تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862633272




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مك‌كين به اوباما: با هم به عراق برويم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مك‌كين به اوباما: با هم به عراق برويم
مك كين، سناتور آريزونا افزود: او واقعا در زمينه‌ي مساله‌ عراق هيچ تجربه، دانش يا قوه‌ي تشخيص ندارد و مدتهاست كه خواستار تسليم نيروهاي آمريكايي شده است.
جان مك كين از باراك اوباما به خاطر عدم حضور در عراق از سال 2006 تاكنون به شدت انتقاد كرد و گفت كه آنها بايد با هم به اين منطقه جنگي سفر كنند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، جان مك كين، كانديداي جمهوري‌خواه انتخابات رياست جمهوري آمريكا در مصاحبه با خبرگزاري آسوشيتدپرس با اشاره به آخرين سفر باراك اوباما، سناتور ايالت ايلينويز به عراق قبل از انجام استراتژي افزايش نيرو در اين كشور، اظهار داشت: ملاحظه كنيد كه طي دو سال گذشته و پس از زمانيكه سناتور اوباما در سفر به عراق اعلام كرد كه ما در جنگ شكست خورده‌ايم، چه اتفاقاتي در عراق رخ داده است.

مك كين، سناتور آريزونا افزود: او واقعا در زمينه‌ي مساله‌ عراق هيچ تجربه، دانش يا قوه‌ي تشخيص ندارد و مدتهاست كه خواستار تسليم نيروهاي آمريكايي شده است.

مك كين، سرباز سابق نيروي دريايي آمريكا و زنداني جنگي در ويتنام غالبا مطرح مي‌كند كه شايسته‌ترين كانديدا براي در دست گرفتن فرماندهي كل قوا در دوران جنگ است.

وي در هفته‌هاي اخير وي چهره‌ي يك فرد بي تجربه در سياست خارجي و امور نظامي را از اوباما ترسيم كرده است.

جنگ عراق كه نتايج نظرسنجي‌ها از مخالفت بيشتر مردم آ‌مريكا با آن حكايت دارند، در حال بدل شدن به عامل تعيين كننده در انتخابات رياست جمهوري ماه نوامبر است.

جان مك كين كه در ماه مارس كار خود را در رقابت‌هاي مقدماتي حزب جمهوري‌خواه خاتمه داد، موافق ادامه حضور ارتش آمريكا در عراق است؛ اما اوباما كه نمايندگي خود از حزب دموكرات در رقابت نهايي ماه نوامبر را تقريبا قطعي كرده خواستار خروج سربازان آمريكايي از عراق شده است.

جان مك‌كين كه تا‌كنون هشت بار به عراق سفر كرده (عمدتا در ماه مارس) اظهار داشت: فكر مي‌كنم صحبت كردن اوباما درباره‌ي تاريخ خروج سربازان پس از موفقيت‌هاي ما از عراق واقعا نابخشودني است.

چند روز پيش سناتور ليندزي گراهام، يكي از حاميان اصلي مك كين، با اشاره به عدم حضور اوباما در عراق و پيشنهاد سفر مك كين و اوباما به عراق، زمينه‌ي انتقاد شديد مك كين از اوباما را فراهم آورد.

مك كين در پاسخ به سوالي درباره‌ي تمايلش به انجام اين سفر به خبرگزاري آسوشيتدپرس گفت: مطمئنا، سفر خوبي خواهد بود.

وي با زير سوال بردن عدم حضور اوباما در عراق طي دو سال گذشته، گفت: فرصت خوبي خواهد بود تا در طول سفر اوباما را آموزش دهم.

بيل بورتون، سخنگوي اوباما از پاسخ مستقيم به سخنان مك كين خودداري كرد.

بورتون گفت: سناتور اوباما معتقد است كه "روز ياد بود" روز احترام گذاشتن به سربازان قديمي است نه روزي براي گرفتن ژست‌هاي سياسي.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن