تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804353254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشخوان خبر/انتخابات شوراهای دانش آموزی به یک فرآیند ملی تبدیل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: پیشخوان خبر/انتخابات شوراهای دانش آموزی به یک فرآیند ملی تبدیل شده است


هجدهمین انتخابات شوراهای دانش آموزی امروز در سراسر کشور و در بیش از ۹۰ هزار واحد آموزشی برگزار می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مهدی علی اکبرزاده، مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با حضور در برنامه پیشخوان خبر درباره این دوره از انتخابات شوراهای دانش آموزی و فرآیند برگزاری آن گفت: از اهداف و برنامه های وزارت آموزش و پرورش تربیت و آماده سازی دانش آموزان برای فعالیت های اجتماعی آینده است.
علی اکبرزاده
دانش آموزان با شرکت در انتخابات شوراهای دانش آموزی و انتخاب کاندیداهای خود به اعتماد به نفس، خود باوری و قبول موثر بودن در جامعه می رسند. او گفت: از وظایف اصلی این شورا، کمک به مدیران در تصمیم هاست. در جلسات انجمن اولیا و مربیان، شورای دبیران و یا فعالیت های مختلف مدارس در حد ضروت اعضا یا نماینده آنها می توانند شرکت کنند. اما مدیران نباید فکر کنند که با تشکیل این شوراها تداخل کاری به وجود خواهد آمد. طبق قانون اعضای شوراها مشاورین مدیر هستند و به آنها کمک می کنند. امسال همزمان در سراسر کشور، ساعت 9 صبح انتخابات شوراهای دانش آموزی برگزار می شود. حدود 95 هزار واحد آموزشی در این انتخابات شرکت می کنند. دانش آموزان از 15 روز پیش در انتخابات ثبت نام و از یک هفته قبل تبلیغات خود را آغاز می کنند. از سوم ابتدایی تا آخر دوره متوسطه دانش آموزان می توانند در انتخابات شرکت کنند.
علی اکبرزاده افزود: پیش بینی می کنیم بیش از 9 میلیون دانش آموز در این انتخابات شرکت کنند. بیش از 650 هزار دانش آموز نیز در این تعداد مدرسه از اعضا اصلی خواهند بود. تعداد اعضا از 5 نفر تا 11 نفر متناسب با جمعیت مدارس متغیر است. از این اعضا 2 نفر هم عضو علی البدل خواهند بود. پس از انتخابات شمارش آرا آغاز می شود و پس از چند ساعت نتیجه به ادارات آموزش و پرورش ارسال می شود و به طور رسمی فعالیت اعضا جدید در مدارس آغاز می شود. این اعضا مشاورینی قدرتمند برای مدیران مدرسه هستند و از لحاظ فکری و تصمیم سازی به مدیر مدرسه کمک کنند. او تاکید کرد: انتخابات شوراهای دانش آموزی از وظایف مدیران مدارس است. در ماده 18 و 20 آیین نامه اجرایی مدارس این امر لحاظ شده است وقانونی است. مدیر محترم مدرسه هم با تشکیل جلسات و مدیریت آن در به وجود آمدن جوی صمیمی میان دانش آموزان برای اجرای کارها کمک کند. مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش درباره ترکیب منتخبین شورای دانش آموزی گفت: پس از تشکیل شورا، هیئت رئیسه منشی و دبیر و اعضا شورا تشکیل خواهد شد و هر عضو می تواند عنوانی را به خود اختصاص بدهد. به طور مثال یک عضو می تواند در حوزه های پرورشی، ورزشی و آموزشی فعالیت کند. در مدارسی که تعداد از 50 نفر کمتر است، 5 نفر را برای عضویت شورا انتخاب می کنیم؛ اما در مدارس بالای 550 نفر تعداد اعضا به 11 نفر می رسد.

علی اکبرزاده افزود: گاهی فرمانداری ها و استانداران و مدیران کل استان ها در جمع دانش آموزان در انتخابات حاضر می شوند و انتخابات شوراهای دانش آموزی به یک فرآیند ملی در آموزش و پرورش تبدیل شده است.

حسن بیگی، عضو شورای دانش آموزی درباره فعالیت این شوراها گفت: شورای دانش آموزی از مهمترین نهادها برای تبادل اطلاعات در بخش های مختلف است و توانسته محیطی را فراهم کند تا دانش آموزان برای فعالیت های مختلف تربیت شوند و روحیه مسئولیت پذیری در آنها تقویت شود.
متاسفانه مشکلی که در برخی مدارس هست به این شورا به عنوان یک نهاد لازم و ضروری نگاه نمی کنند و اگر توجه بیشتر شود می توانیم تاثیرات مثبت آن را در مدارس شاهد باشیم.  
دانلود

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن