واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس کل دادگستری خراسان شمالی:
سازمان استاندارد چشم بینا و امین مردم است/ معرفی واحدهای نمونه
شناسهٔ خبر: 2944979 - دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۱
استانها > خراسان شمالی
بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی سازمان استاندارد را چشم بینا و امین مردم دانست و گفت: بدون اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم، دستیابی به استاندارد میسر نمی شود. به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی عصر امروز در همایش استاندارد با تاکید برآگاهی بخشی به مردم در مورد کالای استاندارد، افزود: باید این فرهنگ در بین مردم ایجاد شود که از خرید کالای غیر استاندارد خودداری کنند. وی اظهار کرد: سلامت جسمی و روانی جامعه در دست سازمان استاندارد است و این سازمان با زدن مهر تایید استاندارد بر روی کالا، سلامت محصول را برای مصرف کنندگان تایید می کند. حجت الاسلام قدرتی گستره کار سازمان استاندارد را وسیع دانست و گفت: وقتی یک تولید کننده متخلف برای کسب درآمد بیشتر خودرویی بدون کیفیت را در اختیار مردم قرار می دهد، جان هزاران انسان بی گناه را در معرض خطر قرار می دهد؛ در حالیکه با ارجاع این فرد متخلف به دستگاه قضایی وی تنها ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزارتومان جریمه می شود. وی با تاکید بر استاندارد سازی کلیه تولیدات صنعتی و ساختمانی تصریح کرد: رعایت نکردن استانداردهای لازم در ساخت مصالح ساختمانی نیز علاوه بر تخلف، آسایش روانی جامعه را در معرض خطر قرار داده و چه بسا، مصالح ساختمانی غیر استاندار، ساختمانی را در هنگام وقوع زلزله در معرض تخریب و آسیب رساندن به مردم کند. رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: سازمان استاندارد باید با دقت و قاطعیت از صدور هرگونه مجوز برای افرادی که هیچ آگاهی نسبت به کار تولید ندارند به صرف تماس یک مسئول و یا نماینده خودداری کند، چرا که مسئولیت شرعی و قانونی آن به عهده این سازمان است و باید نسبت به مردم پاسخگو باشد. وی تصریح کرد: هیچ کالای بی کیفیتی نیز نباید ممهور به علامت استاندرد شود تا مردم با مشاهده علامت استاندارد برروی کالای مورد نیاز خود، بدون دغدغه و استرس نسبت به خرید آن اقدام کنند. حجت الاسلام قدرتی اظهار امیدواری کرد که با آگاه سازی و اطلاع رسانی درست در خصوص استاندارد سازی کالا و خدمات، مردم به هیچ عنوان از کالای غیر استاندارد استفاده نکنند. روند استاندارد سازی باید تغییر کند معاون نظارت بر اجرای استاندارد در كشور نیز در این همایش با اشاره به این كه استاندارد تمامی فراورده ها را پوشش می دهد گفت: باید روند استاندارد سازی تغییر كند.
وحید مرندی مقدم استاندارد سازی در کشورها را یکی از شاخص های توسعه یافتگی هر کشوری عنوان کرد و گفت: امروز در آمریکا استاندارد سازی اختیاری، در اروپا تنها سه درصد کالاها مشمول استاندار اجباری هستند و در کشور ما ۱۱ درصد. بنابراین در صورت فرهنگ سازی درست می توانیم به درجه بهتری از استاندارد سازی برسیم. وی تصریح کرد: در استاندارد سازی اصل بر برائت است مگر این كه خلاف آن ثابت شود. مرندی مقدم اظهار داشت: مردم یكی از اركان های مهم نظارتی هستند و اگر انها وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهند، دیگری کسی نمی تواند کالای غیر استاندارد تولید و آن را روانه بازار کند. تولید کنندگان صادقانه کالای تولیدی خود را معرفی کنند استاندار خراسان شمالی نیز در این همایش بر کیفیت کالاهای تولیدی تاکید کرد و گفت: كیفیت كالاها از دو بعد قابل توجه است، یكی بعد اقتصادی، که هرچه کالا از کیفیت بهتری برخوردار باشد بازار فروش آن بیشتر خواهد شد و بعد دیگر، توجه به سلامت روحی و روانی جامعه است که مردم کالای دارای کیفیت را به راحتی و بدون دغدغه خریداری می کنند.
سید علی اکبر پرویزی افزود: با رعایت استاندارد در بخش های مختلف، از آسیب های جدی به سلامت جسمانی افراد جلوگیری و از بروز بسیاری از بیماریها نیز پیشگیری می شود. وی تصریح کرد: علاوه بر اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم با استاندارد کالا و خدمات، تولید کنندگان نیز می توانند با معرفی درست و صادقانه کالای تولیدی خود كمك بزرگی در استاندارد سازی و ارائه کالا به مردم داشته باشند. به گزارش خبرنگار مهر در این همایش شش شرکت تولیدی آرد سفید ارمغان، سیمان بجنورد ، پتروشیمی خراسان ، ساقه طلایی اسفراین، کیا الکترود شرق، آجرماشینی بجنورد و مرکز آموزشی و پژوهشی چشم انداز به عنوان واحدهای نمونه و برتر معرفی و از مدیران این شرکت ها تقدیر به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]