تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829427073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علل گرایش زنان به اعتیاد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علل گرایش زنان به اعتیاد
کد خبر: ۵۴۰۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲ - 18 October 2015


یک روان‌شناس گفت: زنان در مصرف موادمخدر به دنبال وابستگی و ارتباط هستند و مواد را به‌عنوان ابزاری برای غلبه بر افسردگی قلمداد می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمدسعید ‌احمدی اظهار کرد: اعتیاد به وابستگی جسمی و روانی به موادمخدر، الکل و مواد دخانی گفته می‌شود که در فرد احساس اجبار به مصرف مداوم ایجاد کرده و در صورت ترک مصرف نشانه‌های خماری ایجاد می‌کند. این در حالیست که متاسفانه در عصر کنونی اغلب کشورها با اعتیاد به موادمخدر سنتی و صنعتی درگیر بوده و بحث تفاوت‌های جنسیتی در سوء مصرف مواد مخدر مورد بحث قرار می‌گیرد.

این روان‌شناس با تاکید بر این‌که اعتیاد زنان به دلیل نقش بسیار مهم آن‌ها در شکل‌گیری هسته خانواده و تربیت فرزندان بسیار زیان‌بار است، ادامه داد: آمار زنان معتاد نسبت به جامعه معتادان کم است، ولی متاسفانه در دهه‌های اخیر سرعت رشد اعتیاد در زنان بر مردان پیشی گرفته، به گونه‌ای که 10 درصد زندانیان معتاد را زنان تشکیل می‌دهند. در واقع زنان در طول تاریخ همواره با انواعی از محدودیت‌ها مواجه بوده‌اند طوری که هنوز هم در برخی حکومت‌ها آنان را به عنوان جنس دوم و پیرو خطاب می‌کنند.

وی با بیان این‌که نگاه ابزاری به زن و خشونت در طول تاریخ همواره مانع رشد اجتماعی و فکری زنان شده است افزود: یکی دیگر از مسایل بسیار مهم و تاثیرگذار در اعتیاد زنان پیروی آن‌ها از همسران معتادشان است که نشان از اعتماد به نفس پایین، انفعال آن‌ها در برابر همسرانشان و تمایل به دیده شدن و اثبات خود دارد. به عبارتی تمایل زن به کسب قدرت و تساوی هر چند صوری با همسر و ناتوانی برای مقاومت در برابر خواسته‌های نامعقول، وی را به اعتیاد سوق می‌دهد.

احمدی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، متاسفانه در طول سال‌های اخیر نوعی تغییر در نگرش مردم به تفکیک جنسیتی در اعتیاد مشاهده می‌شود که دیگر دخانیات و موادمخدر را موضوعی مردانه نمی‌دانند و به عبارتی قبح مصرف سیگار و سایر مخدرها در زنان از بین رفته، طوری که حتی در پارک‌ها و ملاء عام به همراه مردان قلیان و سیگار مصرف کرده و با این کار احساس غرور می‌کنند.

وی تصریح کرد: مردان اعتیاد را به‌عنوان راهی برای یافتن هویت مردانه خویش و کسب لذت‌های آنی می‌دانند اما زنان به دنبال وابستگی و ارتباط هستند و مواد را به‌عنوان ابزارهایی برای کاهش وزن یا غلبه بر افسردگی می‌دانند، همچنین متاسفانه برخی آرایشگاه‌های زنانه قرص‌های روان‌گردان و شیشه را به همین منظور تجویز می‌کنند. این در حالیست که تاثیرات ناشی از اعتیاد در زنان و مردان یکسان نسیت، زنان بسیار سریع‌تر به مواد وابسته می‌شوند و متاسفانه بعد از معتاد شدن نیز آسیب پذیرترند.

این روان‌شناس با اشاره به این‌که احتمال ابتلا به بیماری‌های روحی و روانی در زنان معتاد بسیار بیشتر از مردان است، تاکید کرد: متاسفانه این دسته از زنان برای درمان اعتیاد راهی دشوار در پیش دارند؛ چراکه بسیاری از مراکز درمان اعتیاد مختص مردان بوده و تقریبا هیچ مرکز اختصاصی برای درمان اعتیاد زنان وجود ندارد. همچنین راهکارهای درمان اعتیاد زنان با مردان متفاوت است و خدمات ترک اعتیاد برای زنان باید عاری از هرگونه اعمال خشونت بوده و مسایل روحی و روانی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: یکی از راهکارهای درمانی اعتیاد به خصوص برای زنان تاکید بر مسایل مذهبی و معنوی است؛ چراکه تکیه گاهی بسیار محکم برایشان فراهم کرده و روند بهبودی را تسریع می‌بخشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن