واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: امضاء تفاهم نامه ساخت نخستین بیمارستان هسته ای کشور
تفاهم نامه ساخت نخستین بیمارستان هسته ای در غرب آسیا صبح امروز به امضای رئیس سازمان انرژی اتمی، وزیر بهداشت و شهردار تهران رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، هدف از ساخت بیمارستان هزار تختخوابی ولایت که در بوستان ولایت ساخته می شود، ارائه خدمات پزشکی هسته ای و به کارگیری این دانش و استفاده از رادیوداروهاست. رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: فعالیت های صلح آمیز هسته ای فقط در غنی سازی و آب سنگین خلاصه نمیشود. علی اکبر صالحی در مراسم امضای تفاهم نامه ساخت نخستین بیمارستان هسته ای کشور افزود: در این روزها یکی از نیازهای اساسی جامعه که همان تاسیس بیمارستان ویژه تخصصی در عرصه هسته ای است برطرف می شود. او گفت: همانطور که از قبل اعلام شده بود درصدد هستیم که فضای منفی تبلیغی درباره فعالیت های صلح آمیز هسته ای را تغییر دهیم.
صالحی افزود: دیگران به گونه ای تبلیغ کردند که هرگاه صحبت از فعالیت های هسته ای به میان می آمد گویی فقط این فعالیت ها در زمینه آب سنگین و غنی سازی است در صورتی که این گونه نیست.
رئیس سازمان اتمی گفت: شما نام رادیو داروها را شنیده اید، هم اکنون در کشور برای یک میلیون بیمار نیازمند رادیودارو تولید می شود که غنی سازی 20 درصد نیز از همین جا آغاز شد.
صالحی افزود: هنگامی که سوخت راکتور تهران تمام شد و ما از آنها درخواست کردیم که به ما سوخت بدهند طرف های خارجی از این موضوع امتناع کردند اما برادران و خواهران شما کاری را که باورکردنی نبود ظرف دو سال انجام دادند و یک روز هم راکتور بدون سوخت نماند.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: جوانان ما کارهای نشدنی را انجام دادند و اگر ملتی بخواهد روزی اراده خود را به کرسی بنشاند و از حیات طیبه برخوردار باشد دست تقدیر راهی جز این ندارد.
صالحی افزود: این بار نیز فرزندان ملت در سازمان انرژی اتمی پس از برجام که اقدامی بزرگ و تاریخ ساز بود و دیری نخواهد پایید که همه شاهد نتایج آن خواهند بود با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شهرداری تهران زمینه های تاسیس این بیمارستان را فراهم کرده اند.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به امضای تفاهم نامه نخستین بیمارستان هسته ای کشور گفت: این بیمارستان در نوع خود در منطقه و آسیا نظیری نخواهد داشت.
صالحی افزود: در این بیمارستان قرار است هم کار تشخیصی، درمانی و تحقیقاتی صورت گیرد و دیگر نیاز به رفتن هموطنان به خارج از کشور برای درمان نباشد.
او تاکید کرد: در این بیمارستان از مدرن ترین تجهیزات بیمارستانی و پرتو درمانی استفاده خواهیم کرد که در جهان انگشت شمار خواهد بود.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: مرکز تحقیقاتی که در کنار بیمارستان ساخته خواهد شد علاوه بر کارهای پژوهشی در ساخت و نوآوری و طراحی تجهیزات مدرن بیمارستانی هسته ای نیز نقش ویژه ای خواهد داشت.
صالحی همچنین از همکاری شهردار تهران در امضای تفاهم نامه و کمک برای ساخت این بیمارستان قدردانی کرد و گفت: آقای قالیباف در مدیریت، نمونه شاخصی هستند که برای بهره برداری از پروژه ها روزشمار می گذارند.
او خاطر نشان کرد: شهردار تهران به عنوان یکی از ارکان مهم در ساخت این بیمارستان، پایبند هستند و در همه عرصههای مدیریتی نقش چشمگیری و موثری دارند.
رئیس سازمان انرژی اتمی با قدردانی از وزیر بهداشت گفت: آقای هاشمی در دو سال اخیر انقلابی در سلامت ایجاد کرده اند و این نشان می دهد زمانی که اراده مدیریت، صحیح و چشم انداز درست باشد می توان به اهداف برنامه دست یافت.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: به طور قطع آثار بیمارستان هسته ای نه فقط در کشور بلکه در منطقه نمایان و خدمات این بیمارستان به کشورهای همسایه ارائه خواهد شد.
علی اکبر صالحی در ادامه سخنانش در مراسم امضای تفاهم نامه ساخت نخستین بیمارستان هسته ای کشور با اشاره به اهمیت نمونه سازی و الگوسازی در کشور افزود: اگر الگوی خوبی از امری به جامعه عرضه شود یقینا توسعه آن امر به درستی پیش خواهد رفت.
او گفت: ما امیدواریم در بعد به کارگیری تجهیزات پرتودرمانی و تشخیص پرتویی بتوانیم الگویی را پیریزی کنیم که بیمارستانی در این زمینه با بالاترین استانداردهای ممکن احداث و اداره شود.
صالحی به حساس بودن تجهیزات پرتویی اشاره کرد و گفت: اگر استانداردهای لازم چه در بعد به کارگیری نیروی انسانی و چه در بعد تجهیزات رعایت نشود خطراتی متوجه بیمار می شود.
او گفت: امروز در تاریخ ثبت خواهد شد و آثار این بیمارستان نه فقط در کشور بلکه در منطقه نمایان خواهد شد.
دوشنبه ۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]