تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803098129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار جلالي راهبردهاي مقابله با تهديدات پدافند غير عامل را تشريح کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۳۲ب.ظ)
در اولين روز از هفته پدافند غيرعامل؛ سردار جلالي راهبردهاي مقابله با تهديدات پدافند غير عامل را تشريح کرد موج - در اولين روز از هفته پدافند غيرعامل در دانشگاه امام حسين، نخستين نشست دانش آموختگان حوزه پدافند غيرعامل و گردهمايي علمي سلمان فارسي (خندق) با حضور سردار غلامرضا جلالي و چند تن از اساتيد اين دانشگاه برگزار شد.
در اوليت نسشت دانش آموختگان حوزه پدافند غيرعامل و همايش علمي سلمان فارسي، سردار غلامرضا جلالي رئيس سازمان پدافند غيرعامل، ضمن عرض تسليت شهادت امام حسين (ع) و پاسداشت خاطره شهدا بويژه سردار کراره اي جعفر (دانشمند پدافند غيرعامل) به اقدامات اين نهاد در مقابل با تهديدات پرداخت.
وي با شاره به دوعنصر دفاع و تهديد در مقوله پدافند غيرعامل، تهديدات را به دو قسم طبيعي و انسان ساز تقسيم کرد.
سردار جلالي در اين باره گفت: تهديدات انسان ساز که غيرثابت و داراي ماهيت دانش پايه هستند، در حوزه عملکرد اين سازمان پدافند غيرعامل قرار دارند.
از اين رو با توجه به ذات دانش پايه و فناوري محور تهديدات انسان ساز، دانش در شرايط امروز هم مي تواند فرصت ساز باشد و هم تهديدساز که در اين شرايط ما به روش هوشمندانه، ضمن بهره وري از دانش با رويکردي مناسب به مقابله با تهديدات ناشي از آن مي پردازيم.
وي همچنين تاکيد کرد: از آنجا که دانش پويا است، ماهيت تهديدات و عملکرد پدافند غيرغعامل نيز دايناميک است، از اين رو کار پايش، نگاه به تهديد و مهندسي تهديدشناسي بايد به طور مستمر انجام شود و از آنجا که دانش در مراکز علمي توليد مي شود، شيوه مقابله با تهديدات ناشي از آن نيز بايد در جايگاه و مراکز علمي مانند دانشگاه امام حسين صورت گيرد. بر اين اساس جنگ ها امروز از دانگشاه ها شروع مي شود و مقابله با آنها نيز در دانشگاه ها طراحي مي شود، ديگر راهبردهاي سنتي پاسخگو نيست.
رئيس سازمان پدافند غيرعامل افزود بر اين اساس آموزش و کار علمي يک رويکرد جدي در اين سازمان است و پس از آنکه سال گذشته اساسنامه سازمان پدافند غيرعامل به تصويب رهبري رسيد، ما به دسته بندي هشت تهديد جديد رسيديم که شامل سايبري، زيستي، شيميايي، هسته اي و پرتوي، مردم محور، اقتصاد، کالبدي يا زيرساختي و عمومي مي شود.
سردار جلالي راه هاي مقابله با اين تهديدات را در 5 راهبرد خلاصه کرد.
وي اولين راهبرد را بحث تهديدشناسي دانست و گفت: ما تهديدشناسي را که امروزه در بسياري از رشته هاي دانشگاه حذف شده اند، موضوعي جدي مي دانيم که شامل بحث منابع انساني تهديدات مهندسي تهديدشناسي، تکنولوژي و دانش مي شود.
راهبرد دوم از ديد سردار جلالي عمق بخشي و توليد و مديريت دانش است. در اين راستا وي از ضرورت راه اندازي کرسي هاي نظريه پردازي در حوزه تهديدات پدافندغير عامل سخن گفت.
همچنين سردار جلالي تصريح کرد: سامان دهي قطب علمي و پژوهشي در حوزه پدافند غيرعامل و راه اندازي نهضت توليد کتاب و مستندات علمي و همچنين نشريه هاي علمي پژوهشي و حتي دانشجويي در اين زمينه لازم و ضروري است.
وي توسعه در زمينه اجرايي و آموزشي در حوزه پدافند غيرعامل را راهبرد سوم ذکر کرد. در اين رابطه مفاهيم ساختارسازي در حوزه آموزشي، غيرنظامي کردن مفاهيم پدافند غيرعامل، توسعه انجمن هاي علمي پدافند غيرعامل و پل زدن علمي به مراکز غير نظامي را از رويکردهاي اين راهبرد برشمرد.
سردار جلالي در ادامه افزود: توسعه علمي درحوزه مهندسي و کالبد راهبرد چهارم است، دراين رابطه بايد ضمن تضاد و مخالفت با استاندارد جهاني بر اساس شرايط اقليمي و تهديد مبنا، پايه هاي استاندارد را در کشور ايجاد کرد، در واقع بايد نهضت استاندارد بومي داشته باشيم.
وي توسعه و ارتقاي حرکت آموزش در حوزه پدافند غيرعامل را راهبرد پنجم دانست. در اين راستا سردار جلالي گفت: ما بايد يک نقشه راه علمي تهيه کنيم، زيرساخت هاي لازم را ايجاد کنيم و با قطب بندي علمي و پژوهشي، با ايجاد همکاري داخلي ميان مراکز علمي و آموزشي کشور به رقابت با خارجي ها بپردازيم.
در پايان اين مراسم ضمن رونمايي از چند اثر در حوزه پدافند غيرعامل از محققان و اساتيد برتر تقدير شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن