واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مهر ۱۳۹۴ (۱۱:۶ق.ظ)
پزشکي قانوني خبر داد: بيشترين شکايات مردم از جراحان پلاستيک است موج - مدير کل پزشکي قانوني استان تهران گفت: در شش ماهه ابتدايي امسال دو هزار و ۶۹۰ پرونده شکايت از پزشکان به پزشکي قانوني استان تهران ارسال شد که بيشترين شکايات در اين بخش از جراحان پلاستيک بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود قادي پاشا با اشاره به اينکه 80 درصد عملکرد پزشکي قانوني مربوط به معاينات سرپايي، 15 درصد اقدامات آزمايشگاهي و 5 درصد مرتبط با معاينه اجساد است، افزود: اگر پزشکي قانوني خود را به علم و تجهيزات روز مجهز نکند در ارائه نظرات کارشناسي احتمالاً دچار خطا خواهد شد.
وي در بخش ديگري از سخنانش، آمارهايي در خصوص نوع پروندههاي وارده به پزشکي قانوني ارائه کرد و گفت: در سال 93 با افزايش 11 درصدي شکايت از جامعه پزشکي به ادارات کل پزشکي قانوني سراسر کشور در مقايسه با سال 92 مواجه بوديم و بيشترين شکايات از متخصصان زنان و زايمان، ارتوپد، جراحي عمومي، دندانپزشکان، پزشکان عمومي و جراحان پلاستيک بود.
قادي پاشا درباره آمارهاي استان تهران هم گفت: در شش ماهه ابتدايي امسال دو هزار و 690 پرونده شکايت از پزشکان به پزشکي قانوني استان تهران ارسال شد که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته کمي افزايش داشت و بيشترين شکايات در اين بخش از جراحان پلاستيک بوده است.
مدير کل پزشکي قانوني استان تهران گفت: در شش ماهه ابتدايي امسال بيش از 147 هزار معاينه در اين اداره کل انجام شده که حدود 4 درصد در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است و در بخش معاينه اجساد نيز حدود پنج هزار و 500 جسد در اين مدت معاينه شد که در اين بخش نيز با کاهش 4 دهم درصدي در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته مواجه بوديم.
قادي پاشا افزود: در شش ماه ابتدايي امسال 191 نفر به علت حوادث کار فوت کردند که در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 27 درصد کاهش داشتيم.
وي در خصوص تلفات ناشي از حوادث رانندگي هم به کاهش حدود شش درصدي اشاره کرد و گفت: در پنج ماه نخست امسال 524 نفر در استان تهران به دليل حوادث رانندگي جان باختند که بيشترين تلفات در جادههاي درون شهري بوده است.
مدير کل پزشکي قانوني استان تهران در بخش ديگري از سخنانش در خصوص زمان اجرايي شدن بانک ژنتيک گفت: ما هم اکنون در حال ارزيابي هستيم تا ببينيم کدام دسته از مجرمان را در مرحله نخست اين طرح تحت پوشش قرار دهيم و در اين خصوص منتظر نظر دادستان هستيم.
وي افزود: به طور قطع اينگونه اقدامات بسيار راهگشاست اما اينگونه آزمايشها براي هر نفر حدود 800 هزار تومان هزينه دارد.
قادي پاشا گفت: ستاد معراج بحث ژنتيک را در اختيار سپاه قرارداده است و همکارانمان در سپاه در اين موضوع خدمات رساني ميکنند اما مراحل معاينه جسد در پزشکي قانوني انجام ميشود.
وي افزود: بر اساس آزمايش نمونه برداريها ظاهراً علت مرگ مشکلات قلبي عروقي عنوان شده است.
قادي پاشا در بخش ديگري از سخنانش به آماده باش همه نيروهاي پزشکي قانوني در بحث شناسايي اجساد فاجعه منا اشاره کرد و گفت: در بحث تأمين مواد مصرفي آزمايشگاه ديان اي نيازمند توجه بيشتر مسوولان هستيم.
مديرکل پزشکي قانوني استان تهران در ادامه به مشکل جذب پزشک در اين اداره کل اشاره کرد و گفت: چون حقوق و مزاياي قابل توجهي نميتوانيم به اين پزشکان بدهيم معمولاً رغبتي براي پزشکان وجود ندارد که در پزشکي قانوني مشغول به کار شوند و از مسوولان درخواست ميکنيم در اين خصوص تدبيري بينديشند.
قادي پاشا گفت: اگر مسوولان در بحث تجهيزات و تأمين پزشک ما را ياري کنند ادارات پزشکي قانوني در ملارد و شهريار را نيز راه اندازي خواهيم کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]