واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۳:۳۹ب.ظ)
آيت الله مقتدايي عنوان کرد: اصل، شناخت هدف قيام امام حسين (ع) است موج - قم - رئيس شوراي عالي حوزه بر لزوم التزام واقعي و حقيقي به دين تاکيد کرد و گفت: مهم ترين درس عاشورا حفظ و پايداري ارزش هاي ديني است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم به نقل از مركز خبر حوزه، رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه در مراسم سوگواري سرور و سالار شهيدان که در مرکز مديريت حوزه علميه خواهران برگزار شد، با اشاره به اينکه امت شيعه عزادار امام حسين(ع) است، گفت: ملائکه آسمان ها و موجودات نيز عزادار اباعبدالله(ع) هستند.
وي تصريح کرد: هدف از برگزاري جلسات سوگواري در ايام محرم، عزاداري با معرفت و شناخت اهداف قيام امام حسين(ع) است.
آيت الله مقتدايي بر لزوم تبيين اهداف قيام امام حسين(ع) تاکيد کرد و ابراز داشت: گريه و عزاداري خوب است اما بايد دانست هدف سرور و سالار شهيدان در اين نهضت خونين چه بود و ايشان براي چه هدفي اين ايثار و فداکاري را انجام دادند.
آيت الله مقتدايي حفظ دين را يکي از مهم ترين اهداف قيام امام حسين(ع) دانست و گفت: دين آنقدر ارزشمند است که امام حسين(ع) جان خود و ياران را در اين مسير فدا مي کند و ما نيز بايد با بهره گيري از عاشورا، براي دين ارزش قائل باشيم.
وي ، دين را مجموعه احکام و اعتقادات و اخلاقيات عنوان کرد و ابراز داشت: بايد دين را در زندگي هاي شخصي و اجتماعي اجرايي کرد.
قائم مقام جامعه مدرسين همچنين بر لزوم التزام واقعي و حقيقي به دين تاکيد کرد و اظهار داشت: مهم ترين درس عاشورا حفظ و پايداري ارزش هاي ديني است.
وي با بيان اينکه دين در زمان يزيد بن معاويه رو به سقوط بود، گفت: پيامبر اکرم(ص) تا چه اندازه زحمت کشيد و دين خدا را نهادينه کرد اما يزيد، خدا را کنار گذاشته بود و فساد مي کرد و حدود الهي جاري نمي شد و شراب مي نوشيد.
رئيس شوراي عالي حوزه هاي علميه با تاکيد براينکه امام حسين(ع) براي حفظ عزت و شرف دين قيام کرد، ابراز داشت: سرور و سالار شهيدان با خون خود و يارانش از سقوط دين جلوگيري کرد.
آيت الله مقتدايي با اشاره به شرايط پذيرش همراهي با امام حسين(ع) اظهار داشت: افرادي بايد ايشان را همراهي مي کردند که از خود گذشته باشند و آماده ريختن خون خود باشند و بدانند رياست و حکومتي در کار نيست.
وي با اشاره به بصيرت و معرفت ياران امام حسين(ع) ابراز داشت: «مسلم بن عوسجه» در شب عاشورا هنگامي که سرور وسالار شهيدان از آنها بيعت را برداشت گفت اگر هزار مرتبه زنده و کشته شوم، باز هم در راه شما خواهم بود.
رئيس شوراي سياست گذاري حوزه هاي علميه خواهران با بيان اينکه دشمنان گمان مي کردند با اتمام رزم در عاشورا همه مسائل به فراموشي سپرده مي شود، اظهار داشت: ايثار و شهادت امام حسين(ع) و يارانش در عاشورا ضامن بقاي دين شد.
اين عضو خبرگان رهبري در پايان افزود: امروز دين به برکت عاشورا به ما رسيده است و بايد نسبت به حفظ و تداوم دين تلاش داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]