واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۵۷ق.ظ)
مدير کل آموزش و پرورش استان قم خبر داد: 85 درصد فرهنگيان استان رتبهبندي شدهاند موج - قم - مدير کل آموزش و پرورش استان قم گفت: 85 درصد فرهنگيان استان قم رتبهبندي شدهاند و با پيگيريهاي صورت گرفته حق تدريس 330 نفر براي پيشدبستانيهاي آزاد جذب شده است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل آموزش و پرورش استان قم در ششمين جلسه شوراي آموزش و پرورش استان قم در سال 94 که در تالار امام جواد (ع) برگزار شد، با بيان اينکه طرح مهر 94 امسال با رخدادهاي متفاوتي همراه بوده است، تصريح کرد: امسال دوره دبيرستان از چهار سال به سه سال کاهش يافته و يک سال به دوره راهنمايي اضافه شده است.
وي با اشاره به اينکه آمادگي دبيران براي حضور در کلاسها يکي از دغدغههاي اصلي آموزش و پرورش بوده است، افزود: نزديک به يکهزار و 500 معلم در دوره ابتدايي در استان قم کمبود داريم که متاسفانه رديف اعتبارات مشخصي براي اين معلمها در نظر گرفته نشده است.
حميدرضا شيخالاسلام از جذب 107 نفر در سال جاري در اين اداره کل خبر داد و گفت: اين افراد بايد به مدت يک سال دورههاي لازم را سپري کنند تا در سال آينده بتوانند در استان قم فعاليت داشته باشند به همين علت امسال نيز آموزش و پرورش استان قم نميتواند از ظرفيت اين افراد استفاده کند.
وي بررسي رتبهبندي فرهنگيان اداره کل آموزش و پرورش استان قم را يکي ديگر از اقدامات انجام شده برشمرد و مطرح کرد: 85 درصد فرهنگيان استان قم رتبهبندي شدهاند و با پيگيريهاي صورت گرفته حق تدريس 330 نفر براي پيشدبستانيهاي آزاد جذب شده است.
مدير کل آموزش و پرورش استان قم با تاکيد بر اينکه مسوولان وزارتخانه آموزش و پرورش مشارکت مناسبي براي رفع مشکل کمبود فرهنگيان قمي داشتهاند، يادآور شد: اميدواريم در سال آينده نيز بتوانيم تعداد معلم مورد نياز را براي استان تامين کنيم.
وي با اشاره به اينکه دانشآموزان بخش کهک نسبت به رشتههاي فني و حرفهاي و کار و دانش تمايل بسياري ندارند، اظهار کرد: آموزش خانواده فعاليت خود را در اين بخش آغاز کرده است و تاکنون 70 نمايشگاه در هنرستانها دائر شده که علاوه بر دانشآموزان خانوادهها نيز از اين نمايشگاهها بازديد کردهاند.
شيخالاسلام خاطرنشان کرد: استقبال دانشآموزان از رشتههاي فني و حرفهاي در سطح کشور 12 درصد کاهش داشته اما استان قم در اين زمينه سه درصد افزايش يافته است که اين دستاورد نشان از فعاليتهاي مسوولان آموزش فني و حرفهاي استان براي آگاهبخشي ميان دانشآموزان است.
وي بر لزوم تجهيز هنرستانها تاکيد کرد و گفت: سال گذشته 800 ميليون تومان در اين زمينه هزينه شده اما امسال تاکنون اعتباري در اين زمينه در نظر گرفته نشده است.
مدير کل آموزش و پرورش استان قم با بيان اينکه سال گذشته نزديک به ايام عيد نوروز با مشارکت کميته امداد امام خميني پوشاک 4 هزار دانشآموز را تامين کردهايم، تصريح کرد: براي اينکه بتوانيم اقدامات گسترده را در استان قم انجام دهيم بايد از ظرفيت دستگاههاي مختلف استان استفاده کنيم.
وي با اشاره به حضور دانشآموزان در مراکز پيش دبستاني غيرمجاز بيان کرد: با توجه به مشکلاتي که فعاليت اين مراکز براي دانشآموزان استان به دنبال دارد بايد شيوه برخورد با اين مراکز و دستگاه متولي اين امر مشخص شود.
شيخالاسلام از مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد نظارت آموزش و پرورش بر عملکرد مراکز پيش دبستاني ياد کرد و گفت: مهدهاي کودک زير نظر ادارهکل بهزيستي و بوستانهاي قرآني زير نظر سازمان تبليغات اسلامي اداره ميشود که هر کدام تعاريف و شرايط متفاوتي دارد.
وي با بيان اينکه سهميه راهيان نور استان قم براي سال جاري 16 هزار دانشآموز است، عنوان کرد: در سال گذشته 6 هزار دانشآموز به اين اردوها اعزام شدند اما امسال با توجه به اعتبارات موجود بايد 10 هزار دانشآموز را اعزام کنيم.
مدير کل آموزش و پرورش استان قم با تاکيد بر اينکه راهيان نور به عنوان يک عمليات فرهنگي بزرگ نيازمند نگاه ويژه مسوولان استاني است، گفت: از روز 21 اين ماه نخستين اعزام دختران به اردوهاي راهيان نور انجام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 6]