تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867384662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودرو ملی ترکیه به ایران می‌آید؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خودرو ملی ترکیه به ایران می‌آید؟




در نظر گرفتن تسهیلات 25 میلیون تومانی برای مشتریان خودرو و تصویب آن در شورای پول و اعتبار، یکی از مهمترین خبر هفته گذشته خودروسازی کشور، چه آنکه دولت و خودروسازان امیدوارند به واسطه این تصمیم، گرما به بازار یخ زده خودروهای داخلی برگردد.





اقتصاد نیوز: در نظر گرفتن تسهیلات 25 میلیون تومانی برای مشتریان خودرو و تصویب آن در شورای پول و اعتبار، یکی از مهمترین خبر هفته گذشته خودروسازی کشور، چه آنکه دولت و خودروسازان امیدوارند به واسطه این تصمیم، گرما به بازار یخ زده خودروهای داخلی برگردد.
 
هرچند مسوولان بانک مرکزی در نشست خبری اعلام جزئیات بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود، ابتدا عبارت «وام» را به کار برده و در نتیجه این‌گونه القا شد که وام خودرو به 25 میلیون تومان افزایش یافته است، اما بعدا مشخص شد داستان چیز دیگری بوده و 25 میلیون تومان موردنظر با سازوکار جدیدی پرداخت خواهد شد.
 
طبق آنچه رسانه‌ها از قول رییس کل بانک مرکزی منتشر کردند، دولت در بسته سیاستی خود برای خروج از رکود، وام خودرو را از 15 به 25 میلیون تومان افزایش داده و بر این اساس، متقاضیان می‌توانند تا سقف 80 درصد از قیمت خودرو، از این وام که مدت بازپرداخت این وام هفت ساله و نرخ سود آن نیز 16 درصد است، استفاده کنند.
 
به عبارت بهتر، برای افکار عمومی اینگونه جا افتاد که دولت برای خروج بازار خودرو از رکود، 10 میلیون تومان به وام خودرو اضافه و شرایط آن را نیز تسهیل کرده است و از همین رو متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل، در خواست 25 میلیون تومان وام برای خرید خودرو بدهند.
 
این در حالی بود که به فاصله چند ساعت از انتشار خبر «افزایش وام خودرو»، مسوولان بانک مرکزی به‌نوعی اعلام کردند 25 میلیون تومان موردنظر، در قالب «وام» پرداخت نمی‌شود و اصلا قرار نیست پولی به مشتریان داده شود.
 
بر این اساس، خودروسازان اسناد خود مبنی بر فروش محصولات شان به مشتریان را نزد بانک مرکزی برده و معادل ریالی آن را دریافت می‌کنند. مشتریان نیز که از تسهیلات 25 میلیون تومانی بهره مند شده اند، آن را با سودی 16 درصد و در مدت زمان هفت سال بازپرداخت خواهند کرد. به احتمال زیاد،تسهیلات 25 میلیون تومانی تا اواسط آبان ماه روند اجرایی به خود خواهد گرفت و با این حساب باید منتظر ماند و دید آیا بازار به واسطه آن،خواهد لرزید؟
 
باز هم کمپین علیه خودرو

اما به فاصله کوتاهی پس از اعلام خبر تسهیلات 25 میلیون تومانی خرید خودرو،حاشیه و گرفتاری جدیدی در شبکه‌های اجتماعی، دامان خودروسازان کشور را گرفت و آن چیزی نبود جز تشکیل کمپینی جدید علیه آنها. کمپین جدید این بار به سراغ تسهیلات 25 میلیون تومانی خرید خودرو رفته و کاربران شبکه های اجتماعی را به همچنان به نخریدن خودرو ترغیب کرده است.
 
در پیام‌های پخش شده توسط کمپین موردنظر، به مشتریان هشدار داده شده که تسهیلات خودرو به دلیل سود بالا و همچنین اینکه تا هفت سال آنها را زیر بار قسط خواهد برد، به صرفه نیست.
 
این کمپین در حالی شکل گرفته که سه چهار ماهی می شود کمپین «خرید خودرو صفر ممنوع» در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده و برخی معتقدند یکی از دلایل رکود بازار، همین ماجرا است.
 
هشدار نسبت به بمب های متحرک

هفته گذشته اما خبری مهم از سوی مسوولان صنعت سی ان جی کشور اعلام شد و آن، در معرض انفجار بودن خودروهای دوگانه سوز بود.

این خودروها از آنجاکه تست های لازم برای بررسی میزان فرسودگی شان انجام نشده، به دلیل نازک شدن لایه کپسول های سی ان جی خود، در معرض خطر انفجار قرار دارند.
 
آن طور که رییس انجمن جایگاه‌داران سی ان جی کشور، عنوان کرد، در حال حاضر سه میلیون خودرو دوگانه سوز در معرض خطر انفجار قرار دارد و باید فکری به حال تست ادواری آنها کرد. به گفته اردشیر دادرس، موعد بازرسی ادواری این سه میلیون خودرو فرا رسیده است و اگر نسبت به تست آنها اقدام نشود، خطرساز خواهند بود.
 
وی با بیان اینکه بازرسی ادواری دوگانه سوزها به خط قرمز رسیده، از وقوع شش مورد انفجار دوگانه سوزها خبر داد و تاکید کرد و هرچه زمان بگذرد، ضریب خطر این خودروها نیز بالاتر می رود. مسوولان سی ان جی کشور اما هشداری دیگر نیز دادند و آن خطر تعطیلی واحد های تولیدی شان بود. به گفته آنها،خودروسازن بدهی 50 میلیاردی شان را با سازندگان کپسول های سی ان جی تسویه نکرده اند و با ادامه این شرایط، تا یک ماه دیگر این صنعت خواهد خوابید.
 
دست و دلبازی سایپا

بازار خودروهای چینی اما گویا به حدی راکد شده که سایپایی ها به ناچار، بیش از 13 میلیون از قیمت دو خودرو چینی خود کم کرده اند تا شاید بتوانند پارکینگ هایشان را از وجود این محصولات خالی کنند.
 
بر این اساس، خبر می رسد سایپا قیمت کارخانه‌ای چانگان CS35 را به حدود 75 میلیون تومان رسانده و این به معنای کاهش قیمت رسمی خودرو موردنظر به میزان 13 میلیون و 450 هزار تومان است.
 
همچنین یک چینی دیگر نیز قربانی دست و دلبازی سایپا شده و مسوولان این شرکت از قیمت آن نیز 13 میلیون و 550 هزار کاسته اند.خودرو موردنظر، چانگان ایدو نام دارد و قیمت آن به حدود 70 میلیون تومان کاهش یافت است.
 
خودرو ملی ترکیه به ایران می آید؟

اما همسایه شمال غربی ایران هوس تولید خودرو ملی به سرش زده است، آن هم در شرایطی که تجربه این خودروها در ایران، چندان موفق نبوده و بسیاری از کارشناسان با ساخت خودروهای به اصطلاح ملی مخالف هستند.
 
با این حال، هفته گذشته خبر رسید که دولت ترکیه حق تولید نسل دوم خودروی قدیمی ساب 9-3 را از سازمان خودروهای برقی ملی سوئد خریداری کرده و این محصول قرار است اولین خودرو ملی این کشور باشد.
 
بر این اساس، شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه طی چند ماه اخیر با این سازمان سوئدی همکاری کرده است تا این خودروی قدیمی 13 ساله را به مدل جدیدی تبدیل کند. هرچند هنوز جزئیاتی در مورد این خودرو به‌طور رسمی منتشر نشده است، اما به‌نظر می‌رسد نمونه‌های اولیه آن به کادیلاک BLS شبیه هستند. ظاهرا ترکیه قصد دارد این محصول را به بازارهای صادراتی منطقه ارسال کند و با این حساب هیچ بعید نیست ایران نیز در آینده ای شاید نه چندان دور، میزبان خودرو ملی ترکیه‌ای‌ها باشد.







تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن