واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آبان ۱۳۹۴ (۱۲:۴۳ب.ظ)
طرح ساماندهي منطقه نمونه گردشگري قوتورسويي تصويب شد موج - طرح ساماندهي منطقه نمونه گردشگري قوتورسويي شهرستان مشگين شهر در کارگروه تخصصي گردشگري ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل تصويب شد.
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه کارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل با حضور معاون هماهنگي امور عمراني استانداري، مدير کل ميراث فرهنگي، معاون گردشگري و معاون سرمايه گذاري اين اداره کل و جمعي از مديران دستگاههاي عضو اين کارگروه، در سالن شيخ صفي استانداري اردبيل برگزار شد.
معاون گردشگري استان در اين جلسه با اشاره به مکان يابي هاي انجام شده توسط اداره کل حمل و نقل و پايانهها و اداره کل راه و شهرسازي و پليس راه براي نصب تابلوهاي راهنماي گردشگري در محورهاي مواصلاتي استان و حريم شهر اردبيل، گفت: حوزههاي مکان يابي شده داراي حريم مصوب اما در اختيار بخش خصوصي است که مجوز نصب تابلوها توسط اين بخش داده نميشود.
قادر تقي زاده خواستار اجراي مصوبات کارگروه در مورد صدور مجوز نصب تابلوهاي گردشگري در محورهاي مواصلاتي استان و حريم دولتي توسط اداره کل حمل و نقل و پايانهها و شهرداري اردبيل شد.
وي به الزام طي دورههاي آموزشي براي مديران و کارکنان رستورانهاي داخل شهر اردبيل و تصويب آن در اين کارگروه گردشگري تأکيد و پيشنهاد کرد: تمديد پروانه بهره برداري و پروانه کسب تمامي صنوف شهر سرعين منوط به گذراندن دورههاي آموزشي کوتاه مدت باشد.
تقي زاده شرکت در نمايشگاههاي بين المللي"ITB" آلمان و فيتور اسپانيا را براي افزايش جذب گردشگر خارجي و تعداد ثبت جهاني آثار تاريخي و طبيعي استان باتوجه به تأکيد استاندار مبني بر جذب گردشگر خارجي به عنوان اولويت نخست در توسعه گردشگري، بسيار حائز اهميت دانست و گفت: گردشگري درواقع صادرات پنهان است که بدون پرداخت هزينه توليد و حمل و نقل کالاهاي صادراتي ميتوان با جذب بي شمار گردشگران خارجي، سالانه درآمد ارزي بسيار بالايي به کشور وارد کرد.
وي به کاهش اعتبارات گردشگري تخصيص يافته استان در سال جاري نسبت به سالهاي گذشته اشاره کرد و يادآور شد: اگر گردشگري در اولويت اول توسعه استان ديده شده است به طبع اين اولويت بايد در تخصيص اعتبارات دولتي و تسهيلات بانکي نيز لحاظ شود.
معاون سرمايه گذاري و تأمين منابع اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در اين جلسه تنها راه برون رفت از رکود اقتصادي و شناساندن وجهه واقعي ايران را از طريق گردشگري ميسر دانست و گفت: به گردشگري به عنوان يکي از بخشهاي مهم اقتصادي علاوه بر نگرش فرهنگي بايد با نگاه اقتصادي نيز نگريست.
در ادامه جلسه، طرح ساماندهي منطقه نمونه گردشگري قوتورسويي بررسي و به تصويب اعضاي کارگروه تخصصي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان رسيد و مقرر شد اعتبار مطالعات زيست محيطي اين طرح نيز تأمين شود.
کريم حاجي زاده، مدير کل ميراث فرهنگي استان، نيز با تأکيد بر انجام مطالعات زيست محيطي منطقه نمونه گردشگري قوتورسويي، در دنيا اولويت نخست صنعت گردشگري و در همين راستا نخستين وظيفه شهروند کره زمين را حفاظت زيست کره عنوان کرد و افزود: در اين راستا تأکيد سازمان ميراث فرهنگي نيز بر تصويب مناطق نمونه گردشگري است که واقعاً داراي قابليت و پتانسيل گردشگري براي سرمايه گذاري هستند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري نيز با تصويب الزام طي دورههاي آموزشي کوتاه مدت براي تمامي صنوف گردشگري استان و سپس تمديد پروانه بهره برداري آنان، تصريح کرد: رستورانها و هتلداران و صنوف وابسته به گردشگري استان از نظر کيفي و کمي و رعايت اصول بهداشت و ايمني و فرهنگ گردشگرپذيري نياز به آموزش دارند.
علي آذرنژاد با تصويب کليات موضوع شرکت استان در نمايشگاههاي بين المللي"ITB" آلمان و فيتور اسپانيا موافقت و خاطرنشان کرد: گردشگري نوعي تجارت است که درحال حاضر ميتواند بزرگترين منبع درآمد اقتصادي کشور به شمار آيد.
همچنين در اين کارگروه، گزارش کوتاهي از نحوه برگزاري نمايشگاههاي بين المللي "ITB" آلمان و فيتور اسپانيا در سالهاي گذشته ارائه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]