واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: داوران ايراني كمي مسن هستند رييس كميتهي داوران فدراسيون كشتي: جوانگــرايي نكنيم؛ به مشكل برخواهيــم خـورد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اراك
سرويس: ورزشي - كشتي
رييس كميتهي داوران فدراسيون كشتي از قضاوتهاي مسابقات بينالمللي جام شهدا اظهار رضايت كرد.
مهدي خالدي در پايان اين رقابتها درگفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مركزي، افزود: در هر مسابقهاي اعتراضاتي به قضاوت داوران وارد ميشود، چرا كه مسابقات كشتي با سه داور قضاوت مي شود و امكان اشتباه وجود دارد اما، با توجه به فيلم برداري از مسابقات، تلاش ما اين بود كه عدالت در جام شهدا رعايت شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه تعداد از بهترين هاي داوري كشتي ايران در جام شهدا قضاوت كردند؟ گفت: بر اساس قوانين، داوران درجه يك در طول سال بايد دوبار كنترل شوند و داوران درجه دو حداقل بايد در يك مسابقه تست شوند؛ به همين دليل براي مسابقات بين المللي داوران را تقسيم بندي مي كنيم و در جام شهدا هم تلفيقي از داوران درجه يك و دو به قضاوت پرداختند؛ ضمن آنكه سه داور از كشورهاي تركيه، آذربايجان و ارمنستان هم در مسابقات اراك قضاوت كردند.
خالدي در ارزيابي از وضعيت داوري كشتي ايران گفت: داوران ما كمي مسن هستند و اگر قرار باشد با همين روال پيش برويم، در داوري دنيا به مشكل خواهيم خورد و روزي مي رسد كه جايگزيني براي داوران با تجربه نخواهيم داشت؛ به همين دليل بايد فكري براي اين موضوع كرد و داوران جوان تر و با تحصيلات بالا به مرور جايگزين داوران پا به سن گذاشته شوند.
وي در مورد سهميه داوران ايراني براي قضاوت در المپيك پكن اظهار كرد: در المپيك فقط دو داور خواهيم داشت كه "بهمن طالبي" و "علي اكبر طهماسبي"، نماينده جامعه داوري كشتي ايران در پكن خواهند بود. حداكثر داوري كه يك كشور مي تواند در المپيك داشته باشد سه داور است كه فيلا تشخيص داده است، از ايران دو داور در المپيك قضاوت كنند كه اين مسئله يك نقطه ضعف براي داوري كشتي ايران است.
خالدي در مورد اشتباهات داوران و تاثير آن بر نتايج مسابقات گفت: نميتوانم بگويم كه داوران به طور عمدي حق كشتي گيري را ضايع مي كنند، اشتباهات داوري همه جا و در همه رشته ها وجود دارد اما، دليل نمي شود كه كشتي گيران در شكست ها داوران را مقصر بدانند.
رييس كميتهي داوران فدراسيون كشتي در پايان در مورد سطح فني مسابقات جام شهدا اظهار كرد: درست است كه تعداد كشورهاي زيادي در اين مسابقات حضور نداشتند اما، با توجه به برگزاري مسابقات جهاني جوانان در تركيه، ترك ها كشتي گيران بسيار خوبي به اراك آورده بودند و با سرمايههاي اصلي خود در مسابقات شركت كرد؛ حتي به جرات مي توان گفت كه ترك ها مسابقات انتخابي خود براي حضور در رقابت هاي جهاني را در اراك برگزار كردند.
انتهاي پيام
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]