تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825827947




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایالت کالیفرنیا متعهد به تعلیق تحریم‌ها به پیروی از «برجام» نیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ایالت کالیفرنیا متعهد به تعلیق تحریم‌ها به پیروی از «برجام» نیست
بر اساس قانون اساسی آمریکا، 30 ایالت این کشور می‌توانند تحریم‌هایی جداگانه علیه افراد، موسسات و کشورهای خارجی وضع کنند و رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند با صدور «فرمان اجرایی» این تحریم‌ها را متوقف کند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چند نماینده ایالت کالیفرنیا در نامه‌ای به «استیو کریسافولی»، رئیس مجلس نمایندگان ایالت کالیفرنیا و «اندی گاردینر»، رئیس سنای کالیفرنیا با تصریح اینکه برجام توافقنامه‌ای میان قوه مجریه کشورها است بر ضرورت عدم پایبندی این ایالت به تعلیق تحریم‌ها تأکید کرده‌اند.
 
پنج نماینده ایالت کالیفرنیا در ابتدای این نامه، از قوانین ایالت کالیفرنیا که به ادعای آنها ایران را در قبال رفتارهای حمایت از تروریسم مسئولیت‌پذیر می‌کند، تقدیر کرده‌اند.
 
آنها در ادامه به اقدام مجلس نمایندگان آمریکا در روز 11 سپتامبر در تصویب طرحی برای تعلیق اختیار رئیس‌جمهور آمریکا برای رفع تحریم‌های ایران اشاره کرده و یادآور شده‌اند از میان 27 نماینده کالیفرنیا 21 نفر به سند برجام رأی منفی داده‌اند.
 
در ادامه این نامه آمده است: «متأسفانه، سنای آمریکا موفق به رأی‌گیری درباره این توافق نشد. بنابراین، دولت اوباما این توافق را به عنوان یک موافقت‌نامه میان قوای مجریه پیش می‌برد.»
 
نمایندگان آمریکایی خاطرنشان کرده‌اند با توجه به اینکه برجام به عنوان معاهده یا قانون کنگره به تصویب نرسیده، نمی‌تواند بر سیاست‌های ایالت‌هایی مانند کالیفرنیا که مواضع سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران دارند، حاکم شود.
 
پیش از این خبرگزاری رویترز در گزارشی از احتمال اصرار برخی ایالت‌ها بر حفظ قوانین تحریم‌ها علیه ایران، علی‌رغم امضای برجام خبر داده بود.
 
در گزارش این خبرگزاری انگلیسی در فروردین‌ماه با یادآوری اینکه نزدیک به دو سوم ایالت‌های آمریکا خود تدابیر و قوانینی تحریمی علیه ایران وضع کرده‌اند، آمده بود: «در بیش از نیمی از این ایالتها، محدودیتهای اعمال شده تنها وقتی اتمام می‌یابد که ایران دیگر در لیست کشورهای حامی تروریسم  نباشد یا اینکه همه تحریم‌های دولت فدرال(آمریکا) علیه ایران برداشته شوند؛ موضوعاتی که عملی شدن آنها در توافق نهایی هسته‌ای بعید است».
 
بر اساس قانون اساسی آمریکا، 30 ایالت این کشور می‌توانند تحریم‌هایی جداگانه علیه افراد، موسسات و کشورهای خارجی وضع کنند و رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند با صدور «فرمان اجرایی» این تحریم‌ها را متوقف کند.
 
چند ماه بعد گزارش شد برخی نمایندگان مجالس ایالتی در دو ایالت نیویورک و کالیفرنیا نیز اعلام کرده‌اند تحریم‌های ایالتی خود علیه ایران را لغو نخواهند کرد و این تحریم‌ها با وجود لغو تحریم‌های دولت فدرال و کنگره با فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا، پابرجا خواهند ماند.
 
این دو ایالت که خواستگاه جمهوری‌خواهان به شمار می‌آیند، فهرستی بلند بالا از تحریم‌های ایالتی علیه ایران دارند. کالیفرنیا تحریم‌های خود را به حمایت ادعایی ایران از تروریسم پیوند داده و نیویورک هم لیست سیاهی از شرکت‌های ممنوع‌المعامله با اشخاص و شرکت‌های موجود در حوزه قضایی دادستان ایالتی نیویورک دارد که حتی پس از رفع تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران هم، کماکان در نیویورک ممنوع‌المعامله باقی خواهند ماند.
 
علاوه بر نیویورک و کالیفرنیا، مجالس سنای سه ایالت «میشیگان»، «کانزاس» و «میسوری» نیز در حال بررسی تشدید تحریم‌های ایالتی علیه شرکت‌های دارای روابط مالی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران هستند.
 
مجلس ایالتی میشیگان که سال 2012، صندوق‌های بازنشستگی ایالت را از اعطای تسهیلات به شرکت‌های طرف معامله با ایران منع کرده و در حقیقت، جلوی حضور این شرکت‌ها در مناقصات برگزار شده در میشیگان را گرفته بود نیز از پیوستن به مجالس «کانزاس» و «میسوری» برای تشدید تحریم‌های ایران خبر داده بود.


منبع: فارس


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.


انتهای پیام/



اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

روسیه چقدر در سوریه هزینه می‌کند؟
نامه رئیس جمهور چه پیامی را به غربی ها داد؟
«تغییر چشمگیر» در موضع آمریکا/ از ایران دعوت شد
انتفاضه سوم سلاح کارآمد
خاطره رهبر انقلاب از لباس یک رئیس جمهور؛ مرد بزرگ، دامن پوشیده بود





۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن