واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سرمربي و اسدي رودرروي هم
درگيريها و اختلافنظرهاي دبيركل فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي را گويا پاياني نيست؛ اختلافاتي كه هرازچندگاهي شعلهور ميشود و آرامش تيم ملي را مخدوش ميكند...
نویسنده : دنيا حيدري
درگيريها و اختلافنظرهاي دبيركل فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي را گويا پاياني نيست؛ اختلافاتي كه هرازچندگاهي شعلهور ميشود و آرامش تيم ملي را مخدوش ميكند اما هيچ پا در مياني هم براي خاتمه دادن به آن نميشود تا هر روز شاهد اتفاقات جديد و تأسفبرانگيزي در اين راستا باشيم.
داستان از جلسه اواخر بهمن سال گذشته بين كرش و اسدي شروع شد؛ جلسهاي كه همه اختلافنظرها را رو كرد. مواضع دو طرف كاملاً متفاوت بود و هيچ يك نيز قصد كوتاه آمدن نداشتند. كرش البته معتقد بود برخي دوست ندارند او با تيم ملي همكاري كند و منظورش به طور مستقيم اسدي بود. خصوصاً كه اسدي مهره وزارت ورزش بود و وزارت هم با ادامه همكاري با سرمربي تيم ملي موافق نبود. با اين وجود دبيركل فدراسيون فوتبال هرگز ادعاي كرش را تأييد نكرد و معتقد بود مشكلش تنها اين است كه نتايج تيم ملي رضايتبخش نبوده است، اما كار تا جايي پيش رفت كه خبر همكاري نكردن كرش و تيم ملي مطرح شد ولي بهرغم تأييد اين خبر از سوي كفاشيان، اين همكاري ادامه پيدا كرد و آرامشي نسبي برقرار شد. به طوري كه اين اواخر اسدي به شدت از كرش حمايت ميكرد. البته كاملاً مشخص بود اين آرامش قبل از طوفان است و سرانجام بار ديگر آتش زير خاكستر شعلهور شد.
همه چيز از استعفاي دستهجمعي اعضاي كميته اخلاق و مصاحبههاي تند آنها عليه سرمربي تيم ملي شروع شد، پروندهاي كه كسي از مفاد آن كلامي به زبان نميآورد اما گفته ميشد ميتواند پاي كرش را به فيفا نيز بكشاند. مصاحبههاي تند و تيزي كه پاسخها و بيانيههاي كرش و البته تهديدات او را براي افشاگري به دنبال داشت، آن هم در شرايطي كه كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال تنها نظارهگر اين مسئله بود و تنها گاه اسدي، دبيركل فدراسيون بود كه از سرمربي تيم ملي دفاع ميكرد و مدعي بود كسي حق ندارد بدون مدرك عليه كرش حرفي بزند؛ حمايتي كه البته با توجه به اختلافنظرهاي بين آن دو بسيار عجيب بود.
سرانجام دوشنبه شب بود كه كرش، سرمربي تيم ملي در برنامه نود افشاگري كرد و مدعي شد اعضاي مستعفي كميته اخلاق حرفهاي اسدي را به زبان ميآورند و اتهامات آنها نه حرف خودشان، كه حرف دبيركل فدراسيون فوتبال است. بعد از صحبتهاي آبانگاه در خصوص وتو شدن رأي كميته اخلاق در مورد خانبان و اخلاقي خواندن كار كرش در پرونده آلاشپورت و ماجراي دريافتي100 هزار دلاري او، كرش به طور مستقيم دبيركل فدراسيون فوتبال را دليل اين مباحث خواند: «بسيار شفاف است كه آبانگاه به نمايندگي از فردي اين قضيه را دنبال ميكند و اطلاع خاصي از صحبتهايي كه انجام ميدهد، ندارد. بنده كاملاً آزاد هستم و هرگونه اسپانسري را كه ميخواهم ميتوانم لباسش را برتن كنم و هيچ شركتي اين حق را ندارد و به صورت انحصاري متعلق به كسي نيست. حق تصوير من به هيچ عنوان انحصاري نبوده و رئيس من فدراسيون است و تمام اين صحبتها از قبل هماهنگ شده بود. دبير سابق كميته اخلاق به نمايندگي از چه شخص و نمايندهاي اين صحبتها را مطرح ميكند. اين شخص كسي است كه پرونده خانبان و آقاجانيان را به كميته اخلاق ارجاع داده است. خيلي شفاف ميگويم كه دكتر اسدي(دبير فدراسيون فوتبال) پرونده خانبان و ماركار را به كميته اخلاق ارجاع داده است.»
در پي اين ادعاي كرش، عليرضا اسدي، دبيركل فدراسيون فوتبال از او براي مناظره دعوت به عمل آورد: «اينكه به صورت يكطرفه در يكجا حضور يابيد و عليه ديگران صحبت كنيد، قطعاً باعث رضايت همه و شخص شما خواهد شد، ولي زماني كه به صورت دو طرفه و حضوري در يك مناظره مسائل برطرف شود ديگر هيچكس اين اجازه را ندارد كه به تنهايي به قاضي برود و راضي برگردد. با توجه به تمام مطالب عنوان شده و اينكه پيش از اين هم بارها گفتهام و در عمل هم نشان دادهام كه براي منافع ملي كشورم سكوت كرده و بسياري از مطالب را بيان نكردهام، اما زماني كه موضوع شخصي شود و برخي افراد بدون اطلاع صحبت كنند، مجبور به پاسخگويي هستم. به همين دليل از سرمربي تيم ملي دعوت ميكنم در همان برنامه تلويزيوني رودررو صحبت كنيم و مطالب مختلف را كه در مدت حضورم در فدراسيون در مورد من مطرح شده به صورت مشروح به آگاهي مردم عزيز برسانم.»
در پي اين مسئله، كفاشيان بالاخره سكوت خود را شكست و گفت كه كرش براساس اطلاعات اشتباه صحبت ميكند: «به كرش اطلاعات اشتباه دادهاند. عدهاي ميخواهند ميان او و اسدي اختلاف ايجاد كنند. به كرش هم تذكر دادم كه نبايد شخصاً وارد اين مسئله شود. از مناظره بيخبرم اما به كرش گفتم نشست خبري را لغو كند و او هم حرفشنوي كرد.» اما بدون شك ماجراي اختلافنظرها و آتش زير خاكستر روابط سرمربي تيم ملي و دبيركل فدراسيون فوتبال كه بار ديگر شعلهور شده به اين زوديها ختم به خير نميشود، مگر آنكه كفاشيان به طور جدي اين مسئله را مديريت و آن را حل و فصل كند وگرنه مجبور كردن دو طرف به سكوت اختيار كردن نميتواند چاره كار باشد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]