واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مهر ۱۳۹۴ (۶:۳۵ق.ظ)
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي: ايمان يکي از مهم ترين عوامل بازدارنده از گناه است موج - قم - حجت الاسلام والمسلمين رفيعي، ايمان را يکي از مهم ترين عوامل بازدارنده از گناه عنوان کرد و گفت: بايد در راستاي افزايش تقويت ايمان جوانان، تلاش بيشتري کرد و البته خود آنها نيز در اين زمينه نقش به سزايي دارند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در مراسم سوگواري هيأت رزمندگان اسلام قم که در مجتمع امام خميني(ره) برگزار شد، با اشاره به اينکه «حبيب بن مظاهر» از صحابي خاص رسول اکرم(ص) و اميرالمومنين(ع) بود، اظهار داشت: اين صحابي حضرت رسول(ص) از نخستين کساني به شمار مي رفت که دست بيعت با مسلم بن عقيل داد و انسان باتقوايي بود که شهادت ميثم تمار را پيشگويي کرده بود.
وي با اشاره به رجزخواني «حبيب بن مظاهر» در ظهر عاشورا، ابراز داشت: اين صحابي امام حسين(ع) در روز عاشورا خطاب به دشمنان تاکيد کرد «تعداد شما بيشتر و بالاتر است ولي ما در راه حق از شما وفادارتر و بردبارتر هستيم؛ حجت مان برتر و آشکارتر است و در حقيقت از شما باتقواتر و پذيرفته تر هستيم»
عضو هيأت علمي جامعه المصطفي در بخش ديگري از سخنان خود به تاکيد حضرت آيت الله بهجت بر لزوم توجه به تقويت اعتقادات اشاره کرد و گفت: اين مرجع تقليد همواره به واعظان و مبلغان تاکيد مي کردند در راستاي تقويت باورهاي ديني مردم به مسائل اعتقادي نيز در منبرها توجه داشته باشيد.
وي با اشاره به اينکه در قرآن کريم از چهار گروه کافر، منافق، مرجون و مستضعف فکري به عنوان نقطه مقابل مومن ياد شده است، ابراز داشت: مومن انسان معتقدي است که تحت تاثير شبهات قرار نمي گيرد و از جنگ نيز هراسي ندارد و در مسير گناه نيز پاي نمي گذارد.
محقق حوزه علميه با بيان اينکه مسلمان زياد اما مومن کم است، گفت: مومن به خود ترديد راه نمي دهد و اخلاق را در همه امور رعايت مي کند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي، ايمان را يکي از مهم ترين عوامل بازدارنده از گناه عنوان کرد و گفت: بايد در راستاي افزايش تقويت ايمان جوانان، تلاش بيشتري کرد و البته خود آنها نيز در اين زمينه نقش به سزايي دارند.
وي به راه هاي تقويت ايمان اشاره کرد و گفت: يکي از راه هاي تقويت ايمان استفاده از «حواس» است؛ انسان هايي که منکر خدا مي شوند اگر به نعمت هاي مختلف نگاه کنند و تاملي داشته باشند متوجه مي شوند که اين مخلوقات، خالقي دارند و خود به خود ايجاد نشده اند.
اين استاد حوزه علميه افزود: همچنين يکي ديگر از راه هاي تقويت ايمان مراجعه به فطرت انساني است؛ اگر انسان بدون هيچ نگاه و تعصبي به فطرت خود رجوع کند، متوجه بسياري از حقايق مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با طرح اين پرسش که مگر مي شود پيامبراکرم(ص) از دنيا برود، اما جانشيني براي خود انتخاب نکند، ابراز داشت: اصلا اگر دليلي براي امامت نداشته باشيم، عقل و خرد انسان که حکم به جانشيني مي کند؛ امروز موسسات و نهادها توسط هيئت امنا يا افراد اداره مي شوند تا بر اثر تغييرات، دچار مشکل نشوند؛ آيا دين خدا کمتر از يک موسسه است؟
وي در ادامه با طرح پرسشي مبني بر اينکه مگر مي شود حکومت اسلامي را يک غيرمعصوم اداره کند، اظهار داشت: رهبر جامعه ديني بايد امام معصوم (ع) باشد.
اين محقق حوزه علميه با اشاره به مضمون سخنان امام راحل مبني بر اينکه ولايت فقيه دليل نمي خواهد؛ چرا که حقيقت روشني است، ابراز داشت: هنگامي که امام معصوم در غيبت است، چه کسي بايد غير از فقيه، احکام حکومتي و مباني اخلاقي و تصميم هاي مختلف جامعه ديني را هدايت کند؟
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با بيان اينکه اداره حکومت ديني کار پزشک و مهندس و نظامي نيست، گفت: ارتش بر نظامي ها، پزشک در بيمارستان و مهندس بر ساختمان ولايت دارد؛ اداره کشور اسلامي که حکومت ديني دارد با فقيه است.
وي افزود: حکومت کشور مارکسيسمي و کمونيسمي نيست که توسط اين گرايشات فکري اداره شود؛ دين رسمي ايران در قانون اساسي شيعه جعفري است و اداره کننده جامعه بايد فقيه باشد.
اين عضو هيأت علمي جامعه المصطفي در ادامه به تبيين ويژگي کافر پرداخت و گفت: کافر، عامدانه دين را منکر مي شود.
اين محقق حوزه علميه همچنين در تبيين منافق، ابراز داشت: منافق اعتقادي فردي است که در زبان مي گويد مسلمان هستم اما در قلب کافر است؛ براساس آيات قرآن، هردوگروه کافران و منافقان به جهنم مي روند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با اشاره به اينکه خطر نفاق بيشتر از کفر است، ابراز داشت: نام «شبث بن ربعي» در تمام تاريخ اسلام مطرح است؛ اين فرد در هر سفره اي که چرب تر بوده، حضور داشته است.
وي با اشاره به آيه 106 سوره توبه «وَ آخَرُونَ مُرْجَوْنَ لِأَمْرِ اللَّهِ إِمَّا يُعَذِّبُهُمْ وَ إِمَّا يَتُوبُ عَلَيْهِمْ وَ اللَّهُ عَليمٌ حَکيمٌ»، اظهار داشت: «مرجون» کساني هستند که اسلام محکمي ندارند و بيشتر مردد هستند؛ قاتلان جعفربن ابي طالب و حضرت حمزه سيدالشهدا(ع) از کار خود پشيمان شدند و اين افراد در زمره «مرجون» قرار گرفتند؛ براساس آيه مذکور ممکن است عذاب شوند و يا خداوند توبه اين افراد را بپذيرد.
اين محقق حوزه علميه افزود: افرادي که گاهي نماز مي خوانند و اوقاتي نيز نمي خوانند در زمره «مرجون» هستند؛ انسان نبايد در امور ديني ترديد و سستي داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي به تلاش شبکه هاي ماهواره اي وهابي و شبکه هاي شيعي لندني و لس آنجلسي براي قرار دادن جوانان در گروه «مرجون» اشاره کرد و گفت: اين شبکه هاي شيعي اگر عمدي نيز نداشته باشند، کج سليقه هستند؛ بدون ترديد ما نيز به سقيفه و عوامل فتنه جمل نقد داريم اما به کسي فحش نمي دهيم.
اين عضو هيأت علمي جامعه المصطفي با تاکيد بر اينکه شبکه هاي ماهواره اي تشيع لندني به دشمن تراشي و ايجاد فاصله بين مذاهب مي پردازند، گفت: اين شبکه ها به اسم شيعه در نقش بدنام کردن عقايد شيعه هستند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب مبني بر اينکه با توهين به مقدسات کدام گروه را مي توانيد جذب کنيد، ابراز داشت: ما فرزند و پيرو غدير هستيم؛ سرمان برود از شهادت حضرت زهرا(س) عقب نشيني نمي کنيم؛ دفاع از اهلبيت(ع) با خون و گوشت ما آميخته است، اما اين شبکه هاي شيعي تندرو، روش ناصحيحي را دنبال مي کنند.
وي در پايان با بيان اينکه امروز مستضعف فکري در دنيا بسيار زياد است، اظهار داشت: اين افراد معاند، کافر، منکر و منافق نيستند، اما فکر مي کنند عقيده صحيحي دارند؛ خداوند خود مي داند با «مرجون» و «مستضعفان فکري» چگونه در روز قيامت برخورد کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]