تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817143185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ر دومين همايش امضاي ديجيتالي مطرح شد امسال مجوز مراكز مياني CA صادر مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ر دومين همايش امضاي ديجيتالي مطرح شد امسال مجوز مراكز مياني CA صادر مي‌شود
سرويس خبر- امسال مجوز مراكز مياني گواهي الكترونيكي در كشور صادر مي‌شود.
به گزارش عصر ارتباط، دبير شوراي سياستگذاري گواهي امضاي الكترونيكي كشور با بيان اين مطلب در دومين همايش امضاي ديجيتالي وتحقق دولت‌الكترونيكي،افزود: طبق پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته بخش خصوصي بيشتر از بخش دولتي در ايجاد مراكز مياني فعال خواهد شد.
محمود زرگر در مورد زيرساخت كليد عمومي گفت: براي استقرار و كاربردي كردن امضاي گواهي الكترونيكي نياز به زيرساخت كليد عمومي داريم. هدف اين زيرساخت، ايجاد امنيت و اعتماد است.
زرگر ادامه داد: اگر بخواهيم اسناد امن و معتبر در شبكه جا به جا شود، نياز به تكنولوژي، فناوري و سياست‌هاي امنيتي داريم. به همين دليل ايجاد محرمانگي، تائيد هويت، تماميت، انكارناپذيري و در دسترس بودن از طريق مكانيزم رمزنگاري و با استفاده از قوانين انجام مي‌شود.

مدير كل دفتر توسعه تجارت الكترونيكي وزارت بازرگاني با بيان اينكه حاكميت از طريق قانون، مركز گواهي الكترونيكي ريشه را ايجاد مي‌كند، افزود: در بسياري از كشورها، يك (Root) مركز صدور گواهي الكترونيكي وجود دارد و تعدادي مراكز مياني ايجاد مي‌شود. يكسري دفاتر ثبت‌نام گواهي الكترونيكي نيز داريم كه مردم به اين دفاتر مراجعه مي‌كنند اين دفاتر شبيه دفاتر اسناد رسمي هستند.
همچنين مسئول IT سازمان بازرسي كل كشور گفت: امروزه حذف كاغذ و حذف سيستم‌هاي سنتي و دستي و رويكرد به سيستم‌هاي ديجيتالي مورد بحث است اما بحث زيرساختي و فرهنگسازي مورد فراموشي قرار گرفته‌اند.
هادي خاني ادامه داد: اگر فرض كنيم IT هسته فني و تخصصي دارد كه منطبق بر اصول رياضي است بايد توجه داشته باشيم كه IT نياز به هنر ارتباط قوي نيز دارد اما در دستگاه‌هاي دولتي به اين مسئله توجه نمي‌شود.
بحث استانداردسازي تكنولوژي نيز يك تفكر است كه بايد در سازمان‌ها ايجاد شود.
او با اشاره به بحث نظارت و بازرسي در زمينه امضاي ديجيتالي، گفت: نظارت نوعي نگاه ويژه است. ناظر شخصي است كه تيزبينانه‌تر به موضوع نگاه مي‌كند تا بتواند نقاط ضعف و قدرت را ببيند. نظارت در معناي علمي خود زيربناي توسعه است.
خاني افزود: در حوزه IT بايد مدام تغيير و توسعه به وجود آيد و الگوهاي ذهني شكل بگيرد تا بتوانيم به روز باشيم. تا زمانيكه نظارت وجود نداشته باشد و نقاط ضعف مشخص نشود نمي‌توان طر‌هاي توسعه ارائه داد.
او با بيان اينكه نظارت مفهوم امنيت روحي و رواني تغيير و توسعه است، گفت: در گذشته استفاده از تكنولوژي‌هاي نوين مطرح نمي‌شد و در بحث بازرسي پيدا كردن نقطه ضعف هنر بود. اما اكنون كه تمام دستگاه‌هاي ما به سمت تغيير و تحول در حوزه IT گام بر مي‌دارند طبيعي است كه ضريب خطاها و اشتباهات افزايش پيدا كند.
خاني افزود: امروزه در سيستم‌هاي اتوماسيون اداري، يكسري بحث‌ها وجود دارد كه محصول كوتاه‌بيني و نگرش نيروي انساني است. يكي از مهمترين موانع در امضاي ديجيتالي، بحث نگرش نيروي انساني در سيستم مديريتي است.
او در مورد امنيت گفت: امنيت يك تفكر و علم است. اما در بيشتر سازمان‌ها امنيت تبديل به پتك شده و مانع تحقق اهداف سازماني مي‌شود.
او با اشاره به اينكه در بحث ديجيتالي و الكترونيكي شدن هر روز يك تعريف جديد داريم، ادامه داد: تحول و توسعه محصول IT است. در حوزه IT بايد به طور مداوم Feedback گرفت كه اين كار همان نظارت است.
خاني در ادامه گفت: بحث خود نظارتي بايد فرهنگ شود. رويكرد نظارت و بازرسي به سمت خود نظارت پيش مي‌رود.
او در مورد اهداف نظارت و بازرسي از ديدگاه فناوري اطلاعات، گفت: از مهمترين اهداف نظارت و بازرسي مي‌توان به تلاش در جهت مديريت منابع سازماني، زدودن ابهامات مختلف سازماني از تكنولوژي، جلوگيري از اعمال سليقه‌ها و ايجاد وحدت رويه، الگودهي به سيستم مديريت جهت پياده‌سازي هر چه موفق‌تر پروژه‌ها و شناسايي نقاط ضعف و ارائه راهكارهاي مديريتي و سيستمي اشاره كرد.
خاني افزود: تجزيه و تحليل عملكرد و تطابق خروجي سيستم‌ها با نيازها، ساختار اداري و فرهنگي سازمان، تبيين خط‌مشي و شيوه‌هاي نهادينه كردن امضاي ديجيتالي در لايه مديريتي سازمان و مقابله با نگرش Human Force (نيروي انساني) از ديگر اهداف نظارت و بازرسي از ديدگاه IT است.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن