واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پژوهشكده پولي و بانكي: نقش مراكز پژوهشي را در ايجاد رشد اقتصادي كشورها مهم دانست
اقتصاد. پول و بانك
رييس پژوهشكده پولي و بانكي بانك مركزي، نقش مراكز پژوهشي و موسسههاي تحقيق و توسعه را در عرصه برنامههاي رشد و توسعه اقتصادي كشورها مهم عنوان كرد.
احمد مجتهد روز سه شنبه در مراسم افتتاحيه هجدهمين كنفرانس سياستهاي پولي و بانكي در تهران تحت عنوان نوسازي و اصلاح ساختار نظام بانكي كشور - نقاط قوت و ضعف، ايدهها و راهكارها گفت: اين موسسهها با معرفي ابداعات و نوآوريهاي علمي، بسترهاي لازم را براي افزايش كارآيي و بهره وري در بخشهاي توليدي كشور و در نهايت افزايش توان و استعدادهاي بالقوه و بالفعل اقتصادي فراهم ميآورند.
دبير اين كنفرانس يكروزه در همين ارتباط متذكر شد: برگزاري كنفرانس ها و سمينارها به عنوان مهمترين برنامههاي پژوهشي، نقش قابل توجهي در معرفي اين نوآوريها در بين مجامع علمي ، متخصصان و همچنين مديران ارشد يك نظام اقتصادي دارند.
وي نقش جايگاه پژوهشكده پولي و بانكي را در زمينه معرفي نوآوريها و ابداعات مالي و پولي نظام بانكي و اقتصادي كشور از طريق برگزاري همايش هاي سالانه مهم عنوان كرد و گفت: اين مركز با بيش از ۱۸سال فعاليت در عرصههاي تحقيقاتي و برگزاري ۱۷كنفرانس سالانه، موضوعها ، سياستها و استراتژيهايي را ارايه و پيشنهاد كرده كه اكثرا در برنامههاي توسعه و سياستگذاريهاي اقتصادي مورد استفاده قرار گرفته اند.
وي سياست يكسانسازي نرخ ارز، برنامههاي يكسانسازي نرخ سود بانكي، انتخاب نظام نرخ ارز شناور و معرفي ابزارهاي جديد مالي اسلامي را برخي از دستاوردهاي ناشي از برگزاري اين همايشها عنوان كرد.
اين مقام مسئول از استقبال مطلوب از هجدهمين كنفرانس سالانه پژوهشكده پولي و بانكي مانند سالهاي گذشته خبر داد و افزود: ارسال بيش از ۶۸ مقاله به دبيرخانه كنفرانس و بررسي بيش از ۴۷اصل مقاله توسط داوران مستقل و كميته علمي، مويد اين امر است.
مجتهد ابراز اميدواري كرد: تنوع و غناي مقالههاي انتخابي جهت ارايه بتواند پوشش مناسبي را براي حوزه مورد بحث ايجاد كند و زمينه لازم را براي مباحث به عمل آمده در ميزگردهاي كنفرانس و نيز تحقيقات تكميلي در سطح جامعه فراهم آورد.
وي در خاتمه افزود: متاسفانه تعداد زيادي از مقاله ها، با وجود برخورداري از سطح مورد قبول علمي به علت محدوديتهاي زماني و مكاني موجود ، فرصت ارايه در كنفرانس را بدست نياورده اند.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]