواند همزمان ايجاد فرصت و يا تهديد کند.
در شرايط پساتحريم و زماني که موضوع برجام در مجاري قانوني کشور بررسي شد اين مساله مطرح است که تهديدات ممکن است تغيير شکل دهد از اين رو بايد به موضوع ريشه و بهانه تهديد دقت کنيم.
وي تاکيد کرد: مخالفت غرب با ما با توجه به تضاد استکبار با نگاه ليبراليستي با اسلام ناب محمدي تا زماني که ما تسليم نشويم ادامه دارد و امروز اگر موضوع هسته اي حل شد بهانه هاي ديگري مانند حقوق بشر و مساله موشک ها مطرح خواهد شد.
سردار جلالي با اشاره به اين که پس از توافق هسته اي در بعضي حوزه ها با کاهش تهديد و در برخي مسائل با افزايش آن مواجه خواهيم شد، گفت: در اين شرايط نقش کليدي مديريت تهديد با مقام معظم رهبري است که ايشان به علت نقش آفريني و ساماندهي مقتدر تهديدها را تاکنون مديريت کرده و در آينده نيز چنين کاري را خواهد کرد. براي پي بردن به اين مهم کافي است شرايط امنيت ايران را با ساير کشورهاي منطقه مقايسه کرد.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل با برشمردن تداوم تهديدات نظام به تهديدات در حوزه اقتصاد و سايبر نيز اشاره کرد.
وي در اين رابطه تصريح کرد: خوش بينان و منتقدين برجام هر دو بر اين باور هستند توافق هسته اي معجزه اي در اقتصاد ايجاد نخواهد کرد بلکه کماکان عرصه اقتصاد عرصه نبرد جديدي براي کشور خواهد بود و ما با جنگ اقتصادي و تحريم روبه رو خواهيم بود آمريکا اين عرصه را انتخاب کرد تا با ايجاد نارضايتي اقتصادي در مردم به اهداف خود برسد.
سردار جلالي يکي از مولفه هاي ديگر قدرت را در کشور قدرت نرم افزاري دانست و افزود: کانون اين قدرت شخص رهبري است بر اين اساس بايد به جايگاه ولايت فقيه و نقشي که ايشان در مديريت حوادث به عنوان فصل الخطاب دارند توجه ويژه اي کرد.
وي در ادامه گفت: در دوره پسا برجام آمريکايي ها به دليل ناتواني از برآورد پاسخ نظامي ايران به سمت سياست استهاله از درون خواهند رفت آنها اميدوارند با تقويت جريان هاي غرب گرا در داخل بر افکار عمومي تاثير بگذارند.
وي در اختيار داشتن اطلاعات کامل آمريکايي ها از داخل ايران را در عدم اجازه حضور آنها در کشور دانست و گفت: بزرگترين ضعف آمريکا نسبت به ما بحث اطلاعات است؛ زيرا آنها مجبور هستند داده هاي خود را از صهيونيست ها و يا منافقين دريافت کنند که بدون شک با منافع خود چنين اطلاعاتي را در اختيار راهبران کاخ سفيد مي گذارند.
بر اين اساس سردار جلالي بحث مديريت سايبري را ضروري دانست و تاکيد کرد: در حوزه سايبري تغييرات جدي صورت گرفته است پيش از اين سايبر اينترنت پايه بود اما امروز بحث موبايل و گوشي هاي هوشمند مطرح است که غرب تلاش دارد با کنترل شبکه هاي اجتماعي بر مديريت حکومت ها تاثير بگذارد. نمونه اين اقدام را ما در انتخابات خود داشتيم به همين دليل براي مقابله با تهديدات سايبري نيازمند رويکرد جديدي هستيم.
در پايان سردار جلالي تصريح کرد: استراتژي نظام ما هم در حوزه دفاعي و هم حوزه سياسي تدافعي است و با توجه به تاکيد رهبري در بحث ايجاد آمادگي روحي و مادي اجرايي در برابر تهديدات لازم است در حوز پدافند غيرعامل آمادگي خود را افزايش دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]