تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803098096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هوشمند شدن 9 هزار کلاس درس مدارس شاهد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مشاور وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ هوشمند شدن 9 هزار کلاس درس مدارس شاهد مدیرکل امور شهدا و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت:یکی از کارهایی که در زمینه هوشمندسازی مدارس شاهد انجام شده، تهیه محتوای الکترونیک به صورت آنلاین، آف لاین و تهیه لوح فشرده درسی برای آموزش مجازی بوده است.
۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان ساعت 09:15

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمدحسین کفراشی در مراسم گردهمایی عوامل اجرایی طرح‌های شاهد استان اصفهان، با بیان اینکه نباید مدارس شهدا را با مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان اشتباه گرفت، گفت: مدارس شاهد به دلیل تنوع بالایی که در دانش آموزان دارد، مدارسی دولتی با شرایط خاص محسوب می‌شوند و هدف اصلی این مدارس ارائه خدمات بهتر به فرزندان شهدا و ایثارگران است و مدیران مدارس نباید ایجاد توقعی کنند که مدارس شاهد توانایی پاسخگویی به آن را نداشته باشند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش مدیران آموزش و پرورش برای ارتقا سطح علمی مدارس شاهد، اضافه کرد: برخی تصور می‌کنند که تعداد دانش آموزان شاهد کم شده و باید این مدارس را تعطیل کنیم، اما این تصور غلطی است، زیرا تعداد فرزندان جانبازان حتی با میزان جانبازی پنج درصد و آزادگان هم‌چنان زیاد است.

کفراشی با بیان اینکه مشکلات و فرسایشات روحی و جسمی جانبازان، آزادگان و ایثارگران خواه یا ناخواه بر روی خانواده آنها تاثیر می‌گذارد، گفت: مدیران مدارس شاهد باید تلاش کنند تا محیطی برای کاهش مشکلات اضطرابی فرزندان شاهد ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه برخی فرزندان شاهد به دلیل سخت بودن محیط خانه و دیدن عذابی که پدرشان تحمل می‌کند، می‌گویند ای کاش که پدرمان شهید شده بود، اظهار کرد: در آموزش و پرورش مدیران مدارس شاهد به صورت ویژه انتخاب می‌شوند، چراکه آنها سبب جلوه‌گر شدن زیبایی آموزش و پرورش شده و می‌دانند که چگونه با این دانش آموزان برخورد کنند. ایجاد محیط شاداب در مدارس شاهد

مدیر کل امور شهدا و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ایجاد محیط با نشاط و شاداب که در سند تحولی به آن اشاره شده است باید به صورت ویژه در مدارس شاهد به خصوص برای دانش آموزان دختر پیگیری شود به نحوی که مانع انحطاط این دانش آموزان به دلیل مشکلات خانواده شود.

کفراشی با بیان اینکه در مدارس شاهد هدف این نیست که همه دانش آموزان برتر و ممتاز باشند، تصریح کرد: در این مدارس باید علاوه پرداختن به بخش تخصصی دانش آموزان، به بخش تعهدی آنها نیز به صورت ویژه توجه شود. خروج 150 هزار نفر نخبه علمی از کشور

وی افزود: سالانه نزدیک به 150 هزار نفر نخبه علمی از کشور خارج شده و حدود 50 میلیارد دلار فرار مغزها داریم، سایر کسانی که در کشور می‌مانند این کار را به دلیل تعهد، ریشه خانوادگی و مذهبی انجام می‌دهند، پس باید به دنبال ایجاد گردش مغزها از طریق متعهد سازی دانش آموزان باشیم.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس شاهد مولود آموزشی انقلاب اسلامی بوده و مدیران باید کاری کنند تا فرهنگ ایثار و شهادت در همه مدارس جاری و ساری شود، اظهار کرد: متاسفانه در گذشته اهداف ایجاد مدارس شاهد فراموش شده و این عامل موجب ثبت نام افرادی در این مدارس شد که استحقاق آن را نداشتند.

کفراشی ادامه داد: امروز به دلیل آشنایی وزیر آموزش و پرورش با مدارس شاهد شرایط خوبی فراهم شده است؛ در این شرایط باید مدارس شاهد احیا شوند و به اهداف اصلی بازگردند.

وی با اشاره به طرح شاهد مربوط به پذیرش فرزندان جانبازان 25 درصد به بالا، گفت: با ایجاد سامانه سجا به طور دقیق می‌دانیم که در کدام مدرسه فرزند ایثارگر داریم، امسال به همین دلیل هیچ دانش آموز ایثارگری با مانعی برای ثبت نام برخورد نکرد و آمار ورودی دانش آموزان ایثارگر به مدارس شاهد که سال گذشته 45 در صد بود، امسال به 70 درصد رسید.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بنیاد شهید به طور جدی وارد موضوع مدارس شاهد شده و اعلام کرده‌اند که بودجه سال تحصیلی 94-95 را هرچه سریع‌تر پرداخت می‌کنند، ادامه داد: یکی از مشکلات در مدارس این است که دانش آموزان در تکنولوژی و فضای مجازی از مدیران و مسئولان جلوتر هستند و این موضوع از یک جهت نگران کننده است. هوشمند شدن مدارس شاهد

وی با بیان اینکه از تعداد 13هزار کلاس مدارس شاهد، 9 هزار عدد از آنها هوشمند شده‌اند، اضافه کرد: یکی از کارهایی که در این زمینه انجام شده، تهیه محتوای الکترونیک به صورت آنلاین، آف لاین و تهیه لوح فشرده درسی برای آموزش مجازی بوده است.

مدیر کل امور شهدا و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از اهداف آموزش و پرورش کیفیت بخشی به آموزش و انگیزش در همکاران فرهنگی برای تربیت نیروهای بهینه، متخصص و متعهد و ارائه خدمات بهتر است. رتبه بندی مدارس

کفراشی با بیان اینکه رتبه بندی مدارس شاهد از سال گذشته آغاز شده و وزارت آموزش و پرورش در چند روز آینده مدارس متعالی را معرفی می‌کند، اظهار کرد: اگر برخی از مدارس که در رتبه پایینی قرار گرفته‌اند در ارزیابی سال آینده همان رتبه ضعیف را کسب کنند، در کادر مدیریتی آنها تغیر ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: ثبت نام اینترنتی و ایجاد سامانه سجا در سال تحصیلی جدید با وجود مشکلاتی که داشت، موجب کاهش درگیری مدیران مدارس شاهد با خانواده‌ها و هم‌چنین دادن فرصت استراحت و برنامه ریزی بهتر به آن‌ها شد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان به ترتیب اولویت فرزند شهید، فرزند آزاده یا جانباز، رزمندگان و کارمندان بنیاد شهید و امور ایثارگران در مدارس شاهد ثبت نام می‌شوند، اظهار کرد: مدارس شاهد باید به دنبال جذب حداکثری فرزندان ایثارگران باشند چراکه اگر تعداد ثبت نام آن‌ها کم شود به تعطیلی مدارس شاهد نزدیک می‌شویم.

کفراشی با بیان اینکه هدف از تاسیس مدارس شاهد خدمت رسانی به فرزندان شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: متاسفانه در برخی استان‌ها مدیران وظایف و فلسفه ایجاد مدارس شاهد را فراموش کرده‌اند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن