واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ آبان ۱۳۹۴ (۱۰:۴ق.ظ)
هاشمي مطرح کرد: افتتاح بيمارستان امام حسين (ع) فسا در آينده نزديک موج - وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ابراز اميدواري کرد: با تلاشهايي که صورت خواهد گرفت مقدمات اتمام بيمارستان يکصد و 60 تختخوابي امام حسين (ع) شهرستان فسا تا پايان سال 95 فراهم شود.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن هاشمي در افتتاح بخش سي سي يو بيمارستان حضرت وليعصر (عج) شهرستان فسا با بيان اين که روند درماني در اين بيمارستان با توجه به استانداردهاي پزشکي از جمله تعداد پزشکان متخصص و تختهاي بيمارستاني خوب است، گفت: نکته قابل توجه در اين بيمارستان تغيير چشمگير فضاي بيمارستان پس از اجراي هتلينگ است که منجر به حفظ کرامت بيماران و همراهان آنها شده است.
وي با تاکيد بر اين که با وجود تمام اين موارد رضايت مردم شرط است، اظهار کرد: با توجه به آنچه که در گفت و گو با بيماران متوجه شديم، رضايت مردمي از ارائه خدمات در اين بيمارستان در سطح خوبي ارزيابي ميشود و وضعيت ارائه خدمات با گذشته قابل مقايسه نيست.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با ابراز اميدواري از تسريع در ساخت بيمارستان يکصد و 60 تخت خوابي امام حسين به عنوان جايگزين بيمارستان دکتر علي شريعتي، عنوان کرد: طبق برنامه ريزيهاي انجام شده توسط وزارت بهداشت و مجري طرح از سوي وزارت راه و شهرسازي و نيز اعتبارهاي در نظر گرفته شده اميدواريم ساخت اين بيمارستان تا پايان سال 1395 پايان يابد.
هاشمي افزود: در اين صورت تصور ميشود شهرستان فسا و توابع آن از نظر تعداد تختهاي بيمارستاني به نقطه مطلوبي دست يابد. اگرچه بيمارستان دکتر شريعتي نيز قابليت اين را دارد که با بازسازي و نوسازي بخشهايي همانند روانپزشکي، سوختگي امکان ارائه خدمات به مردم اين بخش از منطقه فارس را داشته باشد.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با اشاره به اين که اقدامات دانشگاه علوم پزشکي فسا در ارتقا خدمات و تأمين نيروي تخصصي و فوق تخصصي مؤثر بوده است، اظهار کرد: اين شهرستان يکي از قطبهاي خوب بهداشتي درماني در کشور است.
گفتني است در قالب بسته هتلينگ طرح تحول نظام سلامت تعداد هفت بخش بيمارستان وليعصر شهرستان فسا در استان فارس بازسازي و تعداد پنج بخش بهسازي شده است.
همچنين تعداد تختهاي بيمارستاني در بخش سي سي يو در اين بيمارستان از هشت تخت به 11 تخت پس از اجراي اين طرح افزايش يافته است.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به برنامههاي وزارت بهداشت در خصوص طرحهاي ارتقاي سلامت بهداشت دهان و دندان در سراسر کشور گفت: بهداشت دهان و دندان در کشور عمدتاً بر امور پيشگيري از پوسيدگي دندان متمرکز است. در اين راستا معاونت بهداشتي وزارت بهداشت برنامه مفصلي را در دست اجرا دارد.
هاشمي افزود: براي پيشگيري از پوسيدگي دندان با استفاده از فلورايد تراپي براي افراد در مقطع دبستان طي يک سال و نيم آينده برنامههاي مناسبي اجرا خواهد شد.
وي با تشکر از اقدامات اثرگذار رسانه ملي در معرفي طرحهاي پيشگيري از پوسيدگي دندان با استفاده از گزارشهاي متعدد گفت: در بخش درمان نيز منتظر حمايت جدي بيمهها هستيم؛ زيرا بخش عمده اي از هزينههاي درماني مردم در حوزه دهان و دندان است.
هاشمي افزود: خدمات دولت در بخش دهان و دندان با بخش بستري قابل مقايسه نيست زيرا در اين بخش بيشتر حوزه خصوصي به صورت فعال به ارائه خدمات ميپردازد و از همين رو نيز براي تأمين و حمايت هزينههاي بالاي دندانپزشکي حمايت بيمهها امري ضروري است.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با ابراز اميدواري نسبت به اين که در بخش دهان و دندان بالغان نيز حمايت بيمهها را شاهد باشيم، عنوان کرد: وظيفه ما کاهش پوسيدگي دندانها است که سن مورد توجه ما اکنون دبستان است؛ در مقاطع بعد نيز تا دوران دبيرستان را تحت پوشش قرار خواهيم داد و اميد داريم در سالهاي آينده شيوع پوسيدگي دهان و دندان را کاهش دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]