تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803078746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گذری بر گذشته، حال و پساتحریمِ «دارو» |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گذری بر گذشته، حال و پساتحریمِ «دارو»
کد خبر: ۵۴۱۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱ - 21 October 2015


رییس سازمان غذا و دارو ضمن مرور روزهای سخت دارویی کشور به دلیل تحریم‌ها، شرایط حوزه دارو در پساتحریم را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند با اشاره به وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در دوران پساتحریم، گفت: فراموش نکنید سال‌هاست مشکلات بین‌المللی داریم و سال‌هاست به دلیل تحریم‌ها، نقل و انتقالات بانکی و مالی متوقف است و واردات دارو و تجهیزات را به سختی انجام می‌دهیم.

وی بحران دارویی کشور به دلیل تحریم‌ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: بحران دارویی سال 91 را فراموش نکنید؛ مطمئن باشید این مشکلات در مورد صادرات ما هم وجود دارد و صادراتمان نیز واقعا به سختی انجام می‌شود.

دیناروند افزود: در همین شرایط بحرانی توانستیم عدد صادرات دارویی‌مان را به 150 میلیون دلار برسانیم؛ هرچند که این رقم صادرات در مقابل واردات یک میلیارد دلاری کم است، اما ما واقعا در شرایط عادی نیستیم و امیدواریم که در دوران پس از تحریم بتوانیم به اهدافمان جهت مثبت شدن تراز تجاری دارو دست یابیم.

وی با بیان اینکه اکنون صادراتمان از وارداتمان فراتر است و به سرمایه‌گذاری‌های بین‌المللی نیاز داریم، افزود: به سرمایه‌گذاری‌هایی نیاز است که تولید و اشتغال را در کشور ارتقا داده و نهایتا نیز سهم صادرات را افزایش دهد.

دیناروند با بیان اینکه بهترین عملکرد ما در دوران پس از تحریم تقویت زیرساخت‌های تولیدی کشور است، ادامه داد: سیاست کلان کشور و همچنین سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، واردات نیست. اقتصاد دانش‌ بنیان محور تمام تلاش‌هایی است که انجام می‌دهیم. با چنین سیاستی امیدواریم سرمایه‌گذاری بیشتر و نهایتا هم تولید و صادرات بیشتر را شاهد باشیم.

وی افزود: اکنون ما واقعا در دوران سختی به جهت تامین دارو به سر می‌بریم و سال‌هاست که این وضعیت وجود دارد؛ این درحالیست که مسئولیت ما تامین داروی مردم است. البته خوشبختانه وضعیت ما در سال 93 از 92 بسیار بهتر بود؛ به طوری که 150 میلیون دلار واردات دارو کمتر شد و این روند در سال 94 هم ادامه دارد؛ به طوری که امسال وابستگی ارزی‌مان کمتر خواهد شد و به نظر می‌رسد تا پایان امسال آمارها از سال 93 بهتر و واردات‌مان کمتر باشد.

دیناروند در خصوص کمبودهای اقلام دارویی نیز گفت: وضعیت کنونی اقلام دارویی قابل مقایسه با سال‌های 91 و 92 نیست. وضعیت اقلام دارویی در سال 94 و 93 شبیه هم است و متاسفانه نتوانستیم میانگین 30 قلم کمبود دارویی که اعلام کرده بودیم را کمتر کنیم و همین امر نشان می‌دهد که به اصطلاح به کف دیگ رسیدیم و باید کار بیشتری انجام دهیم. در مجموع در شرایط سخت موجود، کمبودهای دارویی ما کمبودهای ثابتی نیست.

وی افزود: کمبودی که ما آن را کمبود می‌شماریم، داروهای داخل فهرست دارویی کشور است که یا باید تولید داخل یا وارداتی آن در کشور موجود باشد. آن دسته از اقلامی که فراتر از اینهاست مثلا دارویی که پزشک می‌نویسد و در فهرست دارویی ایران هم نیست و بیمار اصرار به استفاده از آن نوع خاص را دارد، کمبود حساب نمی‌کنیم.

دیناروند در این باره ادامه داد: کمبودهای دارویی (همین متوسط 30 قلم) بالا و پایین داشته و جابجا می‌شود؛ یعنی ممکن است دارویی که امروز موجود نیست، هفته دیگر تامین شود. در مجموع ما اکنون به میانگین حدود30 قلم کمبود دارویی رسیده‌ایم که هنوز نتوانسته‌ایم آن را کم کنیم.

وی در عین حال گفت: مهم درمان بیمار است و پزشکان می‌توانند با استفاده از داروهای جایگزین درمان را انجام دهند. اصرار به استفاده از دارویی که نیست، غیراخلاقی است. روش درست آن است که بر اساس امکانات موجود، درمان بیمار را مدیریت کنیم. متاسفانه گاهی داروهایی که پزشکان تجویز می‌کنند در فهرست دارویی کشور نیست و ما قانونا اجازه نداریم آن‌ها را تامین کنیم.

رییس سازمان غذا و دارو در پایان ابراز امیدواری کرد که با رفع تحریم‌ها، شرایط دارویی و تجهیزات پزشکی ایران چه به لحاظ تامین و تولید و چه به لحاظ صادرات گشایش یابد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن